Times Meydanı

Times Meydanı

Son dakika times meydanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan times meydanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını times meydanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Times Meydanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan times meydanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 times meydanı haberi bulunmuştur. Tüm times meydanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Ya Çok Seversen New York’un Times Meydanı’nda!
Ya Çok Seversen New York’un Times Meydanı’nda! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Ya Çok Seversen 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
5.07.2023 Magazin
Ya Çok Seversen New York’un Times Meydanı’nda!
Ya Çok Seversen New York’un Times Meydanı’nda! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Ya Çok Seversen 6 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.
5.07.2023 Televizyon
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor!
Rus gazeteci Nobel ödülünü Ukraynalı çocuklar için satıyor! Geçtiğimiz sene Nobel Barış Ödülü'nü kazanan Rus gazeteci Dmitriy Muratov kazandığı ödülü Ukraynalı çocuklar için açık artırmaya çıkardı.
1.06.2022 Dünya
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada...
New York Times Meydanı'nda korkutan patlama! Dehşet anları saniye saniye kamerada... ABD'nin New York kentinin ünlü Times Meydanı'nda duyulan patlama sesi büyük paniğe neden oldu. Çevredeki yüzlerce kişinin koşarak bölgeden uzaklaştığı anlar saniye saniye kayıt altına alınırken olay ile ilgili resmi açıklama geldi.
11.04.2022 Dünya
Gülçin Ergül, New York Times Square’de!
Gülçin Ergül, New York Times Square’de! 13 Aralık'ta Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranı süsledi. Ünlü şarkıcının fotoğrafı, New York'un meşhur caddesinde gün boyu yer aldı.
28.12.2021 Magazin
New York’ta yeni yıl kutlamalarına aşı şartı
New York’ta yeni yıl kutlamalarına aşı şartı ABD’nin New York kentinde bulunan Times Meydanı’nda yapılacak yeni yıl etkinliklerine katılacaklara Omicron nedeniyle aşı şartı getirildi. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, etkinliklere sadece tüm doz aşılarını yaptıranların alınacağını açıkladı.
24.12.2021 Dünya
Sibel Can, New York Times Square'de!
Sibel Can, New York Times Square'de! Şarkıcı Sibel Can, Spotify EQUAL Müzik Programı kapsamında, bugün New York Times Meydanı'ndaki dev dijital ekranda yer aldı.
23.09.2021 Magazin
15 Temmuz şehitleri dünyanın birçok ülkesinde de anıldı
15 Temmuz şehitleri dünyanın birçok ülkesinde de anıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde birçok ülkede etkinlik düzenlendi. ABD'nin New York şehrinde, dev Türk bayrağı ve şehitlerin fotoğrafları meydandaki ekrana yansıtıldı. Birçok ülkede anma törenlerinin adresi büyükelçilikler oldu.
15.07.2021 Gündem
Times Meydanı'nda dev ekrana Türk bayrağı yansıtıldı
Times Meydanı'nda dev ekrana Türk bayrağı yansıtıldı ABD'nin New York şehrindeki Times Meydanı'nda bulunan dev dijital ekranda, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk milletinin mücadelesi yansıtıldı.
15.07.2021 Dünya
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı...
Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçek! Taciz, tecavüz, saldırı... Dünya genelinde kısa süreli ev kiralama hizmeti veren Airbnb hakkında tüyler ürperten gerçekler ortaya çıktı. Eski Airbnb çalışanlarının iddialarına göre, kiralanan evlerde yaşanan korkunç olayları örtbas etmek için şirket her yıl 50 milyon dolar para harcıyor...
22.06.2021 Ekonomi
New York'ta Trump destekçilerine polis müdahalesi!
New York'ta Trump destekçilerine polis müdahalesi! New York'un Times Meydanı'nda eski ABD Başkanı Donald Trump lehine bayrak açmak isteyen göstericilerle karşıt grup arasında çıkan arbede sonucu polis çok sayıda protestocuyu gözaltına aldı.
5.03.2021 Dünya
Joe Biden'ın zor anları! Bir türlü yapamadı...
