Superman

Superman

Son dakika Superman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Superman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Superman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Superman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan superman gelişmeleri de dahil olmak üzere 236 superman haberi bulunmuştur. Tüm superman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Halil Umut Meler Fenerbahçe'ye gol attı! Resmen Superman gibiydi
Halil Umut Meler Fenerbahçe'ye gol attı! Resmen Superman gibiydi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşı kaşrıya geldi. Heyecan dolu maçtan sarı-lacivertliler 3-2 galip ayrılırken hakem kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Eski hakemler de Fenerbahçe - Antalyaspor maçındaki pozisyonları değerlendirdi. İşte detaylar...
18.09.2023 Fenerbahçe
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi?
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Britanyalı yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirlerse yeni bir Harry Potter filmi çekmek istediklerini söyledi.
5.11.2022 Kültür Sanat
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi!
Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungur Babacan’ın biyografisi! Türkiye'nin en önemli seslendirme sanatçılarından Sungun Babacan hayatını kaybetti. Babacan dünyaca ünlü birçok aktöre sesiyle hayat vermişti. 63 yaşında hayatını kaybeden Babacan Tom Hanks, John Travolta, Brad Pitt, Tom Cruise, Alec Baldwin gibi oyuncuların seslendirmelerini yapmıştı. Peki, Sungun Babacan kimdir? Sungur Babacan kaç yaşındaydı? Sungun Babacan hastalığı neydi? Sungun Babacan neden öldü? İşte Sungur Babacan’ın biyografisi!
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Pınar Gültekin davasında karar çıktı! Cemal Metin Avcı'nın cezası belli oldu
Pınar Gültekin davasında karar çıktı! Cemal Metin Avcı'nın cezası belli oldu Muğla'da, üniversiteli Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup, yakan Cemal Metin Avcı'nın 'canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti, 23 aydır tutuklu Avcı'ya önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi ardından haksız tahrik indirimi uygulayıp, 23 yıl hapse düşürdü. Tutuksuz kardeşi Mertcan Avcı, annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan'ın ise beraatine karar verdi.
20.06.2022 Yaşam
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı
NASA paylaştı! Uzaydaki en çılgın Cadılar Bayramı Cadılar Bayramı yalnızca Dünya’da değil, uzayda da ilginç kutlamalara sahne oluyor. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (UUİ) görev alan mürettebat, her yıl 31 Ekim’de Dünya’da düzenlenen kostümlü kutlamalardan eksik kalmıyor.
1.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Ünlü yönetmen Richard Donner hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Richard Donner hayatını kaybetti "Superman" ve "The Goonies" gibi çok sayıda gişe rekoru kıran Hollywood filminin yönetmeni Richard Donner, 91 yaşında hayata veda etti. Donner, kariyerini 2006 yılında "16 Blocks" ile noktalamıştı.
6.07.2021 Dünya
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift!
Dünyanın en tehlikeli seri katillerini baştan çıkaran çift! ABD'li çiftin hobisi duyanları dehşete düşürdü. Uzaktan tanıyanlar için ABD'li Barbara ve Richie Dickstein çiftinin nasıl bir çılgınlığın içinde olduğunu tahmin etmek çok zordu. Dickstein'lerin ülkenin en tehlikeli kadın ve erkekleriyle kurdukları ilişkileri bilseler muhtemelen kanları donardı
29.06.2021 Dünya
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır'a tepki! 'Süperman galiba'
Sergen Yalçın'dan Cüneyt Çakır'a tepki! 'Süperman galiba' Derbiden sonra Cüneyt Çakır ve yan hakemleri hedef alan Sergen Yalçın, Atiba'nın kornere çıkmadan çevirdiği pozisyon için 'hakem süperman falan herhalde nasıl gördü anlamadım' dedi.
8.05.2021 Beşiktaş
Bel ve sırt ağrılarını için yapabileceğiniz egzersizler!
Bel ve sırt ağrılarını için yapabileceğiniz egzersizler! Pandemi sürecinde pek çok kişi evde hareketsiz kaldı. Uzun süre hareketsizlik de çoğu kişide bel ve sırt ağrıları neden oluyor. Sırt ve belde oluşan ağrıyı azaltmak ve beldeki kasları güçlendirmek için egzersiz şart. Bel ağrısı nasıl geçer? Sırt ağrısına ne iyi gelir? Bel ve sırt ağrılarında hangi egzersizler yapılmalı? Uzman Fizyoterapist Onur Salman Körtelli, bel ve sırt ağrılarına yönelik önemli tavsiyeler verdi.
23.01.2021 Sağlık
Diziler talebi patlattı! Siparişlere yetişemiyor...
Diziler talebi patlattı! Siparişlere yetişemiyor... Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, makine ve yedek parça üretimi yapan Muammer Tural, 10 yıl önce başladığı kılıç imalatını sürdürürken, televizyonlardaki tarihi dizilerin kılıçlara olan talebi artırdığını söyledi. Önceki yıl, hazırladığı altın kaplama kılıcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye eden Tural, kılıç taleplerine yetişmekte zorlandığını söyledi.
21.11.2020 Yaşam
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu Lösemi tedavisi gören 7 yaşındaki Ecrin Aksoy, İzmir Behçet Uz Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 9 yaşındaki ağabeyi Yasin'den alınan kemik iliğinin nakledilmesiyle hayata tutundu
13.01.2020 Sağlık
Microsoft, ‘Superman’i küçücük cama hapsetti!
Microsoft, ‘Superman’i küçücük cama hapsetti! ABD’li teknoloji devi Microsoft, bir bardak altlığı boyutundaki cama 1978’de çekilen Superman filmini başarıyla ‘saklayabildiğini’ duyurdu.
3.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan 'yüzlerce yıl dayanabilecek' veri depolama teknolojisi
Microsoft'tan 'yüzlerce yıl dayanabilecek' veri depolama teknolojisi Amerikan teknoloji devi Microsoft, ultra hızlı lazer optik ve yapay zeka teknolojisiyle kuvars cama dijital kayıt yapan ve yüzlerce yıl dayanabileceği söylenen bir veri depolama sistemi geliştirdi.
5.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Superman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki superman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.