Suriye Demokratik Güçleri

Suriye Demokratik Güçleri

Son dakika Suriye Demokratik Güçleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriye Demokratik Güçleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriye Demokratik Güçleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Demokratik Güçleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye demokratik güçleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 913 suriye demokratik güçleri haberi bulunmuştur. Tüm suriye demokratik güçleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası sözleri dünya basınında: Ya yanımızdasınız ya da karşımızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalar dünya basınında geniş yer buldu. Pek çok haber platformu Erdoğan’ın 'Ya yanımızdasınız ya da karşımızda' mesajı verdiğini yazdı.
17.01.2024 Dünya
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Dışişleri'nden, 'ABD 2022 İnsan Hakları Raporu'na tepki
Dışişleri'nden, 'ABD 2022 İnsan Hakları Raporu'na tepki Dışişleri Bakanlığı, ABD Dışişleri Bakanlığı'nca yayımlanan '2022 İnsan Hakları Raporu' hakkında yaptığı açıklamada "Geçmiş yıllarda olduğu gibi, ülkemiz hakkında kaynağı belirsiz, gerçek dışı bilgiler, asılsız iddialar ve önyargılı yorumlar yer almaktadır. Bunları kınıyor ve külliyen reddediyoruz" denildi.
24.03.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama
Türkiye kara harekatına hazır! Pentagon'dan skandal açıklama Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine havadan başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Türkiye'nin bu başarılı operasyonun yankıları devam ederken ABD Savunma Bakanlığı'ndan skandal bir açıklama geldi.
30.11.2022 Dünya
ABD'den skandal SDG paylaşımı
ABD'den skandal SDG paylaşımı Türkiye'nin terör hedeflerine yönelik başarı ile icra ettiği Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD'den skandal bir paylaşım geldi.
28.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama!
Pençe-Kılıç harekatı için ABD'den skandal açıklama! Suriye ve Kuzey Irak'ta terör hedeflerine yönelik başarı ile icra edilen Pençe-Kılıç Harekatı'nın yankıları sürerken ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan konu ile ilgili skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım
Kraliçe Elizabeth'in cenazesi! Erdoğan: Program el verirse merasime katılacağım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze törenine ilişkin "Ben taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Bizim de programlar var. Programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum" dedi.
9.09.2022 Siyaset
ABD'den skandal mesaj:  Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar
ABD'den skandal mesaj: Öldürülen PKK/YPG'li teröristleri böyle paylaştılar ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. ABD, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Suriye’de düzenlediği SİHA operasyonu ile etkisiz hale getirilen PKK/YPG’li teröristler için başsağlığı mesajı paylaştı. CENTCOM'un 'Kritik savaşçılardı' ifadesi ise sosyal medyada tepki ile karşılandı.
24.07.2022 Dünya
Skandal ortaya çıktı: Terör örgütü PKK/YPG Avrupalı teröristlere eğitim verdi
Skandal ortaya çıktı: Terör örgütü PKK/YPG Avrupalı teröristlere eğitim verdi Avrupa Birliği (AB) Polis Teşkilatı Europol'ün yayımladığı "Avrupa Birliği Terörizm Durumu ve Trendi 2022 Raporu"nda, PKK'nın Avrupa'dan topladığı yardımlarla faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilerek, PKK/YPG’nin Avrupalı teröristlere eğitim verdiği ifade edildi.
13.07.2022 Dünya
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu!
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu! Washington’un Suriye’deki Şam yönetimine karşı savaşan muhalif Kürt gruplara verdiği destek sürerken, ABD’nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, Doğu Suriye’de ABD şemsiyesi altında de facto bir Kürt devleti kurulmasının kaçınılmaz olacağına işaret etti.
10.10.2021 Gündem
Türkiye'den ABD'ye tepki: İki yüzlülüğün en çarpıcı örneği
Türkiye'den ABD'ye tepki: İki yüzlülüğün en çarpıcı örneği Dışişleri Bakanlığı, "Terör eylemlerinde çocukları zorla silah altına alan PKK/YPG terör örgütüne silah yardımı dahil aleni destek veren ABD’nin, Türkiye’ye iftirada bulunması çifte standart ve iki yüzlülüğün en çarpıcı örneğidir" açıklamasını yaptı.
2.07.2021 Gündem
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi Amerikan ordusu, Suriye’nin doğusundaki petrol sahalarını elinde tutan YPG’ye ‘sıhhıyeci eğitimi’ verdiğini duyurdu.
7.06.2021 Gündem
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
Pentagon, ABD'nin desteklediği YPG'nin açıklamalarına sessiz kaldı
Pentagon, ABD'nin desteklediği YPG'nin açıklamalarına sessiz kaldı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü John Kirby, ABD'nin desteklediği YPG/SDG'nin Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına karşı açıklama yapmasından kaygı duyup duymadığını ifade etmekten kaçındı.
