Terter

Terter

Son dakika Terter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terter gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 terter haberi bulunmuştur. Tüm terter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermeni silahlı gruplar, Azerbaycan ordusuna ateş açtı
Ermeni silahlı gruplar, Azerbaycan ordusuna ateş açtı Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni silahlı grupların 6 Şubat’ın ilk saatlerinde Azerbaycan ordusu mevzilerine ateş açtığını belirtti.
6.02.2022 Dünya
Azerbaycan provokasyonu ifşa etti! 'Başarısız Ermeni sahteciliği'
Azerbaycan provokasyonu ifşa etti! 'Başarısız Ermeni sahteciliği' Azerbaycan Cumhurbaşkanı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın provakasyonunu ortaya çıkardı. Haciyev, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta, Erivan yönetiminin Azerbaycan ordusu tarafından Ermeni halkının yaşadığı sivil yaşam alanlarına attığı yalanını ortaya çıkardı.
2.11.2020 Dünya
Azerbaycan ordusu 9 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı
Azerbaycan ordusu 9 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ordusunun 9 köyü daha Ermenistan'ın işgalinden kurtardığını duyurdu.
30.10.2020 Dünya
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı
Ermenistan'dan Azerbaycan'a füzeli saldırı Ermenistan'ın Azerbaycan'ın Berde şehrine füze saldırısında 3 sivil hayatını kaybetti. Çocukların da olduğu 10 sivil yaralandı.
27.10.2020 Dünya
Ermenistan ateşkesi ihlal etti!
Ermenistan ateşkesi ihlal etti! Ermenistan ordusunun ateşkesi ihlal ederek Laçın'da bulunan Azerbaycan askerlerine ve Terter ilindeki sivil yerleşim birimlerine ateş açtığı bildirildi.
26.10.2020 Dünya
Aliyev'den Ermenistan'a ücretsiz silah gönderen devletlere tepki!
Aliyev'den Ermenistan'a ücretsiz silah gönderen devletlere tepki! Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dağlık Karabağ sorununun çözüm sürecini yürüten AGİT Minsk Grubu'nu "Azerbaycan'ı kandırmakla" suçladı, bazı devletlerin Ermenistan'a silah göndermesine sessiz kalmayacaklarını söyledi.
25.10.2020 Dünya
Ermenistan'ın saldırılarında 13 ve 16 yaşındaki iki Azerbaycanlı  yaşamını yitirdi
Ermenistan'ın saldırılarında 13 ve 16 yaşındaki iki Azerbaycanlı yaşamını yitirdi Ermenistan'ın Azerbaycan'ın sivil yerleşim birimlerine düzenlediği füze saldırılarında 13 ve 16 yaşındaki iki sivil hayatını kaybetti.
24.10.2020 Dünya
Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe: 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi
Azerbaycan'dan Ermenistan'a ağır darbe: 500 bin dolarlık mühimmatı ele geçirdi Azerbaycan ordusu, topraklarını işgalden kurtarmak için başlattığı operasyonda, Ermenistan'a ağır darbe vurmayı sürdürüyor. Azerbaycan ordusu, işgalden kurtarılan Sugovuşan köyünde Ermenistan ordusuna ait 500 bin dolar (3 milyon 948 bin TL) değerinde askeri araç ve mühimmatı ele geçirdi.
19.10.2020 Dünya
Ermenistan ordusu Terter'deki pamuk fabrikasına 7 top mermisiyle saldırdı
Ermenistan ordusu Terter'deki pamuk fabrikasına 7 top mermisiyle saldırdı Ermenistan ateşkese uymayarak Azerbaycan'da sivilleri hedef almayı sürdürüyor. CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman da canlı yayındayken Ermenistan'ın Terter'e saldırısına tanıklık etti. Öte yandan saldırı haberini aldıktan sonra bölgeye intikal eden DHA ekibi, canlı yayın yaptığı esnada Ermenistan’ın iki adet top mermisiyle fabrikayı hedef aldığı anlar kaydedildi. Bölgede bulunan bir çok Türk gazeteci de Ermenistan saldırısı sırasında zor anlar yaşadı. Ağdam'a yapılan saldırıda 1'i gazeteci 4 kişi yaralandı.
19.10.2020 Dünya
Terter nerede? Ermenistan Terter'i vuruyor!
Terter nerede? Ermenistan Terter'i vuruyor! Ermenistan, Azerbaycan topraklarında sivil yerleşimleri hedef alıyor. Yoğun ateş altına alınan bölgelerden biri de Terter. Terter, Ermenistan'ın yoğun ateş altına aldığı sivil bölgelerden yalnızca biri. Bölge halkı, saldırılardan kaçarak evlerini terk etti. Canlı yayınlarla Terter'e yapılan saldırılar anbean ekranlara yansıyor. Pek çok kişi de Terter nerede? Terter'de son durum ne? Terter Azerbaycan haritasında nerede? sorularını araştırıyor. İşte Ermenistan saldırılarına maruz kalan Terter hakkında merak edilenler...
19.10.2020 Gündem
Azerbaycan ve Rusya dışişleri bakanlarından kritik görüşme
Azerbaycan ve Rusya dışişleri bakanlarından kritik görüşme Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, yaptıkları telefon görüşmesinde Dağlık Karabağ'daki durumu ele aldı.
