The Crown

The Crown

Son dakika the crown haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan the crown ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını the crown haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Crown

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the crown gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 the crown haberi bulunmuştur. Tüm the crown haberleri aşağıda listelenmiştir.
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi
Boran Kuzum, Emma Corrin’le bir araya geldi Boran Kuzum önceki akşam Cartier’in ‘Trinity Koleksiyonu’nun 100. yılına özel Paris’teki Le Petit Palais’ta düzenlenen partiye katıldı.
10.02.2024 Magazin
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi!
Terrence Hardiman yaşamını yitirdi! İngiliz oyuncu Terrence Hardiman, vefat etti. Hardiman, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu
10.05.2023 Magazin
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha!
Golden Horn Robotics Team’den büyük bir başarı daha! 18 farklı liseden teknoloji meraklısı 25 gencin oluşturduğu ve Demirören Medya’nın 2 yıldır sponsor olduğu Golden Horn 8159, dünyanın en prestijli robot turnuvası First Robotics Competition Istanbul Regional’da robot performansı ile yarı finallere çıkmanın yanı sıra turnuvanın en prestijli ödüllerinden olan ve NASA Sponsorluğunda verilen Engineering Inspiration Award’u kazanarak yine gururlandırdı.
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler…
Emmy ödülleri kazananlar 2021! İşte en iyiler… Koronavirüs salgını sebebiyle geçen yıl video konferans yöntemiyle gerçekleşen Emmy Ödülleri’nin 73. Los Angeles’te yapılan ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene Netflix yapımı "The Crown" ve "The Queen's Gambit" ile komedi dalında Apple TV yapımı "Ted Lasso" damgasını vurdu. İşte 2021 Emmy Ödülleri kazananları…
20.09.2021 Gündem
78. Altın Küre Ödülleri kazananlar kim oldu? Golden Globes 2021 - Altın Küre Ödülleri kazananlar listesi!
78. Altın Küre Ödülleri kazananlar kim oldu? Golden Globes 2021 - Altın Küre Ödülleri kazananlar listesi! Oscar'ın habercisi olarak nitelendirilen Altın Küre Ödülleri (Golden Globes) sahiplerini buldu. Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından belirlenen sinema ve televizyon dünyasının en iyileri, salgın nedeniyle tarihinde ilk kez dijital olarak yayınlanan 78. Altın Küre Ödülleri'nde açıklandı. 78. Altın Küre Ödülleri için New York'ta Tina Fey ve Los Angeles'ta Amy Poehler'in ev sahipliğinde düzenlenen iki ayrı tören düzenlendi. 78. Altın Küre Ödülleri'ni kimler kazandı? İşte 2021 Altın Küre Ödülleri'ni kazananların tam listesi ve törende yaşananlar...
1.03.2021 Kültür Sanat
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri!
78. Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Altın Küre 2021 favorileri! Oscar'ların habercisi olarak görülen Altın Küre Ödülleri için geri sayım başladı. 28 Şubat Pazar gününü 1 Mart pazartesiye bağlayan gece ekranlara gelecek Altın Küre Ödül Töreni ile ilgili detaylar merak ediliyor. Amerikalı yazar, komedyen ve oyuncu Tina Fey ile yine Amerikalı oyuncu Amy Poehler sunumuyla başlayacak Altın Küre ödüllerinde favoriler de belli oldu. Peki, Altın Küre Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? Altın Küre 2021 favorileri kimler oldu? İşte altın küre ödül töreni ile ilgili merak edilenler...
28.02.2021 Kültür Sanat
Netflix’ten İngiliz Kraliyet ailesine 'The Crown' resti
Netflix’ten İngiliz Kraliyet ailesine 'The Crown' resti Küresel internet televizyon ağı Netflix, İngiliz Kraliyet ailesinin talebine rağmen, Prenses Diana'nın hayatına ele almaya başlamasının ardından eleştirilen The Crown dizisinin kurmaca olduğuna dair uyarı yayımlamayacağını açıkladı.
