Taraftar

Taraftar

Son dakika Taraftar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taraftar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taraftar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taraftar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taraftar gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.894 taraftar haberi bulunmuştur. Tüm taraftar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu
Taraftar yıkılacak! Muslera eldivenlerini bırakıyor, resmen emekli oldu Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fernando Muslera'dan emeklilik kararı. Resmen açıklandı. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için açıklama geldi. Deneyimli kaleci Milli Takım kariyerini noktaladı. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
17.04.2024 İddaa
Real Madrid taraftarı Arda Güler için ayaklandı! Ancelotti'ye tepki büyük
Real Madrid taraftarı Arda Güler için ayaklandı! Ancelotti'ye tepki büyük Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Mallorca maçında da süre bulamaması taraftarları ayaklandırdı. İspanyol ekibinin taraftarları Teknik Direktör Ancelotti'ye tepki gösterdi.
15.04.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Santos'un yerine gelecek teknik direktör ortaya çıktı Süper Lig'de Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Santos'un tazminatı ortaya çıktı. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün yeni teknik direktör adayı belli oldu.
14.04.2024 Beşiktaş
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u 1-0'la geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray, bugün X hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sarı - kırmızılılar, dün akşam Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 ile geçtiği maçın sabahında yaptığı paylaşımda taraftar pankartlarına yer verdi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep!
Galatasaray'dan Süper Kupa için TFF'ye beklenmedik talep! 7 Nisan'da Fenerbahçe ile oynanması planlanan Süper Kupa maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray; yabancı hakem fikrine sıcak bakarken, VAR hakeminin de yabancı olması isteğinde bulundu.
4.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa yine tehlikeye girdi
Süper Kupa yine tehlikeye girdi Koç’un Divan Kurulu’ndaki sözleri “maç yine mi oynanmayacak?” sorusunu akıllara getirdi. 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması gereken karşılaşma için taraftarlara, “Bilet ve seyahat organizasyonu yapmayın, 2 Nisan’ı bekleyin” diyen Koç; maça çıkmama, U21 takımıyla çıkma ve taraftar götürmeme seçeneklerinden birini uygulayabilir.
31.03.2024 Şampiy10
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
29.03.2024 İddaa
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluştu Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl da halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
29.03.2024 Adana
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek
Galatasaray'da Mertens kararını verdi! Taraftar çılgına dönecek Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, kariyerine 1 sene daha devam etmeyi düşündüğünü ancak Galatasaray'da mı yoksa başka bir kulüpte mi devam edeceğine karar vermediğini söyledi.
27.03.2024 Galatasaray
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluşuyor
Adana Demirspor taraftarı iftarda buluşuyor Adana Demirspor taraftar oluşumu Şimşekler Grubu tarafından, uzun yıllardır bir gelenek halinde sürdürülen iftar buluşmaları bu yıl 28 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.
26.03.2024 Adana
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı
Tete, Ndombele yerine gidiyor! Taraftar çıldıracak, sezon sonuna kadar dayanamadı Galatasaray'da ayrılık haberleri gündem oldu. Galatasaray'ın yıldız oyuncusunun takımdan ayrılacağı söylentileri çok konuşulanlar arasına girdi. Son zamanlarda gündeme gelen ve taraftarları hayrete düşüren yeni bir iddia, durumu daha da ilginç bir hale getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahaya giren şüphelilerden 5'i tutuklandı! İşte maskesli taraftarın ilk ifadesi Süper Lig'de Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan 12 kişiden, emniyette işlemleri tamamlanan aralarında yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.’nin (20) de olduğu 7’si adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 12 kişiden, sahaya ilk giren maskeli Hasan Çetinkaya ve korner direğiyle sarı laciverti oyunculara doğru koşan Engin Taşkın, tutuklandı. Adliyeye getirilen diğer şüphelilerin savcılık işlemleri sürerken sahaya ilk giren maskesli taraftarın ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçe açıklaması: Şerefsizce bir saldırıya uğradık Trabzonspor, Fenerbahçe maçından sonra yaşanan gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenledi. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, sert açıklamalarda bulundu.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü akşamı Trabzonspor’un kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından tribünden atlayıp sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 12 taraftardan 7’si gözaltı işlemlerinin sonrasında bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkartıldı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya ilk giren maskeli taraftar ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında sahaya ilk giren maskeli taraftar ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı Süper Lig'de Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarda, tribünden atlayıp, yeşil zemine ilk giren maskeli taraftar H.Ç.'nin (20), yurt dışından kente gelerek stadyuma girdiği ortaya çıktı. Olaylarla ilgili gözaltına alınan 12 kişinin adliyeye sevki beklenirken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişler de Trabzon'a gelerek incelemelere başladı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı
Göztepe taraftarından büyük destek! Süper Lig’e fark attı 1’inci Lig’de son olarak evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalarak en yakın rakibi Sakaryaspor’un 9 puan önünde Süper Lig yarışında çok büyük avantajla milli araya giren Göztepe’nin taraftarı yine fark yarattı.
19.03.2024 TFF 1.Lig
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
17.03.2024 Şampiy10
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı
UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maç deplasman yasağı UEFA, Fenerbahçe'ye 3 maç deplasmana taraftar götürmeme cezası verdi. Sarı-lacivertliler buna göre; çeyrek final ve yarı finaldeki muhtemel eşleşmesinde deplasmana taraftar götüremeyecek. Fenerbahçe finale yükselmesi halinde ise ceza bu maçta geçerli olmayacak ve son 1 maçlık cezasını gelecek sezonun ilk Avrupa maçında çekecek.
15.03.2024 Fenerbahçe
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taraftar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taraftar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.