Şükran Günü

Şükran Günü

Son dakika şükran günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şükran günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şükran günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şükran Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şükran günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 şükran günü haberi bulunmuştur. Tüm şükran günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?
Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir? ABD'nin New York kentinde Filistinli yanlısı protestocular, geleneksel Şükran Günü Geçidi'ni engellemek için üzerlerine sahte kan döküp ellerini asfalta yapıştırdılar. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Şükran günü nedir, Thanksgiving (şükran günü) ne zaman? Thanksgiving ne demek, Şükran Günü'nün arkasındaki hikaye nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
24.11.2023 Gündem
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti...
Kanlı seri katil Ted Bundy ile benzerliği dehşete düşürdü! 4 üniversite öğrencisini vahşice katletti... Seri katillerin sıkça rastlandığı ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisini kampüsteki evlerinde vahşice öldüren katil Bryan Kohberger ile 70'li yılların canisi Ted Bundy arasındaki benzerlikler gözler önüne serildi. Bundy'nin eski avukatının söyledikleri, adeta kan dondurdu.
29.05.2023 Dünya
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti'
Seri katille bir gece! Genç kadın yaşadıklarını anlattı: 'Aniden değişti' ABD'nin Idaho eyaletinde, 4 üniversite öğrencisi kampüsteki evlerinde vahşice öldürülmüştü. Katilleri Bryan Kohberger ise haftalar sonra yakalanmıştı. Katilin kimliğinin açıklanmasının ardından onu tanıyanlar da Bryan ile bilgileri paylaşmaya başladı. Ancak 'Hayley' adındaki kadının anlattıkları, içlerinde en tuhaf olanıydı...
11.01.2023 Dünya
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar
Hamile kadına 3 hafta dehşeti yaşattı! Polis uyardı: Bu adam bir canavar Sokakta kalan çaresiz hamile kadını kaçırıp 3 hafta boyunca kilit altında tutan adam polisin düzenlediği baskın ile yakalandı. Polis olayın ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşırken saldırganın fotoğrafları günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.
17.12.2022 Dünya
32 yıllık eşi elmas yüzükleri çöpe atınca olanlar oldu!
32 yıllık eşi elmas yüzükleri çöpe atınca olanlar oldu! ABD'de eşinin elmas yüzüklerini yanlışlıkla çöpe atan adam, mucizeyi başardı. 32 yıllık evli olan adam, 20 ton çöpün içinde 'olamaz' denileni yaptı. Saatlerce süren çabanın ardından çıkan sonuca kendi de inanamadı. İşte haberin detayları...
7.12.2022 Dünya
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Madonna'nın aile fotoğrafı hayranlarını ikiye böldü!
Madonna'nın aile fotoğrafı hayranlarını ikiye böldü! Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, Şükran Günü'nde 6 çocuğuyla bir araya geldi ve toplu aile fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çocukların fotoğraftaki yüz ifadeleri hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Pek çok hayranı fotoğraflarda sevinç olmadığını, çocukların mutsuz göründüğünü vurguladı.
27.11.2022 Magazin
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir?
Kara cuma indirimleri ne zaman başlıyor 2022? Kara Cuma nedir, neden kara denilmiştir? Alışveriş tutkunları2022 Black Friday indirimleri için gerim sayıma başladı. Her yıl Kasım ayında gerçekleşen Black Friday (Kara Cuma) indirimleri alışverişte avantaj sağlamak ve fırsatlarsan yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kara Cuma indirimleri ne zaman? Kara Cuma nedir, tarihi ne?
16.11.2022 Ekonomi
Havaalanında çiğ tavuğa gizlenmiş silah yakalandı
Havaalanında çiğ tavuğa gizlenmiş silah yakalandı ABD Florida'daki Fort Lauderdale-Hollywood Havalimanı'ndaki Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA) çiğ tavuğa gizlenmiş bir silah yakalandığını duyurdu.
9.11.2022 Dünya
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih!
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih! Black Friday (Kara Cuma) indirimleri dünyanın her yerinde yılda bir, belirli bir günde yapılıyor. Türkiye’de efsane Cuma olarak da bilinen Black Friday için yapılan aramalar Kasım ayının yaklaşmasıyla arttı. Peki, Black friday 2022 ne zaman başlıyor ve de bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih…
5.10.2022 Ekonomi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi
Kraliçe II. Elizabeth için Aziz Giles Katedrali'nde tören! Yeni Kral dakikalarca bekledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in cenazesi, dün akşam kaldığı İskoçya'nın başkenti Edinburgh'taki Holyroodhouse Sarayı'ndan Aziz Giles Katedrali'ne taşındı. Katedralde üst düzey siyasetçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin de katılımıyla görkemli bir tören gerçekleşti. II. Elizabeth'in çocukları, kraliçenin cenazesinin başında nöbet tuttu.
