Susma

Susma

Son dakika susma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan susma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını susma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Susma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan susma gelişmeleri de dahil olmak üzere 953 susma haberi bulunmuştur. Tüm susma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı
Fatih Camisi imamını bıçaklayan saldırgan 'susma' hakkını kullandı Fatih Camisi'nde yaşanan bıçaklı saldırının ardından gözaltına alınan Ömer Salgın (40) adliyeye sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra hiç konuşmayan şüphelinin gece yarısından sonra hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Şüphelinin tüm sağlık kontrollerinin yapıldığı herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı tespit edildi. Fatih Camisi'nde iki kişiyi bıçaklayan Ömer Salgın tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
9.01.2024 Gündem
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi
Halil Falyalı davası: Savunma yapmaları için Söylemez kardeşlere son kez süre verildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan, aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıkmadı. Mahkeme, Söylemez kardeşlere ve avukatlara 'son kez' uyarısında bulunarak süre verdi.
22.12.2023 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
Beşiktaş'ta korkunç cinayet!  Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
Beşiktaş'ta korkunç cinayet! Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Demir emniyette verdiği ifadesinde, “Bu bir şeref meselesi bir şey söylemek istemiyorum” diyerek susma hakkını kullanırken, oğlu M.Ç. ise olay anını anlattı.
2.10.2023 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı
Tescil ve kayıt işlemleri için rüşvet alırken suçüstü yakalanan liman başkanı tutuklandı Antalya'da bir tekne sahibinden deniz araçlarının tescil ve kayıt işlemleri için 3 bin euro rüşvet alırken jandarma tarafından suçüstü yakalanan Manavgat Liman Başkanı İ.E.B., adliyeye sevk edildi. Liman başkanı İlhan Emre Baş, çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutulandı.
19.08.2023 Gündem
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti!
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti! Diyarbakır'da, annesi ile kız kardeşini odaya kilitleyip, tartıştığı babası Mehmet Ali Akarsu’yu (63) boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaralayan Ümit Akarsu (32), tutuklandı. Mehmet Ali Akarsu’nun yoğun bakımdaki tedavisi ise sürüyor. 
13.06.2023 Yaşam
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı
Kocasını av tüfeği ile öldürdü! Susma hakkını kullandı Burdur'da çıkan tartışmada eşi İsmail Işık'ı (32) av tüfeğiyle vurup, öldüren Ayşe Işık (28), 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Ayşe Işık, jandarmada, savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kullandı.
29.05.2023 Yaşam
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı
Thodex kurucusu Fatih Faruk Özer'in ifadesi ortaya çıktı Arnavutköy'de gözaltına alınan Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer'in emniyetteki ifadesinde, "Ben dolandırıcı değilim, kimseyi dolandırmadım. Susma hakkımı kullanıyorum. İfademi mahkemede vereceğim" dediği öğrenildi. Faruk Fatih Özer, Terör ve Örgütlü Suçlar bürosunda yaklaşık 2 saat süren savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Faruk Fatih Özer çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Maltepe ceza infaz kurumuna gönderildi.
23.04.2023 Gündem
Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim
Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim Eskişehir'de, Tuğçe Can'ı (25) 13 kez bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Onur Kaya (22), emniyet ve savcılıkta susma hakkını kullandı. Yargılanan Kaya, duruşmada ilk kez verdiği ifadede, 2 aydır sevgilisi olan ve ayrıldığı Tuğçe ile vedalaşmaya giderken, yanına 'ne olur ne olmaz' diye ekmek bıçağı aldığını söyleyerek, "Çok tedirgin olmuş ve paniğe kapılmıştım. Bıçağı rastgele savurdum. Kaç kere savurduğumu bilmiyorum. Kendime geldiğimde Tuğçe, yerdeydi ve boğazı kesilmişti" dedi.
11.04.2023 Gündem
Sevgilisini 13 kez bıçaklayıp öldürdü, başına defalarca taşla vurdu! Ömür boyu hapis istemi
Sevgilisini 13 kez bıçaklayıp öldürdü, başına defalarca taşla vurdu! Ömür boyu hapis istemi Eskişehir'de sevgilisi Tuğçe Can'ı (25) 13 bıçak darbesiyle öldüren Onur Kaya (22), hakkında hazırlanan iddianamede, 'Tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. 
6.03.2023 Yaşam
Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı
Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı'nın (31), gözaltına alınan arkadaşı Kadir Ilgaz (22), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ‘kasten öldürme’ suçuyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Arı’nın eşi S.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
4.03.2023 Yaşam
Karısı ile arkadaşının ilişki yaşadığını öğrendi, öldürüldü!
