Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Son dakika Sylvester Stallone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sylvester Stallone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sylvester Stallone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sylvester Stallone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sylvester stallone gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 sylvester stallone haberi bulunmuştur. Tüm sylvester stallone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş
Sylvester Stallone ve Jennifer Flavin'den boşanma kararı sonrası ilk görüntüler! Denizde sarmaş dolaş ABD'li oyuncu Sylvester Stallone ile 26 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin, geçtiğimiz sene boşanma kararı almalarıyla uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak kısa sürede sorunlarını çözerek ayrılmaktan vazgeçen ünlü çift, İtalya'da romantik bir tatil yaptı.
15.07.2023 Magazin
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede
Demi Moore Bruce Willis'i paylaştı! Eski eş ve yeni eş aynı karede ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz aylarda afazi teşhisi almıştı. Hastalığı nedeniyle oyunculuk kariyerini bırakacağı açıklanan ünlü ismin, iletişim kurmakta zorlandığı ortaya çıkmıştı. Şimdilerde ailesinin bir an bile yalnız bırakmadığı aktörün eski eşi Demi Moore, Willis'in şimdi eşi Emma Heming ve çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçti. O anları Instagram hesabından yayınlayan aktrisin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
15.12.2022 Magazin
25 yıllık evlilik bitiyor! Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin boşanıyor
25 yıllık evlilik bitiyor! Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin boşanıyor Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone ile 25 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin'in boşanacağı, dilekçede yazılanlarla beraber ortaya çıktı. İkilinin yeni köpekleri yüzünden kavga ettiği ve bunun boşanmalarına sebep olduğu iddia edilirken; Hollywood yıldızı cephesinden bu iddialarla ilgili açıklama geldi. Flavin ise, "30 yılı aşkın ilişkimize her zaman değer vereceğim" diye konuştu.
25.08.2022 Magazin
Suç örgütüne baskında şok! Görenler inanamadı
Suç örgütüne baskında şok! Görenler inanamadı Bulgaristan'da suç örgütlerine düzenlenen operasyonda polisleri bile şaşkına çeviren olay gerçekleşti. 'Rocky' ve 'Rambo' film serileriyle dünyada büyük hayran kitlesine sahip olan Sylvester Stallone adına düzenlenmiş sahte pasaport ele geçirildi. Örgütün 4 üyesi gözaltına alındı.
29.01.2021 Dünya
Rocky 5 fragmanı yayında!
Rocky 5 fragmanı yayında! Başrollerinde Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young'ın olduğu "Rocky 5 " filmi Cuma akşamı saat 23.30’da Kanal D'de!
31.08.2020 Televizyon
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli? İspanyol oyuncu Antonio Banderas, 60. yaş gününde koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurdu. Peki, Antonio Banderas kimdir? Koronavirüse yakalanan Antonio Banderas kaç yaşında, nereli?
10.08.2020 Gündem
Trump'tan "Rocky" paylaşımı
Trump'tan "Rocky" paylaşımı Göreve geldiği günden bu yana Twitter paylaşımları ile gündemden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump, bu defa başının, efsane "Rocky Balboa" karakterine montajlandığı bir fotoğrafı paylaştı.
27.11.2019 Dünya
Sosyal medyada yeni akım: Joker!
Sosyal medyada yeni akım: Joker! 4 Ekim'de vizyona giren Joker filmindeki baş karakterin dans ettiği merdivenler New York'un cazibe merkezlerinden biri haline geldi.
21.10.2019 Dünya
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi
Dünyaca ünlü davranış bilimcisi başarının 5 sırrını verdi Dünyaca ünlü yazar ve insan davranış uzmanı Dr. John Demartini, başarılı olmanın sırlarını anlattı.
25.05.2022 Sağlık
2018 yılında internette en çok bunu aradık
2018 yılında internette en çok bunu aradık Dünyada yaygın şekilde kullanılan Google arama motorunda dünya genelinde en çok aranan konunun “Dünya Kupası” olduğu açıklandı.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
5 kez evlendi, 55'inde 5'inci çocuğunu kucağına aldı
5 kez evlendi, 55'inde 5'inci çocuğunu kucağına aldı 'Kızıl Sonya' karakterini canlandırdığı yapımla hafızalara kazınan, 55 yaşında beşinci kez annelik heyecanını yaşayan oyuncu Brigitte Nielsen, bebek paylaşımları ile çok sayıda beğeni ve yorum alıyor.
8.11.2018 Magazin
Rambo 5 geliyor!
Rambo 5 geliyor! Sylvester Stallone 10 yıl aradan sonra, bir ikonik dönüşünü daha gerçekleştiriyor.
2.11.2018 Televizyon
Kötü yorumlar  gelebilir
Kötü yorumlar gelebilir KEREM Bürsin önceki akşam Etiler’de kameralara takıldı.
4.09.2018 Magazin
Tatil Güney Fransa’da
Tatil Güney Fransa’da Sylvester Stallone, Hollywood’da son dönemde dikkatleri üzerine çeken kızları ile Güney Fransa’da tatile çıktı.
15.07.2018 Magazin
Trump'tan ilk siyahi boks şampiyonuna af kararı
Trump'tan ilk siyahi boks şampiyonuna af kararı ABD Başkanı Donald Trump, dünyanın ilk siyahi Amerikalı ağır sıklet boks şampiyonu olan John Arthur Jack Johnson için af kararı aldığını duyurdu.
24.05.2018 Dünya
Arnold Schwarzenegger ameliyata alındı!
Arnold Schwarzenegger ameliyata alındı! Terminatör filmlerinin efsane oyuncusu Arnold Schwarzenegger, açık kalp ameliyatına alındı.
30.03.2018 Magazin
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum Everton formasıyla son 3 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran Cenk Tosun, Milliyet'e çok özel açıklamalarda bulundu.
19.03.2018 İngiltere
Sylvester Stallone'den öldü iddialarına yanıt!
Sylvester Stallone'den öldü iddialarına yanıt! "Sylvester Stallone öldü" iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Stallone, iddiaları Instagram'dan yalanlayıp "Lütfen bu aptallığı görmezden gelin." dedi.
20.02.2018 Magazin
Ünlü aktöre şok! '16 yaşındaki kıza tecavüz etti'
Ünlü aktöre şok! '16 yaşındaki kıza tecavüz etti' Ünlü ABD'li aktör Sylvester Stallone'nun 1986 yılında korumasıyla birlikte 16 yaşında bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Stallone iddialar için 'tamamen yalan' diyor ve tüm suçlamaları reddediyor.
17.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sylvester Stallone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sylvester stallone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.