Tbmm Başkanvekili

Tbmm Başkanvekili

Son dakika TBMM Başkanvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM Başkanvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM Başkanvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Başkanvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm başkanvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.716 tbmm başkanvekili haberi bulunmuştur. Tüm tbmm başkanvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Partili Aydın: Misliyle muamele ederiz
AK Partili Aydın: Misliyle muamele ederiz TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Avusturya’da Türkiye’ye gelecek yolcuların üst aramalarının köpekle yapılmasına tepki gösterirken, "Avusturya bize aynı muameleyi yaparsa, biz de uluslararası yasa gereği misliyle aynı şekilde muamele ederiz. Amerika'da yaşadığımız vize programı aynı şekilde misli ile Türkiye de bunu yapar" dedi
21.10.2017 Siyaset
Türkiye Maarif Vakfı kuruluyor
Türkiye Maarif Vakfı kuruluyor Türkiye Maarif Vakfı kurulmasına dair kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
29.09.2021 Gündem
Sinirlenen Meral Akşener tokmağı alıp...
Sinirlenen Meral Akşener tokmağı alıp... Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulu'nda MHP ve AK Partili miletvekileri arasında sözlü tartışma sürmesi, TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i kızdırdı...
29.09.2021 Gündem
Öksüzkaya istifasına ilk açıklama!
Öksüzkaya istifasına ilk açıklama! TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya'nın partisinden istifa etmesine ilişkin, "İstifa dilekçesindeki gerekçeleri görmedik ama benim görüşüm şu ki, genel anlamda AK Parti'den istifa eden arkadaşların gerekçesi neyse o gerekçe...
29.09.2021 Gündem
‘Sözlerimin arkasındayım'
‘Sözlerimin arkasındayım' Yakut'a CHP ve MHP'den sert tepkiler geldi
29.09.2021 Gündem
CHP Grubu'ndan 'İnce' mesaj!
CHP Grubu'ndan 'İnce' mesaj! İnce'ye ilk tur şoku!
27.06.2013 Siyaset
`GATA'ya başörtülü girdim'
`GATA'ya başörtülü girdim' MİLLİYETÇİ Hareket Partisi, Antalya eski milletvekili Nesrin Ünal, türbanın siyasiler tarafından suni gündem olarak istismar edildiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
'Bağ-Kur'lular dikkat!
'Bağ-Kur'lular dikkat! Yeni Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Yasasıyla bağkurlulara ödeme kolaylığı geliyor
29.09.2021 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak! Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısının 27 binden 36 bine çıkarılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı
Türk askerinin Aden Körfezi'ndeki görev süresi 1 yıl uzatıldı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasuları ve açıkları, Arap Denizi ve mücavir bölgelerde görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda oylanarak kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
'Dijital telif yasası kaçınılmaz oldu' dedi ve ekledi: 120 sene önceki aylayışla olmaz
'Dijital telif yasası kaçınılmaz oldu' dedi ve ekledi: 120 sene önceki aylayışla olmaz Dijital Telif Yasası düzenlemesinin henüz çıkmaması dijital yayıncılıkta birçok sorunu beraberinde getiriyor. Türkiye İnternet Medya Birliği Başkanvekili Avukat Cüneyd Altıparmak, “Şu an yaşananın hırsızlıktan farkı yok. Dijital Telif Yasası çıkmadığı için hırsızlığın bir cezası da yok. 120 yıl önceki anlayışla yapılan kanun, bugünkü internet çağında hiçbir eseri koruyamaz. Yeni bir düzenleme acilen yasalaşmalı.” dedi.
5.12.2023 Gündem
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi
Ebubekir Şahin yeniden RTÜK Başkanı seçildi Meclis’te geçtiğimiz hafta yeni Üyeleri belli olan RTÜK’te bugün Başkanlık seçimi heyecanı vardı. Yapılan seçimde Ebubekir Şahin, yeniden Üst Kurul Başkanı oldu.
18.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Yeni dönemin 2. Kabine toplantısı başladı! İşte masadaki konular Yeni dönemin ikinci Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların ele alınması bekleniyor.
14.06.2023 Gündem
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu
Maaşlara refah payı farkı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı hepsini kapsıyor, tarih belli oldu Emekli ve memur milyonları kapsıyor. Asgari ücret görüşmeleri devam ederken bir haber de emekli ve memurlar için geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, 28'inci dönemin ilk kanun teklifinin, en düşük memur maaşının 22 bin TL olarak düzenleneceği teklif olacağını söyledi. Akbaşoğlu, "Emekli maaşlarının temmuz ayına dönük hem enflasyon farkı hem de refah payı farkını ele alacak bir düzenleme de gündeme gelecek" dedi.
13.06.2023 Ekonomi
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Sinan Oğan'ın oylarının şifreleri! Erdoğan'a mı yoksa Kılıçdaroğlu'na mı yakın?
Sinan Oğan'ın oylarının şifreleri! Erdoğan'a mı yoksa Kılıçdaroğlu'na mı yakın? 14 Mayıs seçimlerinde sonuçların netleşmesiyle Sinan Oğan'ın oy oranı dikkat çekti. CNN Türk canlı yayınında Sinan Oğan'ın oylarının olası 2. turda ne tarafa yöneleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
15.05.2023 Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Başkanvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm başkanvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.