Taraftarlar

Taraftarlar

Son dakika taraftarlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taraftarlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taraftarlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taraftarlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taraftarlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.736 taraftarlar haberi bulunmuştur. Tüm taraftarlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 İddaa
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek
Arda Güler'in hayallerini yıkıldı! Ancelotti'ye resti çekti: Asla izin vermeyecek La Liga'da El Clasico haftasında Real Madrid evinde Barcelona'yı konuk etti. Son zamanların en tempolu ve heyecanlı maçlarından birine sahne olan maçı, Real Madrid iki kere düşmesine rağmen 3-2 kazanmasını bildi. Los Galacticos'a galibiyeti getiren gol son dakikada Jude Bellingham'dan geldi. Maçın ardından İspanyol taraftarlar, ısınmaya giden fakat süre alamayan Arda Güler için isyan etti. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den sürpriz takviye
Fenerbahçe'den sürpriz takviye Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Şampiy10
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu
Passolig çöktü mü? Passolig Mobil Giriş Sorunu Passolig sahipleri sistem üzerinden bilet almaya çalışıyor. Passolig ile beraber kart sahipleri, elektronik kart uygulamasıyla stadyumlara giriş yapabiliyor. Passolig Mobil Giriş Sorunu yaşayanlar arama motorlarına yönelerek “Passolig çöktü mü?” sorusa yanıt arıyor.
17.04.2024 Gündem
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi!
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan skandal el hareketi! Bordo-mavili takımın dün akşam Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Umut Bozok'un yaptığı el hareketi büyük tepki çekti.
13.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu
Galatasaray'ın Süper Kupa'yı kaldıracağı maç belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün resmi açıklamayı yaptı, Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi sonrası Süper Kupa’da Galatasaray’ı 3-0 hükmen galip ilan etti. Sarı-kırmızılılar, 21 Nisan’daki Pendik maçında kutlama yapmaya hazırlanıyor.
12.04.2024 Galatasaray
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki
Yunan taraftarlara Edin Dzeko'dan Türk bayraklı cevap! Dikkat çeken tepki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu. İlk yarısı Olympiakos'un 2-0 üstünlüğü ile biten maçta itirazından dolayı tepki gören Edin Dzeko, Yunan taraftarlara formasındaki Türk bayrağı ile cevap verdi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl da halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
29.03.2024 Adana
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar sahaya inerken istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyetin saldırıya uğramasının ardından sarı lacivertliler olağanüstü kongre kararlı alırken ligden çekilmenin görüşüleceği açıklandı. Fenerbahçe, ligden çekilmenin yanı sıra başka bir lige katılmayı da masaya yatırırken İspanya'da LaLiga ihtimaline karşı durum değerlendirmesi yapıldı.
28.03.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Osayi Samuel, Trabzonspor maçı sonrası itiraf etti: Üzerinde silah vardı, nefsi müdafaaydı
Osayi Samuel, Trabzonspor maçı sonrası itiraf etti: Üzerinde silah vardı, nefsi müdafaaydı Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili olarak, "Taraftarlar takıma saldırdı, bazılarının üzerinde silah vardı. Takımımı savunmak zorundaydım, nefsi müdafaaydı" dedi.
25.03.2024 Fenerbahçe
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin!
Wesley Sneijder: Sahanın ortasında sevinemezsin! Hollandalı iki eski futbolcu Andy van der Meyde ve Wesley Sneijder, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundular.
21.03.2024 Galatasaray
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Pazar akşamı Trabzon’da oynanan maçın sonunda sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Şok olay ülke gündemine otururken Fanatik yazarı Faik Çetiner bugün kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen ile yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte haberin detayları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü akşamı Trabzonspor’un kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından tribünden atlayıp sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 12 taraftardan 7’si gözaltı işlemlerinin sonrasında bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkartıldı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Futbolcularla ilgili adli soruşturma yok Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili açıklamada, "Şu ana kadar 38 kişinin kimlikleri tespit edildi, 12 kişi gözaltına alınmıştı" ifadelerini kullandı. Tunç, "Futbolcularla ilgili soruşturma söz konusu değil" dedi.
19.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık
Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'da sabırları taşırdı! Kendi bile beklemiyordu: Git artık Asya Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanşında Al Nassr ile Al Ain karşı karşıya gelmişti. 1-0 rövanşında 90 dakikayı 3-2 üstün tamamlayan Al Nassr, müsabakayı uzatmalara ve penaltılara götürmüştü ancak elenmekten kurtulamamıştı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'nun kaçırdığı gol, görenleri şaşkına çevirmişti. Al-Nassr'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından taraftarlar hedef tahtasına Portekizli yıldızı koydu.
13.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Taraftarlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taraftarlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.