Thy Kabin Memuru Alımı

Thy Kabin Memuru Alımı

Son dakika thy kabin memuru alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan thy kabin memuru alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını thy kabin memuru alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Kabin Memuru Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy kabin memuru alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 thy kabin memuru alımı haberi bulunmuştur. Tüm thy kabin memuru alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman? THY kabin memuru alımı yapacak. Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı. Peki, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, lise mezunu kabin memuru başvuruları ne zaman?
19.09.2022 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı
THY kabin memuru alımı 2022! Türk Hava Yolları kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, son gün ne zaman, nasıl başvurulur? Kabin memuru başvuru ekranı Türk Hava Yolları, resmi insan kaynakları sitesi "kariyer.thy.com" üzerinden ilan açtı. Peki, THY kabin memuru başvuruları nasıl yapılır? THY kabin memuru başvuru şartları nelerdir, başvuruların son gün ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı 2022…
10.09.2022 Personel Alımı
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne?
THY kabin memuru alımı 2022 ve maaşı! 1000 kadın kabin memur alımı başvurusu ne zaman bitecek, THY kabin memuru alımı şartları nelerdir, yaş sınırı ne? THY kabin memuru alımları 2022 ne zaman? Türk Hava Yolları 1000 kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları’nın bin kabin memuru alımı yapacağının açıklanmasının ardından, 2022 THY kadın kabin memuru alımlarına yönelik yapılan aramalar arttı. Peki, ne THY kabin memuru alımları ne zaman başlayacak? THY kabin memuru alımı başvuru şartları nelerdir, THY kabin memuru yaş sınırı kaç? THY kabin memuru alımı maaşı ne kadar?
10.02.2022 Personel Alımı
THY'ye 1000 kadın kabin memuru alınacak! İşe alım süresi uzatıldı
THY'ye 1000 kadın kabin memuru alınacak! İşe alım süresi uzatıldı Havacılık sektörünü derinden etkileyen koronavirüs salgınına rağmen istihdam bakımından küçülmeye gitmeyen Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan açtığını duyurmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Abdulkerim Çay, Bu cuma sona erecek başvuruları pazartesi gününe kadar uzattık dedi.
10.02.2022 Ekonomi
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor!
THY 1000 kabin memuru alacak! THY personel alımı için süreç başlıyor! Uluslararası havayolu şirketlerinin binlerce çalışanın işine son verdiği koronavirüs döneminde tüm çalışanların istihdamını korumayı başaran Türk Hava Yolları (THY) 1000 yeni kabin memuru istihdam jedeceğini açıkladı. Peki, THY personel alımı başvuruları ne zaman? İşte THY kabin memuru alımı başvuru şartları…
5.02.2022 Personel Alımı
THY 700 kabin görevlisi alıyor! Başvuru süreci bugün saat 12. 00'de bitiyor
THY 700 kabin görevlisi alıyor! Başvuru süreci bugün saat 12. 00'de bitiyor Türk Hava Yolları'nın(THY), yoğun talep gören 700 kadın kabin görevlisi alım ilanına başvurular bugün saat 12.00'de sona eriyor.
18.10.2019 Personel Alımı
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar..
THY personel alımı yapıyor: 700 kabin görevlisini işe alıyor! işte şartlar.. THY personel alımı için düğmeye baştı. Filosu her geçen yıl büyüyen Türk Hava Yolları(THY), artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak için  700 kadın kabin görevlisi alımı ilanı yayınladı.İlana başvuru için en az lise mezunu ve 1 Ocak 1989 ile 31 Aralık 1999 tarihleri arasında doğmuş olma şartları getirildi.
7.10.2019 Personel Alımı
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler?
THY Kabin memuru alımı başlıyor! 2023 Türk Hava Yolları Kabin Memur alımı başvuru ne zaman? Şartlar neler? Türk Hava Yolları Kabin memuru alımına başlıyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan alım haberinden sonra kabin memuru olmak isteyenler de araştırmalarına hız verdi. "THY Kabin memuru başvuru ne zaman", "Kabin memuru şartları nedir?" soruları gündeme geldi. 2023 THY kabin memuru alım detayları haberimizde.
