Süleyman Demirel Üniversitesi

Süleyman Demirel Üniversitesi

Son dakika Süleyman Demirel Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Demirel Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Demirel Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman demirel üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 786 süleyman demirel üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm süleyman demirel üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz
Yazar Alev Alatlı'ya veda... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ablaların ablasını uğurluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden yazar ve mütefekkir Alev Alatlı için Eyüp Sultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda ebediyete Hakka, ablaların ablasını uğurluyoruz. Bizimle birlikte yol arkadaşlığını yapan bir ablamız bir hanımefendiydi. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.
3.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli? Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı
Isparta'da feci kaza! 1 ölü, başhekim ile 3 sağlıkçı yaralı Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli memur Feyzullah Canbaş (30) hayatını kaybederken, Uluborlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Emre Ruhi Göçmen'in de aralarında bulunduğu 4 sağlıkçı yaralandı.
29.11.2023 Gündem
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı
Türkiye'nin yedi renkli gölünde su seviyesi kritik seviyede! Yarı yarıya azaldı Günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası Eğirdir Gölü'ndeki su seviyesi kritik seviyelere yaklaşıyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji bölümü öğretim üyesi aynı zamanda Su Enstitüsü müdürlüğünü yürüten Doç. Dr. Şehnaz Şener, 1969 yılı Haziran ayından itibaren bugüne kadar göl hacminin yarı yarıya azaldığını belirterek “Göl yüzey alanının ise 55 kilometre kare daha küçüldüğünü söyleyebiliriz” dedi.
22.09.2023 Yaşam
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi
Isparta belediye başkanının attan düşen kızı beyin kanaması geçirdi  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (34), attan düşüp beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan. Başdeğirmen'in 72 saat uyutulup, gözlem altında tutulacağı belirtildi.
16.05.2023 Yaşam
Kazada yaralanan üniversiteli Tuana 14 gün sonra hayatını kaybetti
Kazada yaralanan üniversiteli Tuana 14 gün sonra hayatını kaybetti Isparta'da, otomobilin ağaca çarptığı kazada ağır yaralanan Tuana Akkuş (20), tedavi gördüğü hastanede 14 gün sonra yaşamını yitirdi. Aynı kazada Yaren Bayram da hayatını kaybetmiş, Yaren Kayak ve Emine Nur Arıcı ise ağır yaralanmıştı.
22.11.2022 Yaşam
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor Isparta’nın unutulan yöresel lezzeti 'haşhaşlı gevrek', Senirkentli kadınlar tarafından gastronomi turizmine kazandırılıyor. Haşhaşlı cips olarak da bilinen gevreğin 100 gramı 25 TL’den satılıyor.
7.10.2022 Ekonomi
Kız husumetinden çıkan kavgada bıçakla ağır yaralandı
Kız husumetinden çıkan kavgada bıçakla ağır yaralandı Isparta'nın Eğirdir ilçesinde iddiaya göre kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanan İsmail K. (23), ağır yaralandı. İsmail K.'nin, hastanede tedavisi sürerken, kendisini bıçaklayan S.Ü. (21) ise gözaltına alındı.
2.09.2022 Yaşam
Kilosu 250 liradan satılıyor! Sipariş üstüne sipariş yağıyor
Kilosu 250 liradan satılıyor! Sipariş üstüne sipariş yağıyor Karaciğer yağlanması başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiğine inanılan lavanta balının üretimi için gün sayılıyor. Sadece temmuz ayında çiçek veren lavantanın polenlerini işleyen arıları takip eden arıcılar, lavanta balının kilosunu 250 TL'den satıyor. Lavanta balının ekonomik analizi üzerine yüksek lisans Engin Özcan, "40 gün sonunda bölgemizde 4 ila 5 ton arasında lavanta balı üretiliyor" dedi.
4.07.2022 Ekonomi
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Köpekten kaçarken otomobil çarpan Rabia toprağa verildi
Köpekten kaçarken otomobil çarpan Rabia toprağa verildi Isparta'da köpeklerden kaçmak isterken otomobilin çarpması sonucu yaralanan, tedavi gördüğü hastanede bir haftalık yaşam savaşanı kaybeden üniversite öğrencisi Rabia Kallı (20), memleketi Muğla'nın Milas ilçesinde toprağa verildi. Kallı’nın babası Emin Kallı, "Bizim canımız yandı inşallah başka canlar yanmasın. Gereken tedbirler alınsın" dedi.
