Tehlike

Tehlike

Son dakika tehlike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tehlike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tehlike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tehlike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tehlike gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.663 tehlike haberi bulunmuştur. Tüm tehlike haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını 71. bölüm 24 Mayıs’ta yayınlanacak. Halis Ağa'yı korumak isterken kendisi kurşunların hedefi olan Orhan Korhan'ın yere yığıldığı anlar çok konuşuldu. Peki, Yalı Çapkını Emre Altuğ (Orhan) öldü mü, Yalı Çapkını Orhan diziden ayrılıyor mu?
24.05.2024 Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.05.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
21.05.2024 İddaa
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor!
Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu raporu çıkıyor! İstanbul'un Silivri İlçesinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor hazırlandığı belirtildi.
21.05.2024 Gündem
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar
Velilerin ilkokul önünde tır sürücülüğü eğitimi isyanı! Yetkililerden çözüm bekliyorlar Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı 100. Yıl İlkokulu önünde verilen sürücü kursu eğitimleri çocuklar için tehlikeli olduğu gerekçesiyle veliler tepki gösterdi.
20.05.2024 Adana
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL Nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024 Gündem
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir?
28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 28 Şubat davası sanıkları sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Kararda, kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme suçlarından hapis yatan Haci Sülük, Aliefter Aslan, Sevda Yüksel, silahlı terör örgütüne üye olmaktan tutuklu olan Avni Yılmaz ve Gülbey Sarıoğlu, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklu olan Süleyman Tuna, kan gütme ve saiki öldürme suçundan tutuklu olan Abdulhekim Yılmaz da sürekli hastalık ve kocama hali dolayısıyla affedildi. Söz konusu kararın ardından 28 Şubat davası nedir, 28 Şubat sanıkları kim? 28 Şubat olayı hangi yılda oldu, 28 Şubat olayları nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
17.05.2024 Gündem
Geri dönüşleri bildi 840 oranla 120 TL'ye 88 bin TL kazandı!
Geri dönüşleri bildi 840 oranla 120 TL'ye 88 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bültenindeki Celta Vigo – Athletic Bilbao ve Zürih – Servette maçlarına İlk Yarı Sonucu 2 / Maç Sonucu 1 tahminlerinin yer aldığı bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
16.05.2024 İddaa
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki bir apartmanda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.A kadın, "Elektrik panosunu yumruklayınca apartmanın elektriği kesildi. Binada oturanlardan Yaprak Sipahioğlu, "En büyük korkumuz apartmanda yangın çıkması" dedi.
16.05.2024 Gündem
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni Sosyal medyada yer alan bir video günün en çok konuşulan olayı oldu. Bir uzmanın ilginç bir önerisinin yer aldığı videoda; metro, metrobüs ve otobüslerden boşalan koltuğa hemen oturmanın tehlikeleri yer aldı. Boşalan koltuğa hemen oturmamak gerektiğini söyleyen uzman, "Oradan kalkanın enerjisi hala orada duruyor. Koltuktaki sıcaklık onun enerjisi... Negatif mi, pozitif mi bilemiyoruz" diyerek çözüm önerisini paylaştı.
12.05.2024 Gündem
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni
Uzmanlardan tehlike uyarısı: Metro, metrobüs ve otobüste boşalan koltuğa hemen oturmayın! İşte nedeni Bir uzmanın ilginç bir önerisinin yer aldığı videoda; metro, metrobüs ve otobüslerden boşalan koltuğa hemen oturmanın tehlikeleri yer aldı.
12.05.2024 Vatan TV
Boğaz'daki 'Tekerlekli Yalılar' tartışma yarattı! 'Bunun adı park değil işgal'
Boğaz'daki 'Tekerlekli Yalılar' tartışma yarattı! 'Bunun adı park değil işgal' Sarıyer'de sahil şeridi üzerinde bulunan Kefeliköy ve Piyasa Caddelerinde son günlerde artan karavan parkları vatandaşların tepkisine yol açtı. Kendi araçlarını park edecek yer bulamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri durumu Büyükdere ve Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarlıklarına bildirdi. Muhtarlar Kubilay Yıldırım ve Ali Yazıcı ise aldıkları çok sayıda şikayet üzerine kaymakamlık ve belediye yetkilileriyle görüştüler. Bunun üzerine harekete geçen yetkililer bölgede park halinde bulunan 30'un üzerinde karavanı kaldırttı. Karavanlardan boşalan park yerlerinin çoğu boş kalırken bir kısmına da otomobillerin park ettiği görüldü. Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Başkanı Sami Güleçyüz, "Bunların yaptığı iş park değildir, bunun adına park denemez, bu işgaldir. Çünkü motoru olmayan römork şeklinde karavanın araçlar için ayrılmış park yerine park etmesi, prefabrik bir evin gelip oraya kondurulmasıyla hiç farkı yoktur. Bunun adı işgaldir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı Elon Musk’ın sahibi olduğu nöroteknoloji firması Neuralink’in beyin çipini denediği ilk kişide problemler baş gösterdi.
