Süleyman Yağcı

Süleyman Yağcı

Son dakika süleyman yağcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleyman yağcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleyman yağcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Yağcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman yağcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 süleyman yağcı haberi bulunmuştur. Tüm süleyman yağcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fıs Fıs İsmail Süleyman Yağcı geri adım attı! Sosyal medyadan özür diledi...
Fıs Fıs İsmail Süleyman Yağcı geri adım attı! Sosyal medyadan özür diledi... Çocuklar Duymasın’ın ‘Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı ‘kadınlar tayt giymesin! Metroda, otobüste öpüşen birilerini görürsem uyarırım’ ifadeleriyle gündeme gelmişti. Açıklamalarıyla tepki çeken Yağcı özür diledi.
31.03.2022 Magazin
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!
'Fıs Fıs İsmail' Süleyman Yağcı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, geçtiğimiz hafta "Tayt giyen kadınlar iğrençtir" açıklamasıyla gündemde yer almıştı. 2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, söylediklerinin arkasında olduğunu bir kez daha belirtti. Yağcı, "Hiç kimse halka açık olan yerde sevgilisiyle öpüşemez" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
28.03.2022 Magazin
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki!
Fıs Fıs İsmail'in "Kadınlar tayt giymesin" sözlerine Aynur Aydın'dan sert tepki! Çocuklar Duymasın dizisinde Fıs Fıs İsmail karakteriyle hafızalarda yer edinen Süleyman Yağcı, "Kadınlar tayt giymesin, adamlar sapıtıyor" açıklamasıyla tepki çekti. Şarkıcı Aynur Aydın, "Damacanaya tecavüz edenler var. Ona diyeceksin; transparan bidon mu?" diyerek tepki çekti.
24.03.2022 Magazin
Süleyman Yağcı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Dost kazığı...
Süleyman Yağcı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı! Dost kazığı... Geçtiğimiz aylarda apar topar kalp ameliyatı olan oyuncu Süleyman Yağcı, bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Fıs fıs İsmail' karakteriyle ünlenen Yağcı, rahatsızlanmasına sebep olan olayı anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
9.12.2021 Magazin
'Fıs Fıs İsmail'in saçlarına ne oldu?
'Fıs Fıs İsmail'in saçlarına ne oldu? Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına oyuncu Süleyman Yağcı konuk oldu.
13.03.2019 Magazin
Fıs fıs İsmail açıkladı: Vatan Şaşmaz ölmeden 3 gün önce...
Fıs fıs İsmail açıkladı: Vatan Şaşmaz ölmeden 3 gün önce... Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs Fıs İsmail'i Süleyman Yağcı, 15 yıllık oyuncu arkadaşı rahmetli Vatan Şaşmaz hakkında konuştu. Süleyman Yağcı, rahmetli Vatan Şaşmaz hakkında, “Vatan’ı kaybetmeden 3 gün önce sette sahne arasında sohbet ettik. Ona şunu dedim. ‘Vatan uşağım hayat lay lay lom değil” dedi.
25.09.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Eylül Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 8 Eylül Cuma Kanal D 8 eylül Cuma tarihli yayın akışı, Nursel’le Evin Tadı adlı yemek programının tekrar bölümünün saat 05.30’da ekrana gelmesiyle başlayacak. Kanal D sabah kuşağı yayın akışında daha sonra sırasıyla Sabah Haberleri, Çocuklar Duymasın, Hayatın Penceresinden, yeniden Nursel’le Evin Tadı, Ver Elini Aşk ve Arka Sokaklar olacak. Kanal D Haber’den sonra ise akşam kuşağında Tetikçiler adlı yabancı sinema ve Hız Tutkusu Adlı yabancı sinema ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Fıs fıs İsmail Selçuk Yöntem'i şok etti!
Fıs fıs İsmail Selçuk Yöntem'i şok etti! Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs fıs İsmail'i Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katıldı.
