Sungurlu

Sungurlu

Son dakika sungurlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sungurlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sungurlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sungurlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sungurlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 sungurlu haberi bulunmuştur. Tüm sungurlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu Çorum'un Sungurlu ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle depo çatısı uçtu, bir otomobil zarar gördü.
24.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki şehir arasındaki mesafe 1,5 saatten daha kısa sürecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çorum’da İskilip Devlet Yolunu hizmete açtı, ardından dreksiyon başına geçti, yolun ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Uraloğlu, açılış töreninde ise Çorumluların merakla beklediği açıklamayı yaparak “Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi çalışmalarına inşallah 2024’te başlıyoruz” müjdesini vererek “Hattımızın devreye girmesi ile birlikte 240 kilometre olan Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek” dedi.
17.11.2023 Ekonomi
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü
Ciple otomobil çarpıştı! Ortalık kan gölüne döndü Çorum'un Boğazkale ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
5.10.2023 Yaşam
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
Tunceli Valisi kim oldu, Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir nerelidir? Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi… Tunceli Valisi değişti mi, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre 57 ilin valisi değişti. Bülent Tekbıyıkoğlu Tunceli Valisi oldu. Peki, yeni Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu kimdir, nereli? İşte Tunceli valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun biyografisi…
10.08.2023 Gündem
1 ton ağırlığındaki 'Paşa' 125 bin liradan satışa çıktı
1 ton ağırlığındaki 'Paşa' 125 bin liradan satışa çıktı Çorum’un Sungurlu ilçesinde ‘Paşa’ adı verilen 1 ton ağırlığındaki kurbanlık 125 bin liraya alıcısını bekliyor.
13.06.2023 Yaşam
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın hayatını kaybeden annesi Güzide Saçıntı, memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yönetmen, annesinin tabutunu omuzlarken öptü.
26.02.2023 Magazin
Köyde dehşet! Eski muhtar yeni muhtarı öldürdü
Köyde dehşet! Eski muhtar yeni muhtarı öldürdü Çorum'da eski muhtar İsmail E., Akçalı Mahallesi'nin yeni muhtarı Mesut Uzunkaya'yı (42) tabancayla vurarak öldürdü, babası Turan Uzunkaya'yı (79) ise yaraladı.
24.02.2023 Yaşam
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi
Yozgat'ta iş makinesi doğalgaz borusunu deldi, kentin gazı kesildi Yozgat'ta, özel bir şirkete ait iş makinesinin çalışması sırasında doğal gaz borusu delindi. Alınan önlemler çerçevesinde doğalgaz dağıtım şirketi tarafından kentin gazı kesildi. Hastanelere cezaevine, sağlık ocaklarına ve fırınlara gaz verildiği konutlara ise gaz regülatörlerinin kontrol edilmesinden sonra verileceği belirtildi.
10.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İdlib'de yaralanan asker şehit oldu
İdlib'de yaralanan asker şehit oldu Suriye'nin İdlib kentinde terör örgütü tarafından düzenlenen saldırısı sonucu yaralanan Sungurlulu Uzman Çavuş Ramazan Uçakçı, tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.
9.09.2022 Gündem
AK Parti'li isim duyurdu: 2 bin 500 kişi istihdam edilecek!
AK Parti'li isim duyurdu: 2 bin 500 kişi istihdam edilecek! AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum'un Sungurlu ilçesinde yatırım tutarı 6 milyar TL olan 5 fabrika tamamlandığında 2 bin 500 kişinin istihdam edileceğini belirterek, "Türkiye’de, tek seferde yapılan en büyük savunma sanayii yatırımının ilimize yapılıyor olması elbette vatanını, milletini, bayrağını seven herkes gibi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.
4.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 6 milyon TL yatırıma sahip fabrikanın temeli atıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla 6 milyon TL yatırıma sahip fabrikanın temeli atıldı Çorum’un Sungurlu ilçesinde Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi (MKE) koordinatörlüğünde yapılacak olan ve 6 milyon TL yatırıma sahip Küresel Barut, Nitrogliserin ve Nitroselüloz Üretim Tesisleri, Kapsül Üretim Tesisi ve Fişek Üretim Tesisinin temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katıldığı törende atıldı.
