Tebrik

Tebrik

Son dakika tebrik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tebrik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tebrik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tebrik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tebrik gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.340 tebrik haberi bulunmuştur. Tüm tebrik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evine giren hırsıza çağrı yaptı: Parası neyse vereceğim
Evine giren hırsıza çağrı yaptı: Parası neyse vereceğim Edirne'nin Keşan ilçesinde Uğur Saygı (35), sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla evine giren hırsızı tebrik edip, çaldığı eşyaları geri getirmesi halinde parasını vereceğini söyledi.
8.05.2024 Vatan TV
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı
49 ilde 'tefecilik' ve 'dolandırıcılık' operasyonları: 127 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik 'Mahzen-40' operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
8.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli okçu Elif Berra Gökkır'ı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'nde elde ettiği başarı neticesinde tebrik mesajı yayımladı.
6.05.2024 Gündem
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı!
Divriği Ulu Cami 9 yıllık restorasyonun ardından ibadete açıldı! United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO) Dünya Kültür Miras Listesi'ndeki Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, 9 yıl süren restorasyonun ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle yeniden ibadete açıldı.
6.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
'Kalkan-21' operasyonu!  16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland
'Kalkan-21' operasyonu! 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakaland İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Muğla ve Adana’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik düzenlenen 'Kalkan-21' operasyonlarında 16 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı" dedi.
5.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul etti. "İsrail ile ihracat-ithalatı durdurduk." diyen Erdoğan, "Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Hep birlikte barış ve refah içinde yaşamalıyız. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur." dedi.
3.05.2024 Gündem
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar"
Unutulmaya yüz tutmuş oyunlarla yarışma! "Çok heyecanlı ve keyifli oyunlar" Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Geleneksel Çocuk Oyunları Şenlikleri", Adana’nın Kozan ilçesindeki İsmet Atlı Stadyumu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
5.05.2024 Adana
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var
1 Mayıs'ta polise saldırıp kaçan 29 kişi yakalandı! Aralarında fenomen de var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs günü Saraçhane'de polise saldıran ve fiziki müdahalede bulunan 29 şüphelinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını duyurdu. Öte yandan polise saldıran grup arasında bulunan sosyal medya fenomeni 'Basel' de gözaltına alındı.
3.05.2024 Gündem
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız"
DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: "Çukurova'da öncelikli hedef Belediye Evleri, desteğe hazırız" Adana'nın Çukurova ilçesinde Belediye Evleri Mahallesinin kentsel ve yerinde dönüşüm olarak öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Sektör ve bileşenleriyle DAİMFED olarak gerekli desteğe hazırız" dedi.
2.05.2024 Adana
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.
1.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "300 milyon avroluk bir finansmanı; dijital dönüşüm ve olgunluk değerlendirme analizi gerçekleştirerek, dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tespit eden ve yol haritasını oluşturan KOBİ'lerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-33' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
30.04.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı. Bahçeli, 'Açıkça ifade etmek isterim ki İsrail'in Gazze'de işlediği soykırımın takipçisi bizzat Türkiye'dir. 35 bine yakın Filistinli kardeşimiz terör devleti İsrail'in saldırılarında hayatını kaybetmiştir. Dökülen kanları inşallah yerde kalmayacaktır. ' dedi.
30.04.2024 Gündem
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tebrik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tebrik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.