Süreç

Süreç

Son dakika süreç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süreç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süreç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süreç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süreç gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.238 süreç haberi bulunmuştur. Tüm süreç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak!
Yağmur Taktaş öldürüldü mü? Pazartesi günü mezarı açılacak! Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var'
Amerika'da ölen sosyal medya fenomeninin avukatı konuştu! 'Elimizde delil var' 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeninin avukatı Fethi Öksüz, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Öksüz, "Vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda mevcut bir delil var" dedi.
3.05.2024 Gündem
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek
Mahallenin maskotu haline geldi! Kurulan kamera sayesinde saniye saniye izlenecek Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Mahallesi'nin kırsal Naip Mahallesi'ndeki elektrik direğini 20 yıldır mesken tutan ve yapılan yuvaya yerleşen 'Gelendost' adı verilen leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü (DKMP) tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat izlenmeye başlanacağı belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu!
Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek? Formula 1 Türkiye’de en son ne zaman yapıldı, kaç defa yapıldı? Baka Işık duyurdu! Formula 1 İstanbul'da son olarak 2021 yılında düzenlenmişti. İstanbul Park'ta 2005-2011 yılları arasında ve 2020 ile 2021'de toplam 9 yarış düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1'in Türkiye'ye getirilmesi ile ilgili müjdeyi verdi. Peki, Formula 1 Türkiye’ye ne zaman gelecek?
3.05.2024 Gündem
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var.. Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024 Gündem
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var
Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında toplanan YİK'te 'yeni anayasa' vurgusu: Türkiye’nin ihtiyacı var Çankaya Köşkü'nde Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantı basına kapalı yapıldı. Yapılan açıklamada, 'Yeni anayasa çalışmaları toplantıda ele alındı; Türkiye’nin sivil, demokratik, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasaya olan ihtiyacı vurgulandı.' denildi.
1.05.2024 Gündem
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan konusu nedir? Yalan dizisi oyuncuları kimler? Yalan dizisi Kanal D'de başlıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerinde yer aldığı Süreç Film imzalı Yalan dizisinin yönetmenliğini Hakan İnan yapıyor. İzleyiciler yayınlanan ilk tanıtımın arından "Yalan dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Kanal D'nin yeni dizisi Yalan oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler.
1.05.2024 Magazin
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Türkiye'ye Formula 1 müjdesi! Bakan Ersoy açıkladı
Türkiye'ye Formula 1 müjdesi! Bakan Ersoy açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Formula 1 yarışlarının 2026 yılından itibaren yeniden İstanbul'a getirilmesi için kontratlama sürecinin başlayacağını söyledi.
30.04.2024 Şampiy10
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor
Vize çilesi bitmiyor! Haftalar sürüyor Avrupa ülkelerine vize çilesi sürerken Almanya, İtalya ve İspanya’nın ‘Türk vatandaşlarına vize başvurularını mayıs sonuna kadar kapattığı’ iddia edildi. Diplomatik kaynaklar ise başvuruların kapatılmadığını, artan talep nedeniyle yoğunluk yaşandığını öne sürdü.
30.04.2024 Gündem
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi?
Devamsızlık affı yeni müfredatla 2024 geldi mi, 12. Sınıflara devamsızlık affı gelecek mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredat taslağını sunmasıyla üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri sınıfta kalma geri mi geldi? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, yeni müfredatla devamsızlık affı geldi mi?
27.04.2024 Yaşam
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 Süper Lig
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama!
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in avukatından dikkat çeken açıklama! Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulunması üzerine Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, kimlik ve kartların Korhan Berzeg’e ait olduğunu doğruladı. Akkaş, "Korhan Bey’in Armutlu’daki evine çok da yakın bir lokasyonda, 3 kilometrelik bir lokasyonda bulundu bu bulgular. Süreç devam ediyor" dedi.
24.04.2024 Gündem
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var
Danıştay kararını açıkladı! Kındılçeşme'deki plan revizyonunda gelişme var Antalya'nın Kemer ilçesinde Beydağları Sahil Milli Park alanı içerisindeki Kındılçeşme'de bungalov ve villa gibi inşaatları içeren projeye izin veren plan revizyonu, Danıştay tarafından kesin olarak iptal edildiği açıklandı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süreç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süreç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.