17.02.2021 Dünya
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor
ABD'de seçim sonuçlanmadan bomba iddia: Jeffrey görevi bırakıyor ABD'deki tarihi seçimler sonuçlanmadan bomba iddia geldi. İngiltere merkezli Şarku'l Avsat (Ortadoğu) gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin görevinden ayrılacağını yazdı.
7.11.2020 Dünya
Sözcü Aksoy: Virginia Gamba'nın SDG elebaşı ile görüşmesi vahim bir durum
Sözcü Aksoy: Virginia Gamba'nın SDG elebaşı ile görüşmesi vahim bir durum Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, yaptığı son dakika açıklamasında, "Birleşmiş Milletler Çocuklar ve Silahlı Çatışma Özel Temsilcisi Virginia Gamba'nın terör örgütü PKK/PYD/YPG güdümündeki sözde "Suriye Demokratik Güçleri"nin (SDG) elebaşı Ferhat Abdi Şahin ve diğer terör örgütü mensuplarıyla telekonferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirmesi terörle küresel mücadele açısından vahim bir durumdur." ifadelerini kullandı.
17.09.2020 Siyaset
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor Terör örgütü PKK ile YPG/PYD arasındaki kriz derinleşiyor. Terör örgütü PKK'nın, Suriye sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı Halef El Muhammed'i, YPG üzerindeki etkisini kaybettiği gerekçesiyle Kandil'e çekip "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'i ise yeniden Suriye sorumlusu olarak görevlendirdiği öğrenildi.
7.09.2020 Gündem
"Obama, ABD'yi Suriye'de PKK ile ittifaka soktu"
"Obama, ABD'yi Suriye'de PKK ile ittifaka soktu" Hudson Enstitüsü Kıdemli Orta Doğu Uzmanı Michael Doran, tarihsel olarak ABD'nin, Türkiye'nin tehdit algılarına saygı duyduğunu belirterek "Ancak (eski ABD Başkanı Barack) Obama, Suriye'de bu teamülü bozdu ve YPG'yi DEAŞ ile mücadelede ana ortağı olarak seçerek ABD'yi PKK ile ittifaka soktu." dedi.
1.09.2020 Dünya
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır
ABD'den flaş Suriye açıklaması: Masada Türkiye olmalıdır ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyet, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi.
26.08.2020 Dünya
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası
Terör örgütünde petrol paylaşımı kavgası Suriye’de petrol sahalarını ABD’nin desteğiyle kontrol altında tutan terör örgütü YPG/PYD-PKK’nın, petrol parasının paylaşımı konusunda, kendi içerisinde gerilim yaşandığı öğrenildi.
17.08.2020 Gündem
Türkiye'den tepki: ‘Petrol anlaşması’ teröre finansmandır
Türkiye'den tepki: ‘Petrol anlaşması’ teröre finansmandır Dışişleri Bakanlığı, YPG/PKK terör örgütü güdümündeki “Suriye Demokratik Güçleri”nin (SDG) ABD’li bir şirketle yaptığı duyurulan petrol anlaşmasını, uluslararası hukuku hiçe sayan, Suriye’nin toprak bütünlüğüne, birliğine ve egemenliğine kasteden ve terörizmin finansmanı kapsamına giren bir adım olarak niteleyerek, ABD’nin bu adıma destek vermesinin esefle karşılandığını ve kabul edilemez olduğunu bildirdi.
3.08.2020 Gündem
Türkiye'den ABD'ye sert tepki!
Türkiye'den ABD'ye sert tepki! Dışişleri Bakanlığı, "PKK/YPG Terör Örgütü Güdümündeki Suriye Demokratik Güçleri'nin Yaptığı Duyurulan Petrol Anlaşması ABD'nin uluslararası hukuku hiçe sayan, Suriye'nin toprak bütünlüğüne, birliğine ve egemenliğine kasteden ve terörizmin finansmanı kapsamına giren bu adıma destek vermesini esefle karşılıyoruz. Hiçbir meşru saikle gerekçelendirilemeyecek olan bu tasarruf asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.
3.08.2020 Gündem
Esad yeniden PYD ile masaya oturdu
Esad yeniden PYD ile masaya oturdu Rusya’nın garantörlüğünde terör örgütü PYD ile müzakerelere başlayan Suriye rejiminin, TSK’nın olası harekâtını öne sürerek örgütten taviz koparmaya çalıştığı iddia edildi.
13.07.2020 Dünya
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı
BM Suudi Arabistan'ı 'utanç listesinden' çıkardı BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in silahlı çatışmalarda çocuk ihlalleri hakkındaki yıllık raporu yayımlandı. Birleşmiş Milletler (BM), Yemen'deki savaşta çocuk ölümlerinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerini ''utanç listesinden'' çıkardı.
15.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Demokratik Güçleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye demokratik güçleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.