7.08.2023 Gündem
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
THY personel alımı! THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? Türk Hava Yolları 1200 personel alacak. Personel alım duyurusu Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı, Ahmet Bolat tarafından şu şekilde açıklandı. Peki, THY 1200 personel alımı ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı? İşte 2022 THY personel alımı için yapılan açıklamanın detayları…
14.04.2022 Personel Alımı
THY kabin görevlisi alım ilanına büyük ilgi! THY başvuru sayfasını kilitledi
THY kabin görevlisi alım ilanına büyük ilgi! THY başvuru sayfasını kilitledi Türk Hava Yolları'nın (THY), 700 kadın kabin görevlisi alım ilanına adaylar büyük ilgi gösterince başvurunun yapıldığı web sitesi yoğunluktan kilitlendi. Dün yayınlanan başvuru ilanına şimdiye kadar on binlerce kişinin başvurduğu ve ilanın başvuru rekoru kıracağı öğrenildi.
8.10.2019 Gündem
THY'den istihdam atağı!
THY'den istihdam atağı! İstanbul Havalimanı'nın açılması ile beraber filosu daha da büyüyecek olan Türk Hava Yolları'ndan istihdam atağı geldi. THY artan kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak adına bu yılın Ocak-Mart döneminde 1182 yeni kabin görevlisi daha bünyesine kattı. THY'nin toplam personel sayısı ise yüzde 16 artarak 28 bin 183'e yükseldi.
15.05.2019 Ekonomi
THY 2 bin 600 personel alacak
THY 2 bin 600 personel alacak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "THY'nin filosunu genişletmesine bağlı olarak gelecek yıl yaklaşık bin pilot, bin 600 kabin memuru alımı yapılacak. Özellikle genç arkadaşlarımız, hem bizim hem de iştiraklerimizin web sitelerini takip edip, kendilerine uyan iş ilanlarına müracaatta bulunsun" dedi.
26.11.2018 Ekonomi
THY kabin memuru alımında da rekora uçacak
THY kabin memuru alımında da rekora uçacak Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'den pilot istihdamı sonrası bir müjdeli haber de kabin personeli olmak isteyenler için geldi. Her yıl 500 pilota ihtiyaç duyan THY'nin gelecek yıl 900 pilot alacağını açıklayan Ekşi, "2019 yılında filosuyla ve yolcu sayısıyla markamız daha da büyüyecek. 167 dar gövde,50 geniş gövde uçak siparişi verdik. Bugün 10 bin olan kabin memuru sayımız da 20 bine çıkacak" dedi.
17.05.2018 Ekonomi
THY'den flaş önlem! Artık tuvalete gitmek yasak
THY'den flaş önlem! Artık tuvalete gitmek yasak Birbiri ardına uçaklarının tuvaletinde asılsız bomba notlarıyla karşılaşan Türk Hava Yolları, ek önlemlere başvurdu. İhbarlar nedeniyle geri dönen uçaklar nedeniyle milyonlarca lira zarara uğrayan THY, yeni güvenlik önlemleri ile bomba notu gibi asılsız ihbarların önünü kesmeyi hedefliyor
29.09.2021 Gündem
THY'ye rekor başvuru!
THY'ye rekor başvuru! Türk Hava Yolları’nın (THY) İngilizce ile beraber ikinci dil bilen kabin memuru alımıyla ilgili verdiği ilana 10 bini geçen rekor düzeyde başvuru gelirken, bunlar arasında en dikkat çekeni Afrika dili olan Svahili oldu...
10.04.2015 Yaşam
THY’nin İzmir uçağında bomba alarmı
THY’nin İzmir uçağında bomba alarmı TÜRK Hava Yolları’nın saat 17...
5.11.2014 Yaşam
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı
THY 12 milyon doları Beşşar Esad'a kaptırdı Radikal Gazetesi'nden Deniz Zeyrek'in haberine göre, 305 personelini kapının önüne koyan THY ile Suriye'deki sıkıntılar bir skandalda kesişti...
29.09.2021 Gündem
THY ile ilgili yeni iddia!
THY ile ilgili yeni iddia! THY’de uçuşa çıkmadıkları gerekçesiyle SMS ile işlerine son verilen THY çalışanlarının durumunu başından bu yana takip eden CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, yeni bir iddiayı gündeme getirdi...
4.06.2012 Siyaset
THY'den ilginç uygulama
THY'den ilginç uygulama Kabin memurlarını tek tek tarttılar
29.09.2021 Gündem
THY'de hostes sayısı azaldı, rötarlar arttı!
THY'de hostes sayısı azaldı, rötarlar arttı! Sınavı kazanan 300 adaydan 180'i fiziki standarda uymayınca hostes sayısı yetersiz kalan THY'de rötarlar arttı. Dün İstanbul-Kayseri uçağı 3 saat gecikmeli kalktı
12.06.2006 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Thy Kabin Memuru Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy kabin memuru alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.