Tarsus

Tarsus

Son dakika tarsus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarsus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarsus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarsus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarsus gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.985 tarsus haberi bulunmuştur. Tüm tarsus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi Adana'da yeni bitki türü keşfedildi. Bitkiye kentin mitolojik adı olan 'Adanus' ismi verildi.
25.03.2024 Adana
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi
Kadir Özkaya kimdir? Yeni AYM Başkanı nereli, kaç yaşında? İşte AYM Başkanı Kadir Özkaya'nın biyografisi AYM Başkanlığına Kadir Özkaya seçildi. Seçimde, görev süresi dolan Zühtü Arslan aday olmamıştı. Peki, Kadir Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.03.2024 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu
Anayasa Mahkemesi'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle yeni başkan seçildi. AYM'nin yeni başkanı Kadir Özkaya oldu.
21.03.2024 Gündem
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Lider kazanmasını bildi: Adana 1954 FK adım adım şampiyonluğa
Lider kazanmasını bildi: Adana 1954 FK adım adım şampiyonluğa TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK, Tarsus Şehir Stadında Güneş Holding Çankayaspor'u konuk etti. Turuncu-Beyazlı ekip, Çankaya'yı İshak Kurt'un penaltıdan attığı golle 1-0 yendi.
3.03.2024 Adana
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak
Şişecam’dan yeni karar! 114 milyon dolarlık yatırıma imza atılacak Şişecam Türkiye, İtalya ve Bulgaristan’da toplam kapasitesi 20 milyon metrekareye yaklaşan üç yeni kaplamalı cam hattı için 114 milyon dolarlık yatırıma imza atacak.
3.03.2024 Ekonomi
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda
Kalp krizinden vefat eden babaları için gözyaşı döktüler! Acı veda Adana’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Aksoy için tören düzenlendi. Aksoy’un evlatları 'Babam, sensiz ne yapacağız' diyerek gözyaşı döktü.
16.02.2024 Adana
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması
Başkan Kutlu'dan flaş hakem açıklaması TFF 3.Lig 4.Grupta zirvede bulunan Bitexen Adana 1954 FK'nın Başkanı Menderes Kutlu, kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
13.02.2024 Adana
TFF 3. Lig'de inanılmaz olay! Kadın hakemi itti, futbolcu defalarca yuvarlandı
TFF 3. Lig'de inanılmaz olay! Kadın hakemi itti, futbolcu defalarca yuvarlandı Mersin'de oynanan bir futbol maçında, kadın hakemin oyuncuyu itelemesiyle düşerek defalarca yuvarlanması dikkat çekti.
12.02.2024 Futbol
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı
Mersin'de, aranan PKK/KCK hükümlüsü yakalandı Mersin'in Tarsus ilçesinde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan yabancı uyruklu T.Ş. yakalandı.
18.01.2024 Gündem
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı!
Kulüp başkanının cenazesi mezarlığa götürülürken davul zurna çaldı! Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç’in (44), cenazesinde davul zurna çalındığı ortaya çıktı. Çukurova'da yaşayan bazı Arap kökenli aileler, yakınları için cenazelerde aynı zamanda 'acının simgesi’ olarak da davul zurna çaldırıyor.
23.11.2023 Gündem
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı!
TAG Otoyolu'nda freni patlayan tır dehşet saçtı! Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda freni boşalan tır, önündeki minibüse çarpıp yol çalışması yapan ekiplerin arasına daldıktan sonra alev aldı. Feci kazada 3 kişi ölürken 11 kişi de yaralandı.
22.10.2023 Yaşam
Tarım işçilerinin taşındığı minibüs kanala devrildi! Çok sayıda yaralı var
Tarım işçilerinin taşındığı minibüs kanala devrildi! Çok sayıda yaralı var Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün sulama kanalına devrildiği kazada 3'ü ağır 10 kişi, yaralandı.
3.10.2023 Yaşam
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Ahmet Güllü tarafından yatak odasında boğazından bıçaklanmış cesedi bulunan Cemile Güllü'yü (48), oğlu Mert Güllü'nün (23) öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalanan Mert Güllü, borcu nedeniyle eve haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğünü itiraf etti.
28.09.2023 Gündem
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarsus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarsus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.