Su El Roman

Su El Roman

Son dakika Su El Roman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Su El Roman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Su El Roman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su El Roman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su el roman gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 su el roman haberi bulunmuştur. Tüm su el roman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp...
Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman nefesleri kesti! Sarı peruk takıp... Babasının izinden giderek şarkıcı olan Rafet El Roman'ın kızı Su El Roman, sık sık verdiği iddialı pozlarıyla magazin gündemine geliyor. Su El Roman, bu kez katıldığı bir partide Marilyn Monroe kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.
23.01.2022 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor
Rafet El Roman'ın kızı tanınmaz hale geldi! Cesur pozlarıyla yakıp geçiyor Rafet El Roman'ın, Tuğba Altıntop ile evliliğinden olan kızı Su El Roman, estetik müdahalelerle bambaşka birine dönüştü. Babasının izinden giderek şarkıcı olan Su El Roman, cesur pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor.
6.11.2021 Magazin
Su El Roman'dan iddialı paylaşım! Şaşırtan yanıt
Su El Roman'dan iddialı paylaşım! Şaşırtan yanıt Sosyal medyada yayınladığı iddialı pozlarla adından söz ettiren Su El Roman, "Bu paylaşımlara baban (Rafet El Roman) kızmıyor mu?" sorusuna cevap verdi.
11.12.2020 Magazin
Rafet El Roman'ın kızı Su babasının izinde!
Rafet El Roman'ın kızı Su babasının izinde! Rafet El Roman'ın Almanya'da yaşayan 21yaşındaki kızı Su El Roman, ilk single albümünü çıkardı.
29.05.2020 Magazin
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
Rafet El Roman'ın kızları tatil pozlarıyla olay oldu
Rafet El Roman'ın kızları tatil pozlarıyla olay oldu Rafet El Roman'ın kızları Su ve Şevval tatile çıktı. Kızlar, tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı
26.07.2019 Magazin
Su El Roman babasının izinde
Su El Roman babasının izinde Yeni keşfettiği seslere karşılıksız destek olan Rafet El Roman bu kezde kızı Su İçin Kolları sıvadı.
4.06.2019 Magazin
Babasının izinden gidiyor!
Babasının izinden gidiyor! Rafet El Roman’ın 21 yaşındaki kızı Su El Roman uzun süren müzik eğitiminin ardından müzik dünyasına “I Should Have Known” (Bilmeliydim ) isimli İngilizce single ile 'merhaba' dedi
3.06.2019 Magazin
Tuğba Altıntop, kızı Şevval’in doğum gününü kutladı
Tuğba Altıntop, kızı Şevval’in doğum gününü kutladı Tuğba Altıntop sosyal medya hesabından kızıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
23.11.2016 Magazin
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023 Eğitim
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı
Rafet El Roman 55 yaşına çocuklarıyla girdi! Oğlunu gören "Babasının kopyası' yorumunu yaptı Pop Müziği'nin önemli isimlerinden biri olan Rafet El Roman 55 yaşına girdi. Kızları Su ve Şevval El Roman ile oğlu Edvan'ın sürpriz kutlamasıyla yeni yaşını kutlayan Rafet El Roman o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Rafet El Roman'ın paylaşımına oğlu Edvan ile benzerliği damga vurdu
26.08.2023 Magazin
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum'
Rafet El Roman'ın yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar! 'Sadece adını biliyorum' 1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Tuğba Altıntop, aynı yıl Rafet El Roman'la evlenmişti. Su Elnur (23) ve Şevval Su (20) isminde iki kız çocuğu olan çift, 2003'te boşanmıştı. Eski eşinin sahne aldığı Altın Marka Ödül Töreni'ne katılan Altıntop, şarkıcının yeni ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
21.05.2023 Magazin
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!
Tuğba Altıntop kötü haberi sosyal medyadan duyurdu! Hayatını kaybedenler ve yaralananların olduğu şiddetli depremde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tuğba Altıntop, kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop'un iki akrabası meydana gelen deprem sonucu hayatını kaybetti.
7.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum
Tuğba Altıntop'tan duygusal paylaşım: Sabah 08:45'te sesini duydum Bir dönem magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Tuğba Altıntop, eski eşi Rafet El Roman ile evliliğinden dünayaya gelen büyük kızı Su Elnur'un doğum gününü Instagram'da yaptığı paylaşımla kutladı. Doğum öncesi ve sonrası fotoğraflarını yayınlayan tescilli güzel, "Sen benim kızımsın" diyerek duygularını dile getirdi.
1.07.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir görüşme yapacağını ifade ederek, “Döner dönmez gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip “Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek” diyeceğiz. Temenni ediyorum ki inşallah bir araya getirme noktasında kendilerinden bir tarih kaydını alırız” dedi.
31.03.2022 Siyaset
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı
Rus milyarder Abramoviç'in mega yatına yaklaşan teknelere sirenli uyarı Muğla'nın Marmaris ilçesine gelen Rus milyarder Roman Abramoviç'in mega yatı 'Eclipse' ilgi çekmeye devam ediyor. Sahil Güvenlik ekipleri yatın çevresinde botla tur atarken, dev yatı görmek için yanından geçmeye çalışan tekneler ise siren çalınarak uyarılıyor.
23.03.2022 Yaşam
Rafet El Roman: Allah benim burnumu vermiş
Rafet El Roman: Allah benim burnumu vermiş YouTube’da kızları Su ve Şevval’in sorularını cevaplayan Rafet El Roman, kızlarının sadece burun ameliyatı olduklarını estetik yaptırmadıklarını söyledi.
7.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Su El Roman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su el roman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.