12.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 61 yaşındaki oğlu York Dükü Prens Andrew’ün Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
2.06.2022 Dünya
Paraya para demiyor! Kendisi yapıyor, günlük kazancı çok güzel...
Paraya para demiyor! Kendisi yapıyor, günlük kazancı çok güzel... Paraya para demiyor. Günlük kazandığı para dudak uçuklattı. 20 yaşındaki Hannah England, mum ve sabun yapmayı öğrendi, kendine online bir dükkan açtı. Haftada 2-3 sipariş alırken şimdi viral olan TikTok videoları sayesinde günde 10.000 dolarlık satış yapıyor.
1.01.2022 Ekonomi
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Stephen Sondheim hayatını kaybetti Amerikan müzikal tiyatrosunda devrim yaratan efsanevi Broadway söz yazarı Stephen Sondheim, Cuma günü 91 yaşında öldü.
27.11.2021 Dünya
Jessica Alba Meksika'da güneşin keyfini çıkardı!
Jessica Alba Meksika'da güneşin keyfini çıkardı! Dünyaca ünlü aktris Jessica Alba, 'Şükran Günü Tatili'nden önce ailesiyle birlikte Meksika'ya gitti. Plajda uzun süre telefon görüşmesi gerçekleştiren 40 yaşındaki Alba'nın hem konuşup hem de güneşlendiği anlar objektiflere yansıdı.
27.11.2021 Magazin
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021!
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021! Black Friday ne zaman, hangi tarihte? 2021 Black Friday indirim günleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk olarak ABD'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday’da firmalar çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye’de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday 2021 tarihi…
29.09.2021 Gündem
Koronavirüs testini paraya çevirdiler! Saati 80 dolar...
Koronavirüs testini paraya çevirdiler! Saati 80 dolar... Koronavirüs tüm dünyayı kasıp kavururken, Amerika'nın New York kentinde Kovid-19 test sırasında uzun saatler beklemek istemeyen ve maddi durumu yerinde olanlar, saati 80 dolara (626 lira) kendileri için bekleyecek kişiler tutmaya başladı.
30.11.2020 Dünya
Altın fiyatlarında aylar sonra en uzun düşüş serisi!
Altın fiyatlarında aylar sonra en uzun düşüş serisi! Altın fiyatları aşı konusunda yaşanan gelişmeler ve ABD seçimlerinin üzerindeki belirsizliğin kalkmasıyla birlikte Haziran ayından bu yana en uzun kayıp serisine yöneldi. ABD piyasalarının kapalı olmasının etkisiyle piyasalar sakin bir görünüm sergilerken Trump'ın görevini seçim sonuçları onaylanınca Biden'a devredeceğini açıklaması piyasaları da rahatlattı. Güvenli liman altın değer kaybetmeye devam ederken altındaki düşüş eğilimi de yatırımcı tarafından takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? İşte 28 Kasım altın fiyatları...
28.11.2020 Ekonomi
Biden'dan ABD halkına "hayat normale dönecek" sözü
Biden'dan ABD halkına "hayat normale dönecek" sözü ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, Amerikalılara yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını yenecekleri ve hayatın normale döneceği sözünü verdi.
25.11.2020 Dünya
Trump'tan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn'e özel af
Trump'tan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn'e özel af ABD Başkanı Donald Trump, Rusya soruşturması kapsamında hakkında "FBI'a yalan söyleme" suçlaması bulunan eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn'e özel af çıkardığını duyurdu.
25.11.2020 Dünya
Trump, hindi affı töreninde Şükran Günü hindilerini affetti
Trump, hindi affı töreninde Şükran Günü hindilerini affetti ABD Başkanı Donald Trump 30 yıldır yapılan Şükran Günü geleneğini bu yıl da sürdürerek Beyaz Saray’daki ‘hindi affı’ töreninde Şükran Günü hindiler Corn ve Cob’ı resmi olarak affetti. Törende Trump’ın yanında yer alan hindi ise Corn oldu.
25.11.2020 Dünya
Trump'ın hindi affı törenine katılacak 2 hindi görücüye çıktı
Trump'ın hindi affı törenine katılacak 2 hindi görücüye çıktı Beyaz Saray’da yaklaşık 30 yıldır yapılan Şükran Günü hindisinin kesilmeyip ABD Başkanı tarafından “affedilmesi” töreni öncesi affedilecek Corn ve Cob adlı hindiler başkent Washington DC'deki Willard Oteli'ne geldi.
24.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şükran Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şükran günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.