Tedavisi

Tedavisi

Son dakika tedavisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tedavisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tedavisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tedavisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tedavisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.596 tedavisi haberi bulunmuştur. Tüm tedavisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü
Ankara'daki at yarışında kaza! Atlar çarpıştı, 2 jokey düştü Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda günün ilk koşusu olan ’Maiden’ yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ile jokey Mehmet Keskin, mücadele içerisinde attan düştü. Sansar, ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Keskin’in tedavisi ise olay yerinde devam etti.
18.05.2024 Şampiy10
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü Konya'nın Selçuklu ilçesinde sevgilisi İrem E.'ye masaj salonu açmak için yaklaşık 2 milyon TL kredi çeken Mevlüt Tosun’un dolandırıldığını öne sürüp, tüfekle vurarak öldürdüğü salonun tasarımı için para verdiği mimar Necati Şadi Kılıç (29) toprağa verildi. Tosun’un bacağından vurduğu sevgilisinin arkadaşı Hasan Aktepe'nin ise tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu
Bahçeye girdi, sopayla şiddet gördü! Hidroterapi tedavisiyle sağlığına kavuştu Konya'da bir bahçeye girdiği için sopayla şiddet uygulanan sokak köpeğinin beyninde hasar oluştu. Yürüme ve görme kaybı yaşayan sokak köpeği 'Zen', Ankara'daki veteriner fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uygulanan ergoterapi ve hidroterapi tedaviyle sağlığına kavuştuğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi Ankara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024 Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı! Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024 Gündem
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Çalışanları kapsıyor, rapor alanlar dikkat! Paralar geri istenebilir
Çalışanları kapsıyor, rapor alanlar dikkat! Paralar geri istenebilir Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor. Rapor parası olarak bilinen iş göremezlik ücreti ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. İşçinin tedavisi bitmeden işe başlaması durumunda sürekli iş göremezlik gelirinin kesileceğini söyleyen SGK Uzmanı Dilek Ete, sürekli ve geçici iş göremezlik süreçlerini detaylı bir şekilde anlattı. İşte detaylar...
15.05.2024 Çalışma Hayatı
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri
Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek? Rop hastalığı belirtileri ve Rop muayenesi yapan devlet hastaneleri ROP muayenesi, prematüre bebeklerde görme kaybını önlemek için kritik öneme sahiptir. Peki, Rop muayenesi nedir, bebeklerde rop muayenesi ne demek?
14.05.2024 Yaşam
Beyin kanserinin en agresfi türü olan glioblastoma teşhisi konuldu! Kendi çalışmasıyla tedavi oldu
Beyin kanserinin en agresfi türü olan glioblastoma teşhisi konuldu! Kendi çalışmasıyla tedavi oldu Beyin kanseri teşhisi koyulduktan tam bir yıl sonra iş arkadaşıyla birlikte üstünde çalıştığı tedaviyle kendini tedavi ederek kanseri yenen Avustralyalı bilim insanı Dr Richard Scolyer, iş arkadaşı Profesör Georgina Long ile uzun zamandır birlikte yürüttüğü kanser tedavisiyle uzmanların gözetiminde tedavi olmayı başardığı açıklandı.
14.05.2024 Gündem
TIR'ın içinde bulunduğu otomobile çarptığı anı kaydetti
TIR'ın içinde bulunduğu otomobile çarptığı anı kaydetti Adana'da Tarsus-Pozantı Otoyolu'nda kontrolden çıkıp karşı şeride geçen TIR, otomobile çarptı. Bu anlar, otomobildeki yolcunun cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüyü çeken yolcunun durumunun ağır olduğu belirtilirken, zincirleme kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi sürüyor.
13.05.2024 Adana
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.
11.05.2024 Adana
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti
Lazer tedavisi sonrası yanık iddiası yargıya taşındı: Yara izlerinden kurtulmak isterken daha da belirginleşti İzmir'de boynundaki yanık izinden kurtulmak isteyen Suat Barman (39), özel bir hastanede uygulanan lazer tedavisi sonrası yanık izinin daha da belirginleştiğini iddia etti. Avukatı aracılığıyla konuyu yargıya taşıyan Barman, "Güzel bir görünüme kavuşacağım söylendi. Yöntemleri denedikçe boynumdaki yara izi daha kötü oldu. Psikolojik sorunlar yaşıyorum" dedi. Hastaneden yapılan açıklamada ise "Tıp merkezimiz ve hekimlerimizin herhangi bir kusuru, ihmali ya da özen eksikliği bulunmamaktadır. Dava sürecinde yapılacak Adli Tıp Kurumu incelemesi neticesinde haklılığımız ortaya konacak olup, konu yargıdadır" denildi.
9.05.2024 Gündem
Rapor alan çalışanlar dikkat! Yüzde 10 detayı ortaya çıktı, paralar geri istenebilir
Rapor alan çalışanlar dikkat! Yüzde 10 detayı ortaya çıktı, paralar geri istenebilir Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Rapor parası olarak bilinen iş göremezlik ücreti ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. Uzmanlar işçinin tedavisi bitmeden işe başlaması durumunda sürekli iş göremezlik gelirinin kesileceği uyarısında bulundu.
5.05.2024 Çalışma Hayatı
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
Seda  Bakan da dişsiz halini paylaştı!
Seda Bakan da dişsiz halini paylaştı! Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.
28.04.2024 Magazin
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Vatan TV
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tedavisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tedavisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.