Su Samuru

Su Samuru

Son dakika su samuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su samuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su samuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Samuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su samuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 su samuru haberi bulunmuştur. Tüm su samuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinop'ta su samuru yüzerken böyle görüntülendi!
Sinop'ta su samuru yüzerken böyle görüntülendi! Türkiye'de nesli tükenmekte olan yaban hayvanları listesinde yer alan ve bilimsel adı 'lutra lutra' olan su samuru, Sinop kent merkezinde yüzerken görüntülendi.
19.03.2024 Vatan TV
Türkiye'de nesli tükenmekte olan 'lutra lutra' Sinop’ta görüntülendi
Türkiye'de nesli tükenmekte olan 'lutra lutra' Sinop’ta görüntülendi Türkiye'de nesli tükenmekte olan yaban hayvanları listesinde yer alan ve bilimsel adı 'lutra lutra' olan su samuru, Sinop kent merkezinde yüzerken görüntülendi.
19.03.2024 Gündem
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler Japonya’nın başkenti Tokyo’da önemli sosyalleşme ve canlı sokak etkinlikleri merkezleri arasında Shibuya ve Harajuku semtleri yer alıyor. Shibuya’nın Haçiko Heykeli ve ünlü beşli Yaya Geçidi bölgenin merkezinde yer alırken gençlerin favorileri arasında bulunan Harajuku’daki evcil hayvan kafeleri yoğun ilgi görüyor.
1.01.2024 Dünya
İstanbul Boğazı'nda ortaya çıktı! 'Bunun burada ne işi var'
İstanbul Boğazı'nda ortaya çıktı! 'Bunun burada ne işi var' İstanbul Boğazı'nda ortaya çıkan su samuru görenleri şaşkına çevirdi. Su samurunu görüntülemek için cep telefonlarına sarılan vatandaşlar, "Bunun burada ne işi var" diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.
22.03.2023 Yaşam
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı...
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme! Mahkeme kararını açıkladı... Tüm Türkiye'nin konuştuğu sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detaylar ortaya çıktı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınarak ve tutuklanan Ayşe Özkiraz'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor. Çerkezköy Devlet Hastanesinde kendini çocuk cerrahı olarak tanıtıp, bir yıla yakın süre hasta muayene edip ameliyatlara giren ve Doktor Ayşem olarak kendini tanıtan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor
30.01.2023 Gündem
Tunceli'de nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi
Tunceli'de nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde, nesli tükenme tehlikesi altında bulunan su samuru görüntülendi.
30.01.2023 Yaşam
Bursa'da ortaya çıktı! Belediye duyurdu, görenler şaşkına döndü
Bursa'da ortaya çıktı! Belediye duyurdu, görenler şaşkına döndü Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Boğazköy Barajında su samuru görüldü. Su samurunun barajın etrafında dolaştığı anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 
29.01.2022 Yaşam
Görenler inanamadı! Vali 'gerçekten gizemli' dedi ve bu sözlerle duyurdu
Görenler inanamadı! Vali 'gerçekten gizemli' dedi ve bu sözlerle duyurdu Afyonkarahisar Akarçay'da yüzen su samuru, görenleri şaşırttı. Vali Gökmen Çiçek, su samurunun fotoğrafını "Akarçay'da yaşayan minik dostumuz görenleri şaşırtıyor. Akarçay'a nerden geldi acaba" sözleriyle sosyal medyadan paylaştı.
26.01.2022 Yaşam
Yer: Yalova... Görenler şoke oldu! Su samurları böyle görüntülendi
Yer: Yalova... Görenler şoke oldu! Su samurları böyle görüntülendi Yalova'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Dev dalgaların vurduğu sahil kesimi sular altında kalırken deniz kıyısında bulunan bazı iş yerlerinde maddi hasar oluştu. Sahilde avlanan su samurları ise ilginç görüntü oluşturdu.
30.11.2021 Yaşam
Bartın'da bir anda ortaya çıktı! Nesli tehlike altında...
Bartın'da bir anda ortaya çıktı! Nesli tehlike altında... Bartın Irmağı'nda, Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği'nce 'nesli tehdide yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru görüldü.
27.01.2021 Yaşam
Mağaralarda yapılan araştırmalar bilim dünyasına 20 yeni tür kazandırdı
Mağaralarda yapılan araştırmalar bilim dünyasına 20 yeni tür kazandırdı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Konya, Gümüşhane, Kırklareli, Zonguldak, Karabük ve Eskişehir'in de aralarında bulunduğu 15 ildeki 62 mağarada yapılan araştırmalar tamamlandı.
2.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Büyükçekmece'de su samuru görüldü!
Büyükçekmece'de su samuru görüldü! Büyükçekmece'de su samuru görüldü!
