Suda Doğum

Suda Doğum

Son dakika suda doğum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suda doğum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suda doğum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suda Doğum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suda doğum gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 suda doğum haberi bulunmuştur. Tüm suda doğum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla pozunu ilk kez takipçileriyle paylaştı!
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla pozunu ilk kez takipçileriyle paylaştı! Geçtiğimiz sene Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 18 Ocak'ta 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına almıştı. Suda doğum yöntemini tercih eden ünlü isim, Instagram sayfasından ilk kez oğluyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşım...
4.04.2023 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu, suda doğum yaptığı anları paylaştı!
Leyla Lydia Tuğutlu, suda doğum yaptığı anları paylaştı! Geçtiğimiz haftalarda ilk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından suda doğum yaptığı anları paylaştı. Paylaşımında oğlu için "2023'ün bize hediyesi" diyen oyuncu, suda doğum yapma sürecinden ve hamileliğinde yaptıklarından bahsetti.
22.01.2023 Magazin
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor. Hastane faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması. İlave ücret ve katılım payı alınıyor. Vatandaşlar hastanelere gittiklerinde sürpriz faturalar ile karşılaşabiliyorlar. Fahiş faturalar dolayısıyla vatandaşlar ile hastane çalışanları karşı karşıya gelebiliyor. Tartışmalar daha çok özel hastanelerde yaşanıyor. Ayakta tedavilerde katılım payı devlet hastanelerinde 6 TL, devlet üniversiteleri ile ortak kullanılan Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde 7 TL, üniversite hastanelerinde 8 TL, özel hastanelerde 15 TL olarak uygulanıyor. Ayakta tedavide yazılan reçeteler için ilaç tutarının; emeklilerden yüzde 10’u, diğer kişilerden yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Ayrıca her bir reçete için 3 kutuya kadar ilaçta 3 TL, 3 kutuya ilave her bir ilaç için 1 TL katılım payı tahsil ediliyor. Peki her hastanede ilave ücret alınır mı? İlave ücret için sınır nedir? İlave ücret ödemekten kurtulmak mümkün mü? İşte sağlıkta ilave ücret ve katılım payı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.08.2022 Memur
Uzmanlardan ezber bozan 'suda doğum' açıklaması
Uzmanlardan ezber bozan 'suda doğum' açıklaması Türk-Alman Jinekoloji Kongresi Bilimsel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Üstün, Rusya başta olmak üzere, Fransa, İngiltere gibi bazı batılı ülkelerin rağbet ettiği suda doğumun, komplikasyonları artırdığını söyledi. ‘Bir dönem böyle bir furya oldu’ diyen Prof. Dr. Üstün, “Anne adayları sancı çekildiği dönemi suda geçirilebilir, ılık su rahatlatır ancak doğum aşamasına geldiği an onları sudan çıkartıyoruz, dışarıda doğurtuyoruz. Eksiden bir dönem vardı, bakıldı ki onlar komplikasyonları artırıyor. Suda doğum artık yok” ifadelerini kullandı.
31.05.2022 Sağlık
Suda doğum ile gebenin stresi azalıyor
Suda doğum ile gebenin stresi azalıyor Karadeniz Bölgesi’nin kalbi niteliğinde hizmet veren Liv Hospital Samsun, dünyada son yıllarda yaygınlaşan suda doğum hizmetini misafirlerine sunmaya başladı.
7.03.2022 Sağlık
Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır, nasıl olur? Suda doğum sancıyı azaltıyor mu?
Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır, nasıl olur? Suda doğum sancıyı azaltıyor mu? Hamilelik süreci çok konuşulan Sinem Kobal’ın dün suda doğum yaptığı öğrenildi. Sinem Kobal’un suda doğum yapmasının ardından, suda doğum yeniden gündem konusu oldu. Suda doğum nedir? Suda doğum nasıl yapılır?
22.10.2020 Gündem
Anne olan Sinem Kobal hastaneden çıktı!
Anne olan Sinem Kobal hastaneden çıktı! 2016 yılında evlenen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kız bebekleri Lalin dünyaya geldi. Kobal, dün gece doğum yaparak, kızını kucağına aldı.Çift,hastane çıkışı görüntülendi.
22.10.2020 Magazin
Azra Akın anne oldu
Azra Akın anne oldu 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın bebeğini kucağına aldı. Suda doğum yapacağı iddia edilen ve bu iddiaları yalanlayan ve normal doğum yapan Azra Akın'ın oğlu oldu
18.11.2018 Magazin
Perine masajıyla dikişsiz doğum mümkün
Perine masajıyla dikişsiz doğum mümkün Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hüsne Bostan, ‘perine masajı’nın gebeyi rahatlatmanın yanı sıra dikişsiz doğumu mümkün kılabildiğini söyledi.
8.10.2018 Sağlık
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım!