17.10.2020 Dünya
Azerbaycan ve Ermenistan geçici ateşkes ilan etti
Azerbaycan ve Ermenistan geçici ateşkes ilan etti Azerbaycan ile Ermenistan'ın üzerinde anlaştığı insani amaçlı geçici ateşkes yürürlüğe girdi.
17.10.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ila Ermenistanın Genceye yönelik saldırısı hakkında görüştü.
17.10.2020 Gündem
Bebek ile annesini ölüm bile ayıramadı
Bebek ile annesini ölüm bile ayıramadı Ermenistan'ın gece saatlerinde Gence'ye gerçekleştirdiği bombardımanında şehit düşen 2'si çocuk 8 kişi son yolcuğuna uğurlandı. üze saldırısında annesi Züleyha Şahmezerova’un kucağındayken hayatını kaybeden 1 yaşındaki Medine, annesiyle aynı tabutta defnedildi.
17.10.2020 Dünya
Azerbaycan Ermenistan'ın savaş uçağını düşürdü
Azerbaycan Ermenistan'ın savaş uçağını düşürdü Azerbaycan Ermenistan'a ait SU-25 tipi savaş uçağını düşürdü.
17.10.2020 Dünya
Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir?
Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir? Dağlık Karabağ'daki çatışmalarla ilgili bilgi veren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Fuzuli şehrinin Ermeni işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırına ilişkin yaptığı konuşmada "Bu namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak. Biz hiçbir zaman sivillere saldırmayacağız. Ermenistan'a savaş meydanında cevap vereceğiz" diye konuştu. Aliyev'in açıklamalarının ardından pek çok kişi Azerbaycan Fuzuli şehri nerede? Fuzuli şehrinin önemi nedir? sorularını araştırıyor. İşte Azerbaycan'ın Fuzuli şehri ile ilgili bilgiler...
17.10.2020 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme
Bakan Çavuşoğlu'ndan kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü. Görüşmede, Ermenistan'ın ateşkes ihlalleri ve sivillere yönelik saldırıları ele alındı.
15.10.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ermenistan'a kınama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ermenistan'a kınama Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın sivil yerleşim bölgelerine yönelik devam eden saldırılarını şiddetle kınıyoruz' dedi.
15.10.2020 Dünya
Ermenistan, Terter'de defin sırasında sivillere saldırdı!
Ermenistan, Terter'de defin sırasında sivillere saldırdı! Ermenistan’ın Azerbaycan'ın Terter kentindeki mezarlığa düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi. Berde Rayon Hastanesi'nde saldırı sonucu yaralanan 4 kişinin daha bulunduğu belirtildi. Öte yandan, Ermenistan’ın mezarlığın olduğu bölgeyi üçüncü kez vurduğu duyuruldu.
15.10.2020 Dünya
Ermenistan’ın saldırdığı köyler ilk defa görüntülendi
Ermenistan’ın saldırdığı köyler ilk defa görüntülendi Ermenistan’ın hedef aldığı sivil yerleşim bölgeleri Terter’in Şıharkh ve Hasankaya köyleri ilk defa görüntülendi.
10.10.2020 Dünya
MSB: Ermenistan savaş ve insanlık suçu işlemeye devam ediyor
MSB: Ermenistan savaş ve insanlık suçu işlemeye devam ediyor Milli Savunma Bakanlığı, savaşı, Karabağ dışında sivil yerleşim yerlerine taşımaya çalışan Ermenistan'ın savaş ve insanlık suçu işlemeye devam ettiğini açıkladı.
9.10.2020 Gündem
Azerbaycan son dakika duyurdu: Zafer bizimdir
Azerbaycan son dakika duyurdu: Zafer bizimdir Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, Azerbaycan ordusunun işgalden kurtardığı bölgelerden bir adım bile geri çekilmediğini vurgulayarak, "Her şey operasyon planına uygun sürüyor. İstikamet Karabağ." dedi.
8.10.2020 Dünya
Aliyev CNN Türk'te dünyaya ilan etti! 'Ermenistan savaşı kaybediyor'
Aliyev CNN Türk'te dünyaya ilan etti! 'Ermenistan savaşı kaybediyor' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, CNN Türk cekibinden Enver Kaptanoğlu ve Ahmet Akpolat'a konuştu. Aliyev, "Ermeni silahlı güçleri bize karşı hücuma geçtiler. Bizim birçok şehirlerimiz ateş altında. Bence Ermenistan ordusunun acizliği. Ermenistan savaşı kaybediyor. Maksimum derecede sivillere ziyan verdirmek için çirkin yöntemlere başvuruyorlar." dedi.
7.10.2020 Dünya
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan'da! Bakü'de kritik mesajlar...
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Azerbaycan'da! Bakü'de kritik mesajlar... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarıyla ilgili, "Sıkışan Ermenistan sivil yerleşimlere saldırmaya başladı. Bu insanlık suçudur, savaş suçudur. Ermenistan'ın içine düştüğü çaresizliğin göstergesidir." dedi.
6.10.2020 Dünya
Ermenistan, Azerbaycan'ın Mingeçevir kentine füzelerle saldırdı
Ermenistan, Azerbaycan'ın Mingeçevir kentine füzelerle saldırdı Ermenistan ordusu, Azerbaycan'ın Mingeçevir kentine füze saldırısı düzenledi.
4.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.