20.10.2016 Magazin
Ramazan'a özel komedi dizisi başlıyor
Ramazan'a özel komedi dizisi başlıyor İşte, 'Zeyrek ile Çeyrek Bir Ramazan Temaşası' isimli diziden detaylar!
16.06.2015 Televizyon
Göçer'e kaytarma cezası!
Göçer'e kaytarma cezası! Haydarpaşa Hastanesi’nin cerrahı olduğu halde konserlere çıkan Ferhat Göçer’e “aylıktan kesme” cezası verildi
14.07.2007 Yaşam
‘Fıs fıs İsmail’in Popstar hayali yarı yolda kaldı
‘Fıs fıs İsmail’in Popstar hayali yarı yolda kaldı Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş’li Popstar Alaturka’nın ikincisi için her şehirde elemeler devam ediyor
18.01.2007 Magazin
Linç ediliyorum
Linç ediliyorum Seks kaseti skandalıyla kadınlar başta olmak üzere tüm seyircilerin büyük tepkisini üzerine çeken Tamer Karadağlı evine kapandı, dışarı adımını bile atmıyor
1.08.2004 Yaşam
Devlet töreninde halk uğurladı
Devlet töreninde halk uğurladı Sabancı Center'dan sonra Fatih Camii'ne doğru yol alan cenaze kortejine geçtiği güzergahda yolun iki tarafına dizilmiş vatandaşlar da eşlik etti
29.09.2021 Gündem
Delikanlı kızmış
Delikanlı kızmış Altuğ'u ilk günden bu yana koruyan ve dizide kalması için ağırlığını koyan Tamer Karadağlı yine arkadaşının yanındaydı
18.11.2003 Magazin
İsmail'e feşın TV'den ödül
İsmail'e feşın TV'den ödül Fashion TV yöneticileri Fısfıs İsmail'e katkılarından dolayı plaket verdi. İsmail bir tane de manken istedi
15.03.2003 Magazin
Bütün kadınlar Meltem'e özeniyor
Bütün kadınlar Meltem'e özeniyor Çocuklar Duymasın'ın rekor kırmasının nedeni senarist Güven'e göre Türk aile yapısını birebir yansıtması
13.02.2003 Yaşam
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan ve 200 hektarı aşkın alanda etkili olan orman yangınına ikinci günde, 20 helikopter ve 14 uçakla havadan, 1494 personel, 172 arazöz, 191 kamu kuruluşlarına ait araç, 17 dozer ve 39 iş makinesiyle karadan müdahale sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın çıkan bölgede helikopterle incelemede bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangına yönelik çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğlen saatlerinde meydana gelen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi CNN Türk canlı yayınında yangının kontrol altına alınma aşamasında olduğunu belirtti. Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangın etkisini artırarak devam ederken alevlerin tehdidi altındaki yangın kriz merkezi boşaltılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Bakan Soylu: Bu yıl terör örgütüne sadece 95 kişi katıldı
Bakan Soylu: Bu yıl terör örgütüne sadece 95 kişi katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörizmle mücadele çalışmaları dolayısıyla bu yıl terör örgütüne katılımın 95 kişide kaldığını belirterek, "2015'te bu rakam 3 bin 881'di. Bu gelişme kesinlikle tesadüf değildir" dedi. Bakan Soylu, 2018 yılında teslim olan 349 teröristin 146'sının ikna yöntemiyle teslim olduğunu da açıkladı.
23.11.2018 Gündem
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi
AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
İşte HDP'nin milletvekili adayları
İşte HDP'nin milletvekili adayları Halkların Demokratik Partisi (HDP), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdi.
21.05.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
Okulda kazan dehşeti
Okulda kazan dehşeti Çaycuma’da okulun kalorifer kazanında meydana gelen patlamada bir hizmetli hayatını kaybetti, 4 öğrenci, okul müdürü, müdür yardımcısı ve kalorifer görevlisi yaralandı
7.11.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Yağcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman yağcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.