Tecavüzcü Coşkun

Tecavüzcü Coşkun

Son dakika Tecavüzcü Coşkun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tecavüzcü Coşkun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tecavüzcü Coşkun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tecavüzcü Coşkun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tecavüzcü coşkun gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 tecavüzcü coşkun haberi bulunmuştur. Tüm tecavüzcü coşkun haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Hayranımın tecavüzüne uğradım!"
"Hayranımın tecavüzüne uğradım!" Türk Sineması'nın cinsel içerikli film yıldızıydı, hayranı tarafından silah zoruyla kaçırılıp tecavüze uğradı. İşte Yeşilçam'ın 'Bayan Popo' lakaplı yıldızının bir döneme damga vuran trajik öyküsü...
7.07.2019 Magazin
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Coşkun Göğen 75'inci yaşını kutladı
Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Coşkun Göğen 75'inci yaşını kutladı Türk sinemasının ünlü simalarından 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı oyuncu Coşkun Göğen, 75’inci yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı.
14.06.2019 Magazin
İğrençlik günlükte... "Bir sabah kendisini çıplak olarak bulmuş"
İğrençlik günlükte... "Bir sabah kendisini çıplak olarak bulmuş" Cudi’de öldürülen teröristlerin inlerinden günlükleri çıktı. O günlüklerden birinde, “Korkudan fare gibiyiz” ifadeleri yer aldı.
18.03.2019 Gündem
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi
Aldığım para yediğim küfüre yetmedi 25’inci Uluslararası Adana Film Festivali’nde Emek Ödülü alan tecavüz sahnelerinin ünlü ismi Coşkun Göğen, “500 filmde oynadım. Aldığım para yediğim küfüre yetmedi” sözleriyle kahkahaya boğdu
27.09.2018 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun'dan cinsellik itirafı!
'Tecavüzcü Coşkun'dan cinsellik itirafı! Tecavüzcü Coşkun lakabıyla bilinen Coşkun Göğen, verdiği röportajda, "73 yaşındayım cinsel hayatım hala devam ediyor." dedi.
6.11.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti!
'Tecavüzcü Coşkun' yıllar sonra isyan etti! Yeşilçam’ın en çok sevilen kötü karakteri ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı Coşkun Göğen, "1975-80’li yıllarda günde 3 filmde oynamışlığım oldu. Şimdilerde sinema mı bizi terk etti, biz mi sinemayı bilmiyorum. Aldığım para yediğim küfre yetmedi" dedi.
25.10.2017 Magazin
Coşkun Göğen'den haber var!
Coşkun Göğen'den haber var! Antalya'da kalp ameliyatı olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı 72 yaşındaki sanatçı Coşkun Göğen, yoğun bakımdan normal servise alındı. Sempatik tavırlarıyla dikkati çeken Göğen, "Allah'ıma çok şükür bu hayatı yeniden bahşettiği için" dedi.
8.09.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda!
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda! Antalya'da kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sanatçı Coşkun Göğen, bugün aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat masasına yattı. 72 yaşındaki oyuncu, 6 saat süren ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı.
6.09.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber!
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber! Antalya'da, kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sinema sanatçısı Coşkun Göğen, yarın aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat olacak. Göğen, "Bu riskli bir şey. Ama doktorum bana moral veriyor. Yaş 73 yani, hayırlısı olsun" dedi.
5.09.2017 Magazin
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor'
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor' Bir oyuncak firmasının sosyal medya üzerinden yayınlanan reklam filminin, kadınları aşağıladığı, tecavüzü sıradanlaştırdığı ve esnafın tümden karaladığı iddia edildi.
14.12.2016 Magazin
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Mahmut Hekimoğlu son yolculuğuna uğurlandı PROSTAT kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 61 yaşında dün hayatını kaybeden Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Mahmut Hekimoğlu, son yolculuğuna uğurlandı...
11.09.2016 Magazin
Tecavüzcü Coşkun: 'Zeki Alasya güzel bir insandı'
Tecavüzcü Coşkun: 'Zeki Alasya güzel bir insandı' TÜRK sinemasının ’Tecavüzcü Coşkun’ lakaplı oyuncusu Coşkun Göğen, Zeki Alasya’nın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi...
