Swansea

Swansea

Son dakika swansea haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan swansea ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını swansea haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Swansea

haberleri sayfasında son dakika yaşanan swansea gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 swansea haberi bulunmuştur. Tüm swansea haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.03.2024 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.02.2024 İddaa
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş yapılacak transferlerle ilgili 3 futbolcuda anlaşma sağladı.
7.03.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Galatasaray peşinden koştu Beşiktaş yıldız futbolcu için masaya oturdu
Fenerbahçe, Galatasaray peşinden koştu Beşiktaş yıldız futbolcu için masaya oturdu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olan İtalyan yıldız Fabio Borini için Beşiktaş görüşmelere başladı.
2.02.2023 Beşiktaş
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler!
Caulker'dan Vitor Pereira hakkında olay yaratan sözler! Fatih Karagümrük'le sözleşmesi feshedilen İngiliz stoper Steven Caulker'ın Fenerbahçe açıklaması Sarı Lacivertli cephede oldukça dikkat çekti.
10.01.2023 Fenerbahçe
Abisi Fenerbahçe'de iş yapamadı kardeşi Beşiktaş'a geliyor
Abisi Fenerbahçe'de iş yapamadı kardeşi Beşiktaş'a geliyor Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Andre Ayew'in kardeşi Jordan Ayew Beşiktaş'ın transfer listesine girdi.
13.05.2022 Beşiktaş
Örnek aldığı hoca ortaya çıktı! Onun sistemiyle sahaya çıkıyor
Örnek aldığı hoca ortaya çıktı! Onun sistemiyle sahaya çıkıyor Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien İsmael'in, İtalyan antrenör Antonio Conte'yi kendisine rol model aldığı ortaya çıktı.
6.04.2022 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.02.2022 İddaa
72 yaşındaki John Benjamin Toshack yoğun bakımda
72 yaşındaki John Benjamin Toshack yoğun bakımda 25 yıl önce Beşiktaş'ta görev alan 72 yaşındaki tecrübeli teknik direktör John Benjamin Toshack'ın yoğun bakıma alındığı ortaya çıktı.
27.02.2022 Futbol
3 haftada kaos! Acun Ilıcalı Şota'yı göreve getirdi ama...
3 haftada kaos! Acun Ilıcalı Şota'yı göreve getirdi ama... Üst üste aldığı 2 mağlubiyetle morali bir hayli bozulan Şota Arveladze'nin futbolcularıyla ilgili yaptığı konuşma dikkat çekti.
11.02.2022 İngiltere
Hull City 2-0 Swansea City! Şota galibiyetle başladı! Acun Ilıcalı'nın serisi devam etti
Hull City 2-0 Swansea City! Şota galibiyetle başladı! Acun Ilıcalı'nın serisi devam etti Hull City, İngiltere Championship'in 29'uncu haftasında Swensea City ile karşı karşıya geldi. Şota Arveladze'nin ilk maçında Hull City rakibini 2-0 mağlup etti. Acun Ilıcalı'nın sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladığı Allahyar Sayyadmanesh, müsabakayı tribünden izledi.
29.01.2022 İngiltere
Adına şarkı bile yapılmıştı! Galatasaray'da 2.Gomis dönemi...
Adına şarkı bile yapılmıştı! Galatasaray'da 2.Gomis dönemi... Galatasaray yıldız golcü Bafetimbi Gomis ile anlaşmak üzere... Yıldız futbolcu dün "Verdiğim sözleri tutarım" mesajını paylaştı.
29.01.2022 Galatasaray
Bafetimbi Gomis bombası! Menajeri resmen açıkladı
Bafetimbi Gomis bombası! Menajeri resmen açıkladı Galatasaray'da oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarların kalbinde taht kuran Gomis için sarı kırmızılılar '#BackToGalatasarayBafe' hashtagi başlattı. Yıldız golcünün menajeri ise çok önemli açıklamalarda bulundu.
25.01.2022 Galatasaray
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...'
Aylar sonra gelen Lautaro Martinez itirafı! 'Fenerbahçe'ye getirecektim ama...' Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörlerinden Damien Comolli yaptığı açıklamada Arjantinli yıldız Lautaro Martinez ve Abdullah Avcı itirafında bulundu.
31.12.2021 Fenerbahçe
Siopis'in yerine Leroy Fer!
Siopis'in yerine Leroy Fer! Alanyaspor Siopis'in yerini Leroy Fer transferiyle doldurdu.
24.08.2021 Alanyaspor
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Steven Caulker transferini resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
30.06.2021 Futbol
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum
Fransa'da panter diyorlardı Türkiye'de aslan oldum Galatasaray'ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis SoFoot'a özel açıklamalarda bulundu.
1.03.2021 Galatasaray
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı Galatasaay Gomis'ten sonra transfer ettiği golcülerden beklenen verimi alamadı.
3.01.2021 Galatasaray
Göztepe'den Andre Ayew bombası!
Göztepe'den Andre Ayew bombası! Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda Fenerbahçe forması giyen Andre Ayew'e Göztepe talip oldu. İzmir temsilcisi, İngiltere Championship ekibi Swansea'de forma giyen 30 yaşındaki Gana'lı oyuncuyla yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. İşte detaylar....
26.11.2020 Göztepe
Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında, nereli? Emiliano Buendia hangi takımlarda oynadı?
Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında, nereli? Emiliano Buendia hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken, Arjantinli sağ açık Emiliano Buendia’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Emiliano Buendia kimdir, kaç yaşında?
30.09.2020 Gündem
Bafetimbi Gomis yine sahada bayıldı!
Bafetimbi Gomis yine sahada bayıldı! Suudi Arabistan ekibi Al Hilal forması giyen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Al Ahli Jeddah ile deplasmanda oynanan maçın başlarında fenalık geçirdi.
20.08.2020 Futbol
Slaven Bilic West Brom'u Premier Lig'e çıkardı
Slaven Bilic West Brom'u Premier Lig'e çıkardı Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Hırvat Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Bromwich Albion, son hafta maçında sahasında QPR ile 2-2 berabere kalmasına rağmen rakibi Brentford'un takılmasının ardından sezonu 2.sırada tamamladı ve Premier Lig'e çıkmayı başardı
23.07.2020 Futbol
Beşiktaş'tan Fer transferi için müthiş atak
Beşiktaş'tan Fer transferi için müthiş atak Beşiktaş yönetimi, Feyenoord'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Leroy Fer için yaptığı temaslarda büyük aşama kaydetti.
6.06.2020 Beşiktaş
Test sayısı neden düştü? 'Corona test protokolleri bir an önce değiştirilmeli'
Test sayısı neden düştü? 'Corona test protokolleri bir an önce değiştirilmeli' Corona virüs vakalarında görülen düşüş sonrası tüm Türkiye'de iyimser bir hava esiyor. Normalleşme adımları ise haziran itibarıyla artacak ve insanlar yavaş yavaş 'yeni noral'e uyum sağlayacak. Fakat son günlerde yapılan test sayısındaki azalma ise ise düşündürücü.
31.05.2020 Gündem
Trabzonspor, Chelsea'den 3 yıldızı hedefine aldı!
Trabzonspor, Chelsea'den 3 yıldızı hedefine aldı! Fırtına, Chelsea'nin bu sezon farklı takımlara kiraladığı 3 oyuncuyu gözüne kestirdi. Yardımcı antrenör Eddie Newton, eski öğrencileri için kapsamlı bir rapor hazırladı. Çimşir'in de 3 isme sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde temasların başlayacağı belirtildi.
10.05.2020 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Swansea ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki swansea haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.