7.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı?
Altın Küre (Golden Globe) kazananları (2019) belli oldu! Kimler Altın Küre aldı? 77. Altın Küre (Golden Globe) Ödülleri gecesinde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 77'nci kez düzenlenen tören ABD'nin Los Angeles kentindeki Beverly Hilton'da gerçekleşti. Hollywood Yabancı Basın Birliği (Hollywood Foreign Press Association) tarafından verilen ödüllerin dağıtıldığı gece çok sayıda ünlüyü de konuk ediyor. Törenin sunuculuğunu Ricky Gervais üstlendi. Peki, Altın Küre kazanları kimler oldu?
6.01.2020 Magazin
77'nci Altın Küre adayları açıklandı
77'nci Altın Küre adayları açıklandı Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri'nin (Golden Globe) adayları açıklandı. Peki, 2020 Altın Küre adayları kimler? İşte 2020'de 77'inci kez verilecek olan Altın Küre'de adaylar...
9.12.2019 Dünya
Beren Saat'in partneri belli oldu
Beren Saat'in partneri belli oldu Uzun bir arada sonra Netflix dizisiyle oyunculuğa geri dönmeye hazırlanan Beren Saat, rol arkadaşını seçti. Saat yeni projesinde Mehmet Günsür'le oynayacak.
22.11.2018 Magazin
Netflix’in ikinci yerli dizisi yolda!
Netflix’in ikinci yerli dizisi yolda! Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin de yolda olduğu müjdesini verdi.
21.11.2018 Televizyon
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti Bu yıl 70'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.
18.09.2018 Kültür Sanat
İngilizlerin Emmy’si sahiplerini buldu
İngilizlerin Emmy’si sahiplerini buldu İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nin verdiği, ‘İngilizlerin Emmy’si’ olarak anılan BAFTA Televizyon Ödülleri önceki gece dağıtıldı
14.05.2018 Magazin
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
23.01.2018 Kültür Sanat
Ödül gecesinde bebek müjdesi!
Ödül gecesinde bebek müjdesi! Ekran Oyuncuları Birliği Ödülleri (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles’ta düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.
22.01.2018 Magazin
2017’de modaya kimler yön verdi
2017’de modaya kimler yön verdi Her dönemde olduğu gibi bu yıl da moda tasarımcıları dünyaya yön veren güçlü kadınların tarzından etkilendi. ABD’nin first lady’si Melania Trump ile Fransa first layd’si Brigitte Macron ve baharda İngiliz Kraliyet ailesine girecek olan Meghan Markle stilleriyle ön plana çıktı.
15.12.2017 Arşiv
Bu yıl bitmeden yapılacaklar
Bu yıl bitmeden yapılacaklar Yılbaşına üç hafta kaldı. İyisiyle kötüsüyle bu yılı bitirip 2018’e gireceğiz. Bu ayın sonuna kadar yapmanız gereken bolca aktivite var. İşte ajandanız.
9.12.2017 Arşiv
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
Kırmızı halı neşesi!
Kırmızı halı neşesi! BAFTA Televizyon Ödülleri önceki gün sahiplerini buldu. Ünlü oyuncuların kırmızı halı geçişinde neşeli halleri dikkat çekti
15.05.2017 Magazin
Aşk dedikoduları  alev aldı
Aşk dedikoduları alev aldı Hollywood yıldızı Tom Cruise ile aralarında aşk dedikoduları çıkan rol arkadaşı Vanessa Kirby, ‘Görevimiz Tehlike 6’ filminin setinde tutkulu bir sahne çekiminde görüntülendi.
4.05.2017 Magazin
Tom Cruise’un yeni aşkı
Tom Cruise’un yeni aşkı Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise’un kendisinden 26 yaş küçük olan ‘The Crown’ dizisinin yıldız ismi Vanessa Kirby ile birlikte olduğu iddia edildi.
23.03.2017 Magazin
Kamera önü kolay sanırdım
Kamera önü kolay sanırdım Cesur ve Güzel’de canlandırdığı Şirin’le beğeni toplayan Irmak Örnek, “Ortak noktam olmayan ve mantığını çözemediğim karakterler ağzımı sulandırıyor” diyor
18.02.2017 Arşiv
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

The Crown ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the crown haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.