Takla

Takla

Son dakika takla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takla gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.189 takla haberi bulunmuştur. Tüm takla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti Erzurum’un Narman ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı!
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı! Diyarbakır'da otomobilin arka lastiğinin fırlayıp takla atmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan 1 yaralı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, otomobilin lastiğini olay yerinden 5 metre geride buldu.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına düzenleme sinyali: Temmuz ayında masaya yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli ve Bursa mitinglerinde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz ne yaptıysak CHP'nin sabotaj siyasetine rağmen yaptık. Ne yaptıysak bu zihniyete rağmen yaptık. Engelleri tek tek aşarak bugünlere kadar geldik" ifadelerini kullanırken, "Avrupa'sından, ABD'sine herkesin kontrol altına almaya çalıştığı enflasyonla biz de mücadele ediyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini artırdık. Ayrıca 5 bin lira ödemede bulunduk. Temmuzda yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre emekli maaşlarını masaya yatıracağız. Memurlara ek gösterge uygulamasını genişleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Küçük esnafların prim gün sayısı için de çalışıyoruz." dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Otomobil, kayaya çarpıp takla attı! Yaralılar var
Otomobil, kayaya çarpıp takla attı! Yaralılar var Adana'nın Kozan ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki kayaya çarpıp takla attığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.
13.03.2024 Adana
Nevşehir'de korkunç kaza: 3 ölü, 6 yaralı
Nevşehir'de korkunç kaza: 3 ölü, 6 yaralı Nevşehir'de takla atan otomobilden kopan parçalar iki aracın çarpışmasına yol açtı. Üç otomobilin karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
3.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Adana’da kontrolden çıkan cip takla attı! Bir kişi hayatını kaybetti
Adana’da kontrolden çıkan cip takla attı! Bir kişi hayatını kaybetti Adana’nın Ceyhan ilçesinde kontrolden çıkan cip defalarca takla attığı kazada sürücü hayatını kaybetti.
1.03.2024 Gündem
Fed yöneticisinden sıkı faiz duruşu mesajı! İndirim gelecek mi?
Fed yöneticisinden sıkı faiz duruşu mesajı! İndirim gelecek mi? New York Fed Başkanı John Williams "Bir süre daha kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürmemiz gerekeceğini tahmin ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
11.01.2024 Gündem
Bodrum’da otomobille çarpışan cip, takla attı: 3 yaralı
Bodrum’da otomobille çarpışan cip, takla attı: 3 yaralı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, tali yoldan çıkan otomobille çarpışan cip, savrularak takla attı. Kazada 1’i çocuk 3 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2024 Gündem
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi Kütahya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak alev aldı. Sürücü Orhan Kaçar ile Özlem Biçer kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, bulunduğu yerde sıkışan diğer arkadaşları Samet Yavuz (39) ise yanarak hayatını kaybetti.
4.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
THY pilotları kaza yaptı, acı haber: Olay yerinde hayatını kaybettiler
THY pilotları kaza yaptı, acı haber: Olay yerinde hayatını kaybettiler Arnavutköy'de meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 pilottan ikisi hayatını kaybetti. Aracı süren pilot ise alkollü olduğu belirlenince tutuklandı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aile olmadan bireyin varlığı eksik kalır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Programı'nda önemli açıklamalarda bulunarak, "Marjinal grupların istismar malzemesi haline gelen İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmemizin şiddetle mücadeleye en küçük olumsuz etkisi olmamıştır. Kadın haklarıyla ilgili kazanımları örseletmeyiz. Mevzuatımızı sürekli genişletiyoruz, yeniliyoruz. 2024 yılı faaliyet planımız ilgili bakanlığımız ve ilgili kurumlarla planlanmıştır." ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Konya’nın Beyşehir ilçesinde, otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak takla atması sonucu anne hayatını kaybetti, 3 çocuğu ve eşi yaralandı.
25.11.2023 Gündem
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı Kadıköy’de taksi şoförü, aracına binen yolcuyu gitmek istediği yere götürmedi. Kadın yolcu, taksicinin "Kusura bakmayın orda bir kavga ettik. Adamlar bize saldırdı, Fikirtepe'de. O yüzden almıyoruz oraya" demesi üzerine taksiden indi.
16.11.2023 Vatan TV
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı
Taksiciden yolcuya akıllara zarar bahane! İstediği yere götürmemek için bin takla attı Kadıköy’de taksi şoförü, aracına binen yolcuyu gitmek istediği yere götürmedi. Kadın yolcu, taksicinin "Kusura bakmayın orda bir kavga ettik. Adamlar bize saldırdı, Fikirtepe'de. O yüzden almıyoruz oraya" demesi üzerine taksiden indi.
16.11.2023 Gündem
Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var Van’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla atan minibüsteki 10 yolcu yaralandı.
16.10.2023 Yaşam
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var Erzurum'da, işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, yol kenarındaki bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İtfaiye erlerinden biri , "Elimi bırakmayın" diyen bir yaralıya, "Bendesin sen bende" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
9.10.2023 Yaşam
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı
Terhis olan oğullarını almaya giden aile kaza yaptı! Aile faciası yaşandı Batman’dan terhis olan oğullarını almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine gitmek için yola çıkan ailenin hafif ticari aracı, takla attı. Kazada, 2 kişi öldü, 2’si ağır, 3 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Diyarbakır’da kontrolden hafif ticari araç takla attı: 3 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da kontrolden hafif ticari araç takla attı: 3 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde hafif ticari aracın takla atması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti Zonguldak’ın Ereğli ilçesine konsere gelen rap şarkıcıları 'Canbay' ve 'Wolker' olarak bilinen Vahap Canbay (26) ile Umut Bolat'ın (23) da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.
1.10.2023 Yaşam
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Takla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.