13.08.2022 Ekonomi
Bakan Yardımcısı Dere: Türkiye’de ilk, Avrupa’nın sayılı yatırımlarından birinin temelini atıyoruz
Bakan Yardımcısı Dere: Türkiye’de ilk, Avrupa’nın sayılı yatırımlarından birinin temelini atıyoruz Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Türkiye’nin savunma sanayiinde çağ atladığını belirterek, “Türkiye’de ilk, Avrupa’nın sayılı yatırımlarından birinin temelini atıyoruz” dedi.
13.08.2022 Siyaset
80 bin TL'ye alıcısını bekliyor!
80 bin TL'ye alıcısını bekliyor! Çorum’da Kurban Bayramı öncesi satışa çıkarılan 1,3 tonluk boğa, alıcısını bekliyor.
12.06.2022 Yaşam
O ilimizde çil çil altınlar bulundu!
O ilimizde çil çil altınlar bulundu! Altınlar bulundu. İstihbaratı alan ekipler harekete geçti. Çorum'da jandarmanın düzenlediği operasyonda Roma ve Helenistik dönemlere ait çok sayıda tarihi eser ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
26.05.2022 Gündem
Dilencilik yaparak yarım günde 530 lira topladı
Dilencilik yaparak yarım günde 530 lira topladı Çorum'un Sungurlu ilçesinde, zabıta ekipleri tarafından dilencilik yaparken yakalanan bir kişinin üzerinde 530 lira para bulundu.
24.05.2022 Yaşam
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı Çorum'da köpeğe çarpmamak için Alparslan Tırpancı’nın direksiyon kırdığı otomobil takla attı. Kazada Tırpancı yaralandı, nişanlısı Hilal Göyhan (22) ise yaşamını yitirdi.
22.04.2022 Gündem
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı
Onur Anıtı'na saldıran kuzenlerin cezası belli oldu! İndirim de uygulanmadı Samsun'da Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'nı halatla çekmeye çalışan kuzenler Celali Rahman Fidan (39) ve Batuhan Fidan'a (25), 'Atatürk aleyhine işlenen suçlar' kapsamında yargılandığı davada, 5'er yıl 22'şer gün hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti sanıkların cezasında indirim uygulamadı.
21.04.2022 Gündem
Çorum’da gizli hayırsever yeniden ortaya çıktı! 38 bin 900 TL’lik veresiye...
Çorum’da gizli hayırsever yeniden ortaya çıktı! 38 bin 900 TL’lik veresiye... Çorum'un Sungurlu ilçesinde her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı. Bu sefer 5 mahalle bakkalına borcu olan 54 vatandaşın 38 bin 900 liralık bakkal borcunu ödedi.
8.02.2022 Yaşam
İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı
İhtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere’nin destekleri ve hayırsever iş adamlarının katkıları ile Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 500 adet kırtasiye seti ve okul çantası gönderildi.
14.01.2022 Eğitim
Serviste 2 öğrenciyi öldüren eski muhtara ağırlaştırılmış müebbet ve 24 yıl hapis!
Serviste 2 öğrenciyi öldüren eski muhtara ağırlaştırılmış müebbet ve 24 yıl hapis! Çorum'da, oğlunun arkadaşları Tunç Taşar (14) ile Kaan Hakverdiyi (13) okul servisinde tabancayla öldüren eski muhtar Selfet Başkuş (58), yargılandığı mahkemece ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 24 yıl hapis cezasına çaptırıldı. Savunmasında oğluna istismarda bulunduklarını ve pişman olduğunu söyleyen Başkuş, açıklanan karar sonrası "Karar verdiniz mi? Öyleyse inşallah sizin çocuğunuzun da başına gelir dedi.
6.12.2021 Gündem
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi?
Hulusi Şahin kimdir? Batman Valisi Hulusi Şahin kaç yaşında, aslen nerelidir ve evli mi? Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yeni bölüme Hulusi Şahin konuk oluyor. MasterChef Türkiye 2021'de haftanın 3. dokunulmazlık oyunu Batman'ın tarihi bölgesi Hasankeyf'te oynanacak. Batman Valisi’nin programda yer alması Hulusi Şahin hakkında yapılan aramalar arttırdı. Peki, Hulusi Şahin kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte Hulusi Şahin hayatı…
4.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sungurlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sungurlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.