Nazlı Hamarat'tan koşu bandı üzerinde cesur paylaşım! Moda programındaki performansıyla ve rakip yarışmacıları yaptığı yorumlarla bir dönem gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Nazlı Hamarat, cesur paylaşımıyla takipçilerini mest etti.
18.09.2018 Magazin
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu!
Nazlı Hamarat'tan emzirme pozu! Son günlerde akım haline gelen "bebek emzirme" trendine İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat da ayak uydurdu. Sosyal medya hesabından emzirme pozunu paylaşan sosyetik güzele takipçileri yorum yağdırdı.
7.08.2018 Magazin
Her şeyi tek tek anlattı
Her şeyi tek tek anlattı Stil yarışması 'İşte Benim Stilim' ile tanınan, ilk eşi Emir Şaşmaz Kiev'de boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Hamarat, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programında hamileliğini, babasını kaybettikten sonra yaşadıklarını ve bebeğinin babası Aydın Gaffar'la ayrılma sürecini anlattı.
25.07.2018 Magazin
Bakanlık'tan suda doğum ünitesi! Kimler faydalanabilecek?
Bakanlık'tan suda doğum ünitesi! Kimler faydalanabilecek? Sağlık Bakanlığı tarafından normal doğumu teşvik etmek için planlanan suda doğum, yani Hidroterapi Eşliğinde Travay (HET) yöntemi, pilot olarak seçilen 9 ilde hayata geçirilmeye başlandı. Bu kapsamda seçilen 9 il arasında yer alan İzmir'deki Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışmalar son hızla devam ediyor
11.06.2018 Sağlık
Doğuma 2 ay var
Doğuma 2 ay var FUTBOLCU Caner Erkin ile eşi Şükran Ovalı hafta sonu dostlarıyla Boğaz’da tekne sefası yaptı.
10.06.2018 Magazin
Başbakan Yıldırım'dan yatırım müjdesi!
Başbakan Yıldırım'dan yatırım müjdesi! Ödemiş Devlet Hastanesi açılışında konuşan Başbakan Yıldırım, "Buradan bir müjde daha veriyorum. Tarım Kredi kooperatifi 100 milyon TL'lik yatırımını burada yapıyor." dedi.
31.03.2018 Siyaset
Akhisar Devlet Hastanesine suda doğum ünitesi açılıyor
Akhisar Devlet Hastanesine suda doğum ünitesi açılıyor T.C. Sağlık Bakanlığı Kadın ve Üreme Sağlığı Daire Başkanlığı, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesini, Su Eşliğinde Doğum konusunda pilot hastane olarak seçti.
22.02.2018 Gündem
Volkan Demirel'in eşi, doğum yaptığı anın fotoğrafını paylaştı
Volkan Demirel'in eşi, doğum yaptığı anın fotoğrafını paylaştı Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, suda doğum anını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
7.12.2017 Spor Magazin
Suda doğum merkezleri artacak!
Suda doğum merkezleri artacak! Normal doğuma teşvik için yeni yöntemler gündemde. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, suda doğum merkezlerinin sayısının artırılacağını, odaların da yeniden düzenleneceğini söyledi.
14.10.2017 Sağlık
Zeynep Demirel'den flaş karar!
Zeynep Demirel'den flaş karar! Fenebahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel flaş bir karar aldı.
15.08.2017 Magazin
Sualtında kendimi arınmış hissediyorum
Sualtında kendimi arınmış hissediyorum Dünya serbest dalış rekortmeni Yasemin Dalkılıç, “Dünyanın İnanılmaz Dalışları” adlı bir belgesele imza attı...
5.10.2014 Magazin
En güzel bebekler geliyor!
En güzel bebekler geliyor! Hepsinin kaşı gözü ayrı güzel, hepsi birbirinden çekici, hepsi birbirinden yetenekli...
18.07.2014 Arşiv
Nasıl bir annesiniz?
Nasıl bir annesiniz? Seksi anne Gwen Stefani mi? Doğal anne Gywneth Paltrow mu? Yoksa moda ikonu Sarah Jessica Parker mısınız? Bu eğlenceli testi çözerken nasıl bir anne olduğunuzu öğreneceksiniz.
14.08.2013 Arşiv
Doğumda ağrıyı azaltan yöntemler
Doğumda ağrıyı azaltan yöntemler Doğumunuzu hangi yöntemle yapmak istiyorsunuz? TENS makinesi ya da epidural? Kararınızı vermeden önce, doğum ağrılarıyla ilgili bilmek isteyeceğiniz her şey…
13.06.2013 Arşiv
Rahat bir doğum için annelerden tüyolar
Rahat bir doğum için annelerden tüyolar Bir doğumu farklı kılan şeyler, en çok satan kitaplarda ya da internette bulamayacağınız ince detaylardır. İşte annelerin yazdığı gerçek doğum önerileri...
3.04.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Suda Doğum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suda doğum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.