12.03.2022 Yaşam
Üniversite öğrencisi Rabia'dan acı haber! Köpekten kaçarken dehşeti yaşadı
Üniversite öğrencisi Rabia'dan acı haber! Köpekten kaçarken dehşeti yaşadı Isparta'da köpeklerden kaçmak isterken otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi Rabia Kallı (20), tedavi gördüğü hastanede 7 gün sonra yaşamını yitirdi.
11.03.2022 Yaşam
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek!
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek! Süleyman Demirel Üniversitesi duyurdu. Sözleşmeli personel alınacak. İlana göre, Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne hemşire, laborant ve röntgen teknisyeni istihdam edilecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık personeli alımı başvuru şartları!
17.08.2021 Personel Alımı
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani...
Azra Gülendam Haytaoğlu'nu vahşice katletti! İşte katilin anatomisi: Üst düzey bir cani... Antalya’dan gelen haber tüm Türkiye'yi sarstı ve şok etti. 28 Temmuz’dan bu yana kayıp olan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan, evinde Azra’ya tecavüz ettiğini, boğarak öldürdüğünü daha sonra banyoda kızı 5 parçaya ayırarak ormana gömdüğünü itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan, lükse düşkün, nazik ve içe kapanık biri olarak tanınıyor.
3.08.2021 Gündem
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti!
Mustafa Murat Ayhan kimdir? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katili cinayeti itiraf etti! Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı. Haytaoğlu’na evinde cinsel saldırıda bulunup, boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırıp, valizle taşıdığı ormanda gömen inşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Mustafa Murat Ayhan (48), gözaltına alındı. MOBESE ve çevre iş yeri güvenlik kamerası görüntülerini incelenmesiyle Mustafa Murat Ayhan'ın, Konyaaltı ilçesindeki evinden aynı valiz ile birkaç kez çıkıp gittiğini görülünce Ayhan, yeniden gözaltına alındı, sorgulamada cinayeti işlediğini itiraf etti. Mustafa Murat Ayhan kimdir?
2.08.2021 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Prof. Dr. Çevik: Myra, Anadolu'nun 'Pompei'si
Prof. Dr. Çevik: Myra, Anadolu'nun 'Pompei'si Antalya'nın Demre ilçesinde bulunan, Likya Birliği'nin en önemli 6 kentinden Myra- Andriake bölgesinde 13'üncü yıl kazıları başladı. Kazı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, Myra- Andriake kazılarının, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 12 ay sürecek kazılar kapsamına alındığını belirterek, "Myra Antik Kenti, Anadolu'nun 'Pompei'si. Yerin 10 metre altında inanılmaz bir tarih yatıyor" dedi.
28.07.2021 Kültür Sanat
Türk bilim insanları geliştirdi: Kıkırdak hasarını önlüyor
Türk bilim insanları geliştirdi: Kıkırdak hasarını önlüyor Süleyman Demirel Üniversitesi’nde çalışan Türk bilim insanları ve mühendisler yüzde 100 yerli sermayeyle, 2019 yılında kurdukları biyocerrahi temalı şirkette, kıkırdak hasarını önleyen eklem içi enjeksiyonlar üretti. Ürünler sayesinde hastanın proteze giden süreci 4 yıla kadar ertelenirken, doğru hekim kontrolüyle hiç takılmaya da biliyor. Şirketin Genel Müdürü Prof. Dr. Serdar Sezer, dünyada biyocerrahi alanında bir Türk markası oluşturmayı hedeflediklerini, 2 yılda 30 ülkeyle anlaşma imzaladıklarını söyledi.
5.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Köyde dehşet! Tartıştığı husumetlilerini vurdu
Köyde dehşet! Tartıştığı husumetlilerini vurdu Isparta'nın Eğirdir ilçesinde arazide karşılaşan husumetliler arasında çıkan kavgada İ.A.nın (29) av tüfeğiyle ateş ettiği Mustafa Aslancan (37) yaşamını yitirirken, Mustafa Şenol (23) ağır yaralandı. Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi İ.A., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
13.05.2021 Yaşam
'Beni entübe edin diye yalvarma noktasına geldim'
'Beni entübe edin diye yalvarma noktasına geldim' Koronavirüsü yenen Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Günyeli, nefes darlığından dolayı arkadaşlarına "Beni entübe edin" diye yalvarma noktasına geldiğini söyledi.
23.04.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman demirel üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.