Tarla

Tarla

Son dakika tarla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarla gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.399 tarla haberi bulunmuştur. Tüm tarla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi
Hayvan kaçakçılarına operasyon yapıldı! Komodo ejderi olmak üzere çok sayıda hayvan ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında hayvan kaçakçılığı yaptıkları değerlendirilen kişilere operasyon yaptı. operasyonda, aralarında komodo ejderi, timsah yavruları, tarantula, papağan, parmak maymun, geyik ve yılanların da bulunduğu 565 hayvan ele geçirildi.
2.05.2024 Gündem
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay
Adana'da köpek sürüsü yaşlı kadını parçaladı! Kan donduran olay Adana’nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
1.05.2024 Adana
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL
Salatalık hasadı başladı, tarla fiyatı: 30 TL Hatay’ın bereketli topraklarında açık alanda yetişen salatalıkta hasat başladı. Tarlada perakende olarak satılan salatalık kilogramı 30 TL’den alıcı buluyor.
30.04.2024 Ekonomi
Yeni mahsul patates tezgaha indi: Tarlada kilosu 16 lira
Yeni mahsul patates tezgaha indi: Tarlada kilosu 16 lira Patates deyince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Bolu’da, Akdeniz bölgesinde topraktan çıkarılan patates tezgaha geldi. Geçen yılın mahsulü Bolu patatesi 16 liradan satışa sunulurken, Akdeniz bölgesinden gelen patates 20 liradan alıcıyla buluştu. Mega kent İstanbul'da pazarlarda patates yaklaşık 33 liradan alıcı buluyor.
29.04.2024 Ekonomi
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor
Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine tarlada çalışmak zorunda kalıyor! Polis olmak istiyor Tarım işçilerinin çocukları okumak yerine anne ve babaları gibi tarlada çalışmak zorunda kalıyor. Bu çocuklardan 14 Yaşındaki Yusuf Şimşek, okuyup polis ya da asker olmak istediğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor
Yüz güldüren çilek hasadı: Tarladan 70 TL'den alıcı buluyor Depremin yaralarının sarıldığı Hatay’ın bereketli topraklarında çilek hasadı devam ediyor. Bereketli hasatta çiftçinin yüzünü güldüren çileklerin kilogram fiyatı, 70 TL’den alıcı buluyor.
22.04.2024 Ekonomi
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor
Adana'da tarımda maksimum verimlilik için tasarruflu sulama projeleri hayata geçiriliyor Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayata geçirilmekte olan Tarla İçi Kapalı (Borulu) Drenaj ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projeleri çerçevesinde çalışmalar devam ediyor.
12.04.2024 Adana
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor"
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" Kozan’ın Hacıbeyli Mahallesi'nde bu yıl 10 dönüm araziye 27 bin 500 lahana fidesi eken üretici Haşim Taşkın tarlada kilosu 8 TL’den 1 TL’ye düşen lahanayı satamayınca kendi toplayıp köyüne dağıtma kararı aldı. 10 gündür tarladan topladığı lahanaları dağıtan Taşkın, "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" dedi.
8.04.2024 Adana
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor
Adana'da hasat için geri sayım: Tüm hazırlıklar eksiksiz yapılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
4.04.2024 Adana
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor
Adana buğday hasadına çok az zaman kaldı! Tüm hazırlıklar yapılıyor Adana’nın Kozan ilçesinde yaklaşan buğday hasadı öncesi biçerdöverler hazırlanmaya başladı.
3.04.2024 Adana
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor'
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor' Hatay’ın Erzin ilçesinde seralarda yetiştirilen erkenci karpuzda mayıs ayı sonunda hasat bekleniyor.
28.03.2024 Gündem
Adana'da hasat ediliyor: Dönüm başı 60 bin lira kazandırıyor
Adana'da hasat ediliyor: Dönüm başı 60 bin lira kazandırıyor Adana'da dönümünde 7-8 bin adet verim alınan gül, tanesi 7,5 liradan satılıyor. İşsiz kadın ve gençlerin istihdam edildiği serada, büyük emekle toplanan güller, çiçek mezadına gönderiliyor.
15.03.2024 Adana
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü
Adana'da milyonluk evlerin önü otlağa döndü Adana’da bilinçsiz kentleşme nedeniyle milyonluk dairelerin önü hayvan otlama alanına döndü.
10.03.2024 Adana
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi Düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.
10.02.2024 Gündem
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı"
Ayşe Nine: "Çok acı gördük, şimdi evlat acısı" Kahramanmaraş'ta merkezli 7.7 büyüklüğündeki asrın depreminde kızı Emel Bolat’ın cansız bedenine iki gün sonra ulaştığını anlatan 84 yaşındaki Ayşe Güleç, kızının fotoğrafları ile teselli buluyor.
6.02.2024 Adana
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu
Tarlasında tarihi olduğu düşünülen küp buldu Çorum'da bir çiftçinin ayağına takılınca ortaya çıkan ve tarihi olduğu değerlendirilen 1 metre uzunluğunda, 150- 200 kilo ağırlığındaki küple ile ilgili inceleme başlatıldı.
18.01.2024 Gündem
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var...
Değeri 20 kat arttı! İstanbul'dan Balıkesir ve Eskişehir'e gidip satın alanlar var... Yoğun talep üzerine fiyatları 10 ila 20 kat artan arsalar yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Yoğun ilgiden dolayı fiyatlarda 10 kata varan artışlar var. İstanbul'un civar illeri tercih edilirken arsa almak için Balıkesir'e hatta Eskişehir'e gidenler bile var.
26.12.2023 Ekonomi
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erozyon Hangi Bölgelerde Daha Çok Görülür Ve Nasıl Oluşur?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erozyon Hangi Bölgelerde Daha Çok Görülür Ve Nasıl Oluşur? En önemli ve tehlikeli doğal afetlerden biri olarak erozyon öne çıkmaktadır. Özellikle Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde belirli zamanlarda yaşanan tehlikeler içerisinde yer alır. Canlı hayatını da önemli oranda tehdit edenin bu yapı, aynı zamanda toprak kayması olarak da bilinmektedir.
16.12.2023 Eğitim
Arsa alımı için talep patladı! En çok tercih edilen bölgeler açıklandı
Arsa alımı için talep patladı! En çok tercih edilen bölgeler açıklandı TÜİK konut satış rakamlarını açıklamıştı. Buna göre konut satışındaki artış yavaşlarken arsa ve tarladaki satışlar tüm zamanların en yükseğine ulaştı. Peki arsa ve tarla satışının artmasının en önemli nedeni ne? İşte detaylar...
28.11.2023 Ekonomi
Tarlaya mantar toplamak için gitti! Gözlerine inanamadı, 20 tanesini birden buldu
Tarlaya mantar toplamak için gitti! Gözlerine inanamadı, 20 tanesini birden buldu Muş'ta çiftçilik yapan bir vatandaş, mantar toplamak için gittiği tarlada gözlerine inanamadı. 20 tanesini birden yan yana buldu. İşte detaylar...
15.11.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı
Tarlada korkunç olay! Ceviz ağacından düşüp demir çubuğa saplandı Gümüşhane'de ceviz toplarken ağaçtan düşüp, zemindeki demin çubuk vücuduna saplanan Ekrem Turhan (60), hayatını kaybetti.
21.10.2023 Yaşam
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu
Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme gelmişti! Cesedi 45 gün sonra bulundu Müge Anlı'nın programında canlı yayında gündeme taşınan ve 45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi 22 yaşındaki genç kadın zeytinlikte ölü bulundu.
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.