Taksi şoförlerine ilişkin flaş açıklama! 81 ile gönderildi, İçişleri Bakanlığı duyurdu
Taksi şoförlerine ilişkin flaş açıklama! 81 ile gönderildi, İçişleri Bakanlığı duyurdu İçişleri Bakanlığı tarafından son dönemde taksilerle ilgili yaşanan sıkıntılar nedeniyle taksi şoförlerinin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu bir görsel hazırlandı. Taksi şoförlerine kuralların hatırlatıldığı bu görseller ile Bakanlık farkındalığı, caydırıcılığı ve denetimlerin etkinliğini artırmayı hedefliyor.
18.10.2021 Gündem
Taksi şoförleri sürücü adayına dehşeti yaşattı! Kadına hakaretler yağdırdı
Taksi şoförleri sürücü adayına dehşeti yaşattı! Kadına hakaretler yağdırdı İstanbul Esenyurt'ta taksi sürücüsü, otomobili hareket ettiremeyen kadın sürücü adayına sözlü saldırıda bulundu. Kendisi ile tartışan direksiyon öğretmeninden hıncını alamayan şoför, meslektaşları ile beraber bu sefer eğitim aracının önünü kesti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.08.2021 Gündem
UBER konforlu ama binmek mangal gibi yürek istiyor
UBER konforlu ama binmek mangal gibi yürek istiyor Taksi ile UBER arasındaki kavgada, müşteri ise hizmetten yana tercihini kullanıyor. İstanbulluya göre UBER de mükemmel değil. İşte kullanıcının gözünden ikisi sistem arasındaki farklar...
17.03.2018 Gündem
Taksilere yeni kriterler
Taksilere yeni kriterler Müşteri rahatı için artık bunlar bulunacak
29.09.2021 Gündem