Tektaş

Tektaş

Son dakika tektaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tektaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tektaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tektaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tektaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 398 tektaş haberi bulunmuştur. Tüm tektaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu!
Yağmur Tektaş kimdir? Yağmur Tektaş neden öldü? ABD'de evinde ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş'ın ölüm haberinin ardından sosyal medyada korkunç iddialar öne sürüldü. Sosyal medya fenomeni olan ve İşte Benim Stilim programında da yarışan Yağmur Taktaş Amerika Birleşik Devletleri'nde kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş’ın ailesi, daha önce darbedilen ve dalağını kaybeden kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia ederek avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı sevgilisinden şikayetçi oldu.
23.04.2024 Gündem
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı
Alişan acil ameliyata alınmıştı! Doktoru sağlık durumunu açıkladı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konser vermek için yola çıkan Alişan, karnında ağrı hissedince hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından ünlü şarkıcıya akut apandisit tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunu doktoru açıkladı.
29.01.2024 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi!
Öykü Gürman ile Fatih İçmeler evlendi! Geçtiğimiz yılın ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te sevgilisi Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman evlendi. Ünlü çift, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaevine girdi. İkilinin nikahından kareler, sosyal medyada paylaşıldı.
21.10.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi!
Özlem Yıldız'dan tektaş açıklaması geldi! Sunucu Özlem Yıldız, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile 5 aydır aşk yaşıyor. Yıldız paylaştığı fotoğrafla aileye girdiğini duyurdu.
10.09.2023 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz'in tektaş şovu!
Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz'in tektaş şovu! Kaan Yıldırım'dan evlilik teklifi alan Pınar Deniz, teklif sırasında aldığı tektaş yüzüğü ilk kez paylaştı.
16.08.2023 Magazin
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!'
Alişan iki sene önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti! 'Bu acının tarifi yok!' Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşini ikinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı.
23.07.2023 Magazin
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım!
Oğlu Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Suzan Tektaş'tan duygu dolu paylaşım! Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş, tüm müdahalelere rağmen vefat etmişti. Acılı anne Suzan Tektaş, oğluna olan özlemini bir kez daha dile getirdi.
20.07.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti
Acun Ilıcalı evlilik teklifi etmişti! Çağla Altunkaya'nın tektaşı dikkat çekti Sevgilisi Acun Ilıcalı'dan evlilik teklifi aldığı ve 'evet' cevabı verdiği iddiasıyla magazin gündeminde olan Ayça Çağla Altunkaya, önceki gün yakın arkadaşı ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Altunkaya, doğallığıyla dikkat çekti.
6.07.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim!
Merve Tektaş'tan duygusal paylaşım: Çok özledim! Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş, Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Merve Tektaş, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
4.06.2023 Magazin
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?'
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?' Mehmet Dinçerler ile evliliği çok kısa süren ünlü şarkıcı Hadise'den kafa karıştıran paylaşım geldi. Hadise, sosyal medyada 'tektaş' ve 'gelinlik' emojileriyle fotoğraf yayınladı. Aşk dolu pozlar verdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ayda biten evliliğine gönderme yapan takipçileri, ünlü popçuyu yorum yağmuruna tuttu.
11.05.2023 Magazin
Kartal'da mobilya atölyesinde yangın
Kartal'da mobilya atölyesinde yangın Kartal'da mobilya atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
4.05.2023 Yaşam
Alişan'dan yeğenlerine '30 milyon TL'lik ev aldı' iddialarına yanıt!
Alişan'dan yeğenlerine '30 milyon TL'lik ev aldı' iddialarına yanıt! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Yaşadığı büyük acının ardından kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkan ve ailenin her ihtiyacıyla ilgilenen ünlü ismin, yeğenlerine ve yengesine büyük bir jest yaptığı iddia edildi. Çıkan iddiaların ardından Alişan cephesinden açıklama geldi.
1.05.2023 Magazin
Alişan’dan buruk bayram paylaşımı! "Canın olmayınca bayram olmuyor"
Alişan’dan buruk bayram paylaşımı! "Canın olmayınca bayram olmuyor" Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle genç yaşta kaybetmişti. Kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümüyle büyük acı yaşayan Alişan, zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Son olarak Alişan'dan bugün yürek yakan bir bayram paylaşımı geldi.İşte Alişan'ın o paylaşımı..
22.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasında dikkat çeken detay!
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un boşanmasında dikkat çeken detay! Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç 29 Ağustos'ta görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Gösterişli bir düğün ile evlenen çiftten geçtiğimiz günlerde üzücü haber gelmişti. Bir süredir haklarında ayrılık dedikoduları ortaya atılan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Lüks bir otelde görkemli bir düğünle evlenen çifte yaklaşık 2 milyonluk takı takıldığı söylenmişti. Oğuzhan Koç da Demet Özdemir'e 1 milyonluk dev bir tektaş ile evlilik teklifi yapmıştı. Peki boşanırken takılar kimde kalacak?
17.04.2023 Magazin
Yeni bir kriz mi? Alişan'dan açıklama geldi
Yeni bir kriz mi? Alişan'dan açıklama geldi Ünlü şarkıcı Alişan, annesi Suzan Tektaş'ın geçtiğimiz günlerde eşi Buse Varol'u eleştiren bir yorumu beğenmesi hakkında konuştu. Şarkıcı, "Annem sosyal medyayı sadece bakmak için kullanır. Yanlışlıkla olmuştur" dedi.
12.04.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den doğal poz!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den doğal poz! 20 Haziran'da uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturacak olan oyuncu Eda Ece'den yeni paylaşım geldi. Eda Ece son olarak sevgilisiyle olan yeni bir karesini paylaşarak kalp, nazar boncuğu, yüzük ve sonsuzluk işareti emojisi ekledi. Ünlü çiftin doğal hali beğeni topladı.
27.03.2023 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı!
Buse Varol babasının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı! Alişan ile mutlu evliiliğini sürdüren Buse Varol'dan korkutan bir haber geldi. Buse Varol'un babası Ramis Varol kalp krizi geçirdi. Buse Varol, babası Ramiz Varol'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.
27.01.2023 Magazin
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım!
Ayşe Kökçü'den nostaljik paylaşım! 1989-2002 yılları arasında 15 sezon kesintisiz olarak yayınlanan 'Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü, üniversite yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada yayınlayarak, geçmiş yılları andı.
26.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tektaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tektaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.