Joe Biden'ın zor anları! Bir türlü yapamadı... ABD’nin yeni başkanı olması beklenen Joe Biden ve eşi Jill Biden canlı yayında zor anlar yaşadı. Çift yeni yıl ile ilgili temennilerini dile getirdikten sonra konfeti patlamak istedi fakat bir türlü başarılı olamadı.
1.01.2021 Dünya
New York'ta Times Meydanı'na Kovid-19 ölümlerini sayan ve Trump'ı  sorumlu tutan pano asıldı
New York'ta Times Meydanı'na Kovid-19 ölümlerini sayan ve Trump'ı sorumlu tutan pano asıldı New York'ta yeni tip corona virüs (Kovid-19) ölümlerini sayan ve yeterli önlem almamakla eleştirilen ABD Başkanı Donald Trump'ı sorumlu tutan bir pano asıldı.
14.05.2020 Corona Virüsü
Motosiklet sesi Times Meydanı'nda paniğe neden oldu
Motosiklet sesi Times Meydanı'nda paniğe neden oldu New York'un ünlü ve en kalabalık yerlerinden Times Meydanı'nda motosikletten çıkan ses, hafta sonu Teksas ve Ohio eyaletlerindeki kitlesel silahlı saldırıların ardından kısa süreli paniğe neden oldu.
7.08.2019 Dünya
15 Temmuz New York'ta dijital ekranlı kamyonetle anlatıldı
15 Temmuz New York'ta dijital ekranlı kamyonetle anlatıldı ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda dolaşan dijital ekranlı kamyonetteki görsellerle 15 Temmuz darbe girişimi, ABD'lilere ve turistlere izletildi.
10.07.2019 Dünya
ABD'de helikopter gökdelene çarparak düştü
ABD'de helikopter gökdelene çarparak düştü ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesindeki bir gökdelenin en üst katına çarpan helikopterin pilotunun hayatını kaybettiği ve olayın bir terör saldırısı olmadığı açıklandı.
11.06.2019 Dünya
New York’ta Mehteran konseri
New York’ta Mehteran konseri New York'ta iki gün sürecek Türk Günü'nde Türk bayrağının göndere çekilmesinin ardından TSK Mehteran Birliği konser verdi.
9.06.2019 Dünya
Times Meydanı’nda korkutan yangın
Times Meydanı’nda korkutan yangın New York’un ünlü Times Meydanı’nda bulunan elektronik reklam panolarından birisinde yangın çıktı. Yangının sebebi belirlenemezken; itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdü.
19.05.2019 Dünya
ABD'de halk sokaklara döküldü
ABD'de halk sokaklara döküldü ABD'de halk, Başkan Donald Trump'ın Özel Savcı Robert Mueller'in yürüttüğü Rusya soruşturmasını tamamlamasına izin vermesi talebiyle sokaklara döküldü.
9.11.2018 Dünya
Ünlü manken gözaltına alındı!
Ünlü manken gözaltına alındı! ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme üyeliğine aday gösterdiği, hakkında cinsel taciz iddiaları ortaya atılan Yargıç Brett Kavanaugh'ı protesto eden çoğu kadın 300'den fazla kişi gözaltına alındı. Aralarında ünlü manken Emily Ratajkowski de var.
5.10.2018 Dünya
WhatsApp’a evinde BiP’le kafa tutacak
WhatsApp’a evinde BiP’le kafa tutacak Turkcell, dünyayı ‘BiP’le tanıştırmak için iletişim kampanyasına New York’un ünlü Times Meydanı’nda start verdi. Türkiye’nin dijital ihracat çıkarmasına imza atacaklarını söyleyen Genel Müdür Terzioğlu, “Milli uygulamalarla hedefimiz 1 milyar kez indirilmek” dedi
4.10.2018 Ekonomi
Yeni yıla yeni umutlarla 2018
Yeni yıla yeni umutlarla 2018 Güney Yarım kürede olan ve yaz mevsimi yaşayan ülkede her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl havai fişeklerle kutlandı.
31.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Times Meydanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki times meydanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.