9.05.2015 Magazin
Kızlar benim sayemde tecavüzden kurtuldu
Kızlar benim sayemde tecavüzden kurtuldu Türk sinemasında tecavüzcü rolüyle bilinen Nuri Alço, ailelerin kendisine kızlarını kurtardığı için teşekkür ettiğini dile getirdi.
14.03.2015 Magazin
Sanıklar tecavüzcü Coşkun’a benziyor mu?
Sanıklar tecavüzcü Coşkun’a benziyor mu? Yurttan kaçan 9 kız çocuğu fuhuşa teşvikten yargılanan 6 kişinin avukatı, kadın hakime “Hiç tecavüzcü Coşkun’a benziyorlar mı? deyip tahliye istedi
5.02.2015 Yaşam
Avukattan 'Tecavüzcü Coşkun' savunması
Avukattan 'Tecavüzcü Coşkun' savunması Bursa’da yurttan kaçan 9 kız çocuğunu fuhşa teşvik ettikleri iddia edilen 6 kişinin yargılandığı davada hakim, şahitleri dinledi. Tutuklu sanıkların avukatı Nalan Bener, "Onlar tecavüzcü Coşkun değiller" diyerek, müvekkillerinin tahliyesini istedi.
5.02.2015 Yaşam
'Utanmıyor musunuz?'
'Utanmıyor musunuz?' Kayseri'de akillere öyle şeyler söylediler ki...
29.09.2021 Gündem
'Tecavüzcü Coşkun izin mi aldı?'
'Tecavüzcü Coşkun izin mi aldı?' Orman Bakanlığı Ağaoğlu'nun işletme sözleşmesini iptal etti. Ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi
29.09.2021 Gündem
Türkiye'de bir ilk!
Türkiye'de bir ilk! Türkiye'nin ilk elektrikli arabası Antalya'da yapıldı, tanıtımı Tüzmen gerçekleştirdi...
24.09.2012 Otomobil
Genç kuşağa dersler
Genç kuşağa dersler Bir film lansmanına katılan Nuri Alço ve Tecavüzcü Coşkun genç kuşak oyuncularla buluştu
19.07.2012 Magazin
Böyle benzetme görülmedi!
Böyle benzetme görülmedi! Antalya’daki 13 kilometrekarelik bir alan Konya’ya bağlandı. CHP milletvekili Sapan ‘’ Film gibi ama başrolde Erol Taş, Önder Somer, Kenan Pars, tecavüzcü Coşkun yok, Davutoğlu var’’ dedi
30.06.2012 Siyaset
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru
Hakimden İklim Kaleli’ye ilginç soru ‘Madem Baykal taciz etti, niçin yeniden aradınız?’
29.09.2021 Gündem
Şahin K. ve Saba Tümer'in performans diyaloğu
Şahin K. ve Saba Tümer'in performans diyaloğu Şahin K.'dan Saba Tümer'in sorusuna ilginç bir yanıt geldi
23.08.2022 Televizyon
“Üç tehlikeli adam ile tehlikesiz bir film çektik”
“Üç tehlikeli adam ile tehlikesiz bir film çektik” "Bizimle filmde rol alacak kadın bulmakta zorlandık"
1.01.2011 Arşiv
Vizyona girmeden tık rekoru kırıyor
Vizyona girmeden tık rekoru kırıyor Şahin K.'nın oynadığı film daha şimdiden çok konuşuluyor
13.12.2010 Yaşam
‘Tecavüzcü Coşkun'un Rus eşi, Türk vatandaşı oldu
‘Tecavüzcü Coşkun'un Rus eşi, Türk vatandaşı oldu TÜRKİYE'de ‘Tecavüzcü Coşkun’ olarak tanınan sinema oyuncusu Coşkun Gögen'in 6 yıllık Rus eşi Angelika Gögen, Türk vatandaşı oldu...
23.11.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüzcü Coşkun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tecavüzcü coşkun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.