12.05.2024 Gündem
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı
Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı sordu! CNN Türk'te o anları anlattı AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, BM toplantısında Gazze'deki katliamı anlattı. Sık sık konuşması kesilen Levent konuşmasında, "Biz AHBAP olarak Gazze'ye insani yardım göndermeyi denedik ama çok fazla engelle karşılaştık. Başbakan Netenyahu'ya da bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?" ifadelerini kullandı. Levent'in sözleri katılımcılar tarafından alkış aldı. Levent o anları CNN Türk canlı yayınında anlattı.
9.05.2024 Gündem
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor!
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor! Saldırganlığın giderek artan bir toplumsal sorun olduğu alanlardan biri de araba kullanmak. Kazalardaki ölümlerin üçte biri agresif sürüşle bağlantılı olduğu tespit edildi. Tehlike yaratma potansiyeli taşıyan davranış ve eylemler özellikle trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atar. Ancak yapılan bir araştırma arabada kullanılacak bir koku bu kaza riskini azaltıyor.
9.05.2024 Yaşam
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı!
Alanya'da içinde 190 kişi bulunan uçağın inişte ön tekeri patladı! Alanya'da Corendon Havayolları’na ait Köln-Alanya seferini yapan uçağın inişte ön tekeri patladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Köln- Gazipaşa uçuşunu gerçekleştiren B738 tipindeki uçağın, piste inişi sırasında lastiği patlamış, ön dikmesi hasar almıştır. Pistte kalan uçaktaki 184 yolcu 6 mürettebattan oluşan toplam 190 kişinin tahliyesi tamamlanmıştır" dedi. Öte yandan geçtiğimiz gün yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kalmıştı, Olayda ölen ya da yaralanan olmamıştı.
9.05.2024 Gündem
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız"
Validen belediyelere barınak talimatı! "Takipçisi olacağız" Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, barınak kurması zorunlu olan Yüreğir, Sarıçam ve Seyhan Belediyelerine bir an önce barınak kurulması talimatı verdiklerini söyledi.
8.05.2024 Yerel Haberler
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı
Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek var! Uyarı yapıldı Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, Dünya Sağlık Örgütü hesaplamalarına göre Adana sokaklarında yaklaşık 200 bin köpek olduğunu belirterek, "Sokakta köpek olduğu sürece ısırma vakaları olacaktır. Çünkü köpek saldırgan bir hayvandır. Gerek kendini koruma iç dürtüsü gerekse tehlike olduğunu düşünerek saldırıp insanları ısırabilir. Bu nedenle sokaklardaki hayvan sayısını azaltmamız gerekiyor" dedi.
6.05.2024 Adana
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor? Galaksi maceralarının ve ışın kılıçlarının ışıltısının kutlandığı, hayranların Star Wars evrenine olan sevgisini gösterdiği özel bir gün olan "Star Wars Günü", dünya genelinde 4 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Peki, 4 Mayıs Star Wars günü nedir, Star Wars günü ne demek? Dünya Star Wars Günü ne zaman ve neden kutlanıyor?
4.05.2024 Gündem
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu!
Çarşamba Çayı tabanında çok sayıda obruk ve yarık oluştu! Konya'nın Çumra ilçesinde 3 farklı bölgede, Çarşamba Çayı’nın tabanında irili ufaklı 10’un üzerinde obruk ve yer yarıkları oluştu. Bölgede inceleme başlatan Konya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, Apa Barajı’ndan ovaya aktarılan 54 metreküplük su çıkışını 15 metreküpe indirerek, obruk oluşan bölgelere verilen suyu başka bir kanala aktarıldığını söyledi.
29.04.2024 Gündem
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tehlike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tehlike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.