Tarabya İngiliz Okulları İlk Mezuniyet Törenini Grand Tarabya Hotel’de Kutladı
Tarabya İngiliz Okulları İlk Mezuniyet Törenini Grand Tarabya Hotel’de Kutladı 2013/14 eğitim yılında "Dünya İnsanı Yetiştirme" vizyonuyla kurulan Tarabya İngiliz Okulları, ilk lise mezunlarını bu yıl verdi. Tüm mezunlarını Amerika ve Avrupa'nın önde gelen saygın üniversitelerine yerleştirme gururunu taşıyan okul, bu başarıyı Grand Tarabya Hotel'de sevilen sanatçı Murat Dalkılıç eşliğinde kutladı.
16.06.2015 Eğitim
Yeniköy'ün Tarihi Simge Binası Tarabya İngiliz Okulları İlköğretim Kampüsü Oluyor
Yeniköy'ün Tarihi Simge Binası Tarabya İngiliz Okulları İlköğretim Kampüsü Oluyor Tarabya İngiliz Okulları lisesinden sonra ilkokulu da Yeniköyde hizmete açılıyor.
21.05.2015 Eğitim
Tarabya İngiliz Okulları'na Dünya Girişimcilik Ödülü!
Tarabya İngiliz Okulları'na Dünya Girişimcilik Ödülü! Türkiye’den sadece Tarabya İngiliz Okullarının (TBS) katıldığı 93 ülkeden 1.250 okulun yarıştığı ‘The School Enterprise Challenge Competition’ Girişimcilik yarışmasında Tarabya İngiliz Okulları Avrupa ve Ortadoğu şampiyonu oldu.
24.04.2015 Eğitim
Tarabya İngiliz Okulları'na Girişimcilik Ödülü
Tarabya İngiliz Okulları'na Girişimcilik Ödülü Türkiye’den sadece Tarabya İngiliz Okullarının katıldığı 93 ülkeden 1.250 okulun yarıştığı ‘The School Enterprise Challenge Competition’ Girişimcilik yarışmasında Tarabya İngiliz Okulları Avrupa ve Ortadoğu şampiyonu oldu.
20.04.2015 Eğitim