Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Son dakika Thor: Ragnarok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thor: Ragnarok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thor: Ragnarok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thor: Ragnarok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thor: ragnarok gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 thor: ragnarok haberi bulunmuştur. Tüm thor: ragnarok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası…
Marvel Sinematik Evreni 2020 | Marvel filmlerinin yeni takvimi açıklandı! Marvel Sinematik Evreni filmleri izleme sırası… Marvel Cinematic Universe (Marvel Sinematik Evreni) 2023 yılına kadar gösterime girecek 13 filmin yeni vizyon tarihlerini açıkladı. İlk olarak X-Men evreninde geçen The New Mutants (Yeni Mutantlar) görücüye çıkacak. Salgın nedeniyle ertelenen filmin bu ay sonunda vizyona girmesi bekleniyor...
29.08.2020 Gündem
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Bu yıl çok ses getirdiler
Bu yıl çok ses getirdiler 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nde Hollywood’un ses getiren yapımları ödüllerine kavuştu
13.08.2018 Magazin
Scarlett’in 2. Dünya Savaşı
Scarlett’in 2. Dünya Savaşı Dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, 2. Dünya Savaşı döneminde geçecek olan dram filminde rol alacak.
31.03.2018 Magazin
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti!
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti! Merakla beklenen filmlerin üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
14.11.2017 Kültür Sanat
'Thor' zirvenin yeni sahibi!
'Thor' zirvenin yeni sahibi! ABD’de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office listesinin zirvesinde bu hafta süper kahraman macerası var.
7.11.2017 Kültür Sanat
Kahramanlar zirvede
Kahramanlar zirvede ABD’de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesinde bu hafta süper kahraman macerası var.
6.11.2017 Magazin
Gala romantizmi
Gala romantizmi 2013’te ayrıldıktan sonra geçtiğimiz yıl ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Miley Cyrus ile Liam Hemsworth, ‘Thor: Ragnarok’ filminin galasındaydı.
11.10.2017 Magazin
Evlilik 'Thor'a yaradı!
Evlilik 'Thor'a yaradı! Son filmi ‘Thor: Ragnarok’un vizyona girmesine sayılı günler kalan Chris Hemsworth (34), GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuk oldu.
5.10.2017 Magazin
Evlilik yaradı
Evlilik yaradı Son filmi ‘Thor: Ragnarok’un vizyona girmesine sayılı günler kalan Chris Hemsworth (34), GQ dergisinin Avustralya edisyonuna konuk oldu.
4.10.2017 Magazin
Thor geri dönüyor!
Thor geri dönüyor! 3. filmiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Thor: Ragnarok’un vizyon tarihine yaklaşırken merakla beklenen yapımdan yeni IMAX posteri geldi.
11.09.2017 Kültür Sanat
Thor geri dönüyor
Thor geri dönüyor 3. filmiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanan ‘Thor: Ragnarok’un vizyon tarihine yaklaşırken merakla beklenen yapımdan yeni IMAX posteri geldi.
10.09.2017 Magazin
Çıta yükseliyor
Çıta yükseliyor 3 Kasım’da vizyona girmesi planlanan ‘Thor: Ragnarok’ filminden yeni fragman ve poster yayınlandı.
24.07.2017 Magazin
Thor: Ragnarok filminin ilk fragmanı
Thor: Ragnarok filminin ilk fragmanı Thor: Ragnarok filminin ilk fragmanı
11.04.2017 Sinema-Dizi
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz?
2017’de hangi filmleri izleyeceğiz? Yeni bir yıla girerken vizyon heyecanı bekleyen filmler de birer birer ortaya çıkıyor. Önümüzdeki yıl vizyon şansı bulacak gişe rekortmeni filmler...
11.12.2016 Magazin
Thor izdihamı!
Thor izdihamı! Chris Hemsworth’un Thor’u, Tom Hiddleston’ın ise Loki’yi canlandırdığı Marvel Comics yapımı ‘Thor: Ragnarok’un çekimleri Avustralya’daki Brisbane’de devam ediyor...
23.08.2016 Magazin
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı
Thor’dan ilk görüntüler yayınlandı Merakla beklenen ‘Thor 3: Ragnarok’ filminin setinden EW aracılığıyla yeni fotoğraflar yayınlandı.
9.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Thor: Ragnarok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thor: ragnarok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.