Karısı ile arkadaşının ilişki yaşadığını öğrendi, öldürüldü! Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı'nın (31), gözaltına alınan arkadaşı Kadir I. (22), jandarmadaki ifadesinde cinayeti itiraf etti. Kadir I.’nın, Recep Arı’nın eşi S.A. ile ilişki yaşadığını ve bunu öğrenen Arı’yı çıkan tartışmada öldürdüğünü söylediği belirtildi.
3.03.2023 Yaşam
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor Fatih'te intihar ettiği ihbarı yapılan 21 yaşındaki Fatma Narman'ın, ihbarı yapan evli olduğu erkek tarafından vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Narman evde çıplak şekilde ölü bulunmuştu. Fatma Narman'ın eşi Yalçın Narman, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp tutuklandı. Cinayet davasının ilk duruşmasında ise anne Şekra Genç'in sözleri şoke etti. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Sahte zannettiği para hatalı baskı çıktı
Sahte zannettiği para hatalı baskı çıktı Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kişi, müşterisinden gelen parayı sahte zannetti. Banka görevlilerinin incelemesiyle paranın sahte olmadığı, baskı hatası olduğu anlaşıldı.
12.01.2023 Yaşam
Eşini 22 bıçak darbesiyle öldüren sanık, susma hakkını kullandı
Eşini 22 bıçak darbesiyle öldüren sanık, susma hakkını kullandı Erzincan’da geçtiğimiz eylül ayında 2 çocuk annesi eşini 22 bıçak darbesiyle öldüren sanık, mahkemede görülen ilk duruşmada susma hakkını kullandı.
12.01.2023 Yaşam
2 kişiyi öldürüp 2 polisi vuran şüpheli ile ilgili korkunç detay! Aynı gece bir cinayet daha işlemiş
2 kişiyi öldürüp 2 polisi vuran şüpheli ile ilgili korkunç detay! Aynı gece bir cinayet daha işlemiş İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp, 2'si polis 4 kişiyi yaralayan şüpheli Güven Güler'in, aynı gece bir cinayet daha işlediği belirlendi. Şüphelinin arkadaşı olan Ergül Maden'i öldürdükten sonra Küçükçekmece'de yine arkadaşı olan Celal M.'yi de öldürdüğü tespit edildi. Şüphelinin bu olayda yanında bulunan 17 yaşındaki A.A.'ın da gözaltında olduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından şüphelinin öldürdüğü kişi sayısı 3'e yükseldi. Poliste "Susma" hakkını kullanan ve ifade vermeyen Güven Güler'le birlikte gözaltına alınan iki şüphelinin sorgusu ise devam ediyor.
20.09.2022 Gündem
Kızlarını istismar eden eski eşini vurmuştu! Ev hapsiyle tahliye
Kızlarını istismar eden eski eşini vurmuştu! Ev hapsiyle tahliye İzmir'de, 2 kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Serkan E. (43) ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini tabancayla yaralayan Asya D.'nin (37) yargılanmasına devam edildi. Mahkeme heyeti, ara kararında Asya D.'nin ev hapsiyle tahliyesine, Serkan E.'nin ise tutukluluğunun devamına karar verip, duruşmayı erteledi.
9.09.2022 Yaşam
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi   Samsun'da iki ayrı yerde 5 kişiyi silahlı yaralayan genç, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
1.09.2022 Yaşam
Serikli komisyoncuyu öldüren eski çalışanı çıktı
Serikli komisyoncuyu öldüren eski çalışanı çıktı Antalya'nın Serik ilçesinde sebze ve meyve komisyoncusu Gülhan Koca'yı (40) evinin önünde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla Sivas’ta yakalanıp gözaltına alınan Yıldıray Kanlar (26), çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Gülhan Koca'nın eski çalışanı olduğu belirlenen Kanlar'ın emniyette susma hakkını kullandığı belirtildi.
13.08.2022 Yaşam
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı
Trump, New York Başsavcılığındaki sorgusunda susma hakkını kullandı Eski ABD Başkanı Donald Trump, mülklerinin değerleri konusunda açılan soruşturma çerçevesinde New York Başsavcılığında yemin altındaki sorgusunda ABD Anayasasının 5’inci ek maddesi bağlamında kendi aleyhine tanıklık etmeyi reddettiğini ifade etti.
10.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Susma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki susma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.