13.10.2020 Haber
İstanbul'da su samurları görüldü! Vatandaşlar besledi
İstanbul'da su samurları görüldü! Vatandaşlar besledi Yenikapı ve Zeytinburnu sahilinde balık tutan vatandaşlar, iki su samuru ile karşılaştı. Tuttukları balıklarla su samuru çiftini besleyen vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
19.11.2019 Yaşam
Farklı 200 kuş türü var! Burası...
Farklı 200 kuş türü var! Burası... UNESCO Kültür Mirası Listesi'nde bulunan Diyarbakır'daki 8 bin yıllık Hevsel Bahçeleri, 200 dolayında kuş türüne ev sahipliği yapıyor. 3 bin hektarlık Hevsel Bahçeleri'ndeki kuş sayısı, göç mevsimlerine göre değişiklik gösteriyor.
4.11.2019 Gündem
8,5 milyon yıllık fosillere 'cerrahi' hassasiyet
8,5 milyon yıllık fosillere 'cerrahi' hassasiyet Çankırı'da "Çorak Yerler Omurgalı Fosil Lokalitesi"nden çıkarılan fosillerin temizliği, ameliyathanelerde kullanılan malzemeler kullanılarak gerçekleştiriliyor.
14.09.2019 Bilim ve Teknoloji
8,5 milyon yıllık deve kuşu yumurtası bulundu
8,5 milyon yıllık deve kuşu yumurtası bulundu Çankırı'da bugüne kadar fil, gergedan, at, domuz, zürafa, keçi, geyik, koyun, su samuru ve kılıç dişli kaplan başta olmak üzere 30'un üzerinde türün kalıntılarına ulaşılan "Çorak Yerler Omurgalı Fosil Lokalitesi"nde bu yıl yapılan kazılarda, 8,5 milyon yıllık deve kuşu yumurtasına rastlandı.
13.08.2019 Gündem
Tekirdağ’da balık yerken görüldü!
Tekirdağ’da balık yerken görüldü! Nesli tehlikede olan hayvanlardan Su Samuru, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde balık yerken görüldü.
12.06.2019 Gündem
Sakarya'da görüldü! Saniyeler içinde kayboldu
Sakarya'da görüldü! Saniyeler içinde kayboldu Sakarya Sapanca Gölü'nde nesli tükenme tehlikesi altında olan su samuru görüntülendi.
4.06.2019 Gündem
Drone’la görüntülendi
Drone’la görüntülendi Erzurum’da yaban hayatı envanter çalışması yapan ekiplerin drone’una su samuru takıldı.
8.12.2018 Yaşam
Sinop'ta su samuru görüntülendi
Sinop'ta su samuru görüntülendi Sinop'ta bilimsel adı "lutra lutra" olan su samuru ilk kez görüntülendi. Vatandaşlar tarafından öldüğü sanılan su samuru aniden canlanarak yürümeye başladı.
24.10.2018 Yaşam
Su samuru karayolunda ezilerek telef oldu
Su samuru karayolunda ezilerek telef oldu Söke-Bodrum karayolunda bir su samuru ezilerek telef oldu. Yaban hayvanlarının ölüm yolu olarak bilinen ve bu nedenle sürücüler için birçok uyarı levhası bulunan söz konusu karayolunda sık sık yaban hayvanlarının telef olduğu belirtildi.
25.08.2018 Yaşam
Kaçak avcılara ceza yağacak
Kaçak avcılara ceza yağacak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı doğada nesli tükenme tehlikesi altında bulunan ve koruma altındaki türleri avlayanlara uygulanacak cezalar yeniden düzenlendi.
7.07.2018 Yaşam
Diyarbakır'da bu halde bulundu
Diyarbakır'da bu halde bulundu Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Dicle Nehri civarında nesli tükenmekte olan ve nadir olarak görülen su samuru ölü olarak bulundu. Su samurunun avcılar tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.
15.01.2018 Yaşam
Kargo aracında yüzlerce hayvan postu ele geçirildi
Kargo aracında yüzlerce hayvan postu ele geçirildi Batman'ın Kozluk İlçesi'nde jandarma ekipleri tarafından durdurulup arama yapılan bir kargo firmasına ait araçta, yüzlerce kaya sansarı, tilki ve su samuru postu ele geçirildi.
7.06.2017 Yaşam
'Kırmızı listedeki' yaralı su samuru tedavi altına alındı
'Kırmızı listedeki' yaralı su samuru tedavi altına alındı Tunceli'de yaralı halde vatandaşlar tarafından bulunan yavru Su Samuru'nun, IUCN nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerin kırmızı listesi ile bitki ve hayvan türlerinin dünyadaki en kapsamlı küresel koruma durumunda olduğu öğrenildi.
16.03.2017 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Su Samuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su samuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.