Su-35

Su-35

Son dakika su-35 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su-35 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su-35 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su-35

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su-35 gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.360 su-35 haberi bulunmuştur. Tüm su-35 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus bombardıman uçaklarından 7 saatlik uçuş
Rus bombardıman uçaklarından 7 saatlik uçuş Rusya Savunma Bakanlığı, iki Tu-95ms tipi stratejik bombardıman ve füze taşıyıcı uçağın Japon Denizi’nde (Doğu Denizi) 7 saatlik rutin uçuş gerçekleştirdiğini duyurdu.
21.03.2023 Dünya
Pelosi’nin geldiği gün 21 Çin uçağı Tayvan hava sahasını ihlal etti
Pelosi’nin geldiği gün 21 Çin uçağı Tayvan hava sahasını ihlal etti Tayvan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan’ı ziyaret edeceği gün Çin’e ait 21 savaş uçağının Tayvan hava sahasını ihlal ettiği aktarıldı.
2.08.2022 Dünya
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş sürerken Ukrayna ordusu, 'savaş sırasında 10 Rus jetini düşüren' pilotun görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladı. 'Kiev’in Hayaleti' olarak anılan gizemli pilotun verdiği tehdit gibi mesaj, gündeme bomba gibi düştü.
12.03.2022 Dünya
Ukrayna Hava Kuvvetleri Rus hedeflerini vurmaya devam ediyor
Ukrayna Hava Kuvvetleri Rus hedeflerini vurmaya devam ediyor Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya ordusuna ait askeri araçları ve hava savunma sistemlerini imha etti.
1.03.2022 Dünya
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi?
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi? Rusya - Ukrayna savaşı 5. gününde de devam ederken 'Kiev Hayaleti' Ukraynalıların umudu oldu. Rus uçaklarının kabusu olarak anılan 'Ghost of Kyiv' (Kiev Hayaleti) Ukrayna halkının umudu oldu. Savaşın ilk gününde tek başına 6 Rus savaş uçağını vurarak düşürdüğü iddiaları sonucu gizemli bir Ukraynalı pilot kahraman ilan edildi. Kahramanlık hikayesi hem sosyal medyada hem de haber başlıklarında yayılan, görevini tamamladıktan sonra ortadan kaybolan "Kiev'in Hayaleti" kim?
28.02.2022 Dünya
Rusya'dan 'savaş' hamlesi! Dünyaya duyurdular: S-400'ler, aktive edildi
Rusya'dan 'savaş' hamlesi! Dünyaya duyurdular: S-400'ler, aktive edildi Rusya'dan 'savaş' hamlesi. Son dakika dünyaya duyurdular. Resmen başladı. Rusya Savunma Bakanlığı, "Müttefik Kararlılığı-2022" tatbikatı kapsamında Belarus’taki S-400 hava savunma sistemlerinin aktif edildiğini duyurdu. Rusya ile Belarus arasında icra edilen "Müttefik Kararlılığı-2022" tatbikatının ilk gününde Rusya Savunma Bakanlığı, Belarus’ta bulunan 2 adet S-400 hava savunma sisteminin aktif edildiği duyurdu.
10.02.2022 Dünya
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler...
Rusya'dan Türkiye iddiası! Suriye’nin kuzeyinde karşılıklı hamleler... Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO), Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası bir operasyon için “hazırlık” olarak nitelendirilen askeri sevkiyatları sürerken, rejim ordusu ile destekçisi Rusya’nın olası harekat noktalarına yönelik askeri faaliyetleri de arttı.
30.10.2021 Dünya
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama!
10 büyükelçi ile ilgili Türkiye'den flaş açıklama! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10 büyükelçi olayı ile ilgili detayları anlattı. Bakan Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın Eskişehir konuşmasında sonra bir panik başladı. Ne olacak diye bize soranlar oldu. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatı sonrası gerekli hazırlıklarımızı yaptık, kabineye sunacaktık." ifadelerini kullandı.
28.10.2021 Siyaset
Türkiye'nin F-16 talebi olmazsa 3 ülke seçeneği masada: Rusya, Fransa ve İngiltere...
Türkiye'nin F-16 talebi olmazsa 3 ülke seçeneği masada: Rusya, Fransa ve İngiltere... Türkiye'nin ABD'den 40 adet F-16 savaş uçağı almak için teklifte bulundu. Olumlu yanıt gelmemesi durumunda İngiltere, Fransa veya Rusya’dan yeni nesil savaş uçağı alımı gündeme gelebilecek
9.10.2021 Gündem
ABD jetleri, Rus bombardıman uçaklarına eşlik etti
ABD jetleri, Rus bombardıman uçaklarına eşlik etti Tarafsız sular üzerinde dün uçuş yapan Rusya’ya ait bombardıman uçaklarına ABD jetleri eşlik etti.
21.10.2020 Dünya
ABD jetleri Rus savaş uçağının önünü kesti!
ABD jetleri Rus savaş uçağının önünü kesti! ABD savaş uçakları hava sınırı etrafında uzun süre uçan Rus uçaklarının yolunu kesti. Rus uçakları Alaska kıyılarına 60 km'ye kadar yaklaşmıştı.
20.10.2020 Dünya
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı
Rusya Federal Uzay Ajansı yetkilisi 'vatana ihanet' şüphesiyle tutuklandı Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin'in Danışmanı İvan Safronov, "vatana ihanet" şüphesiyle tutuklandı.
7.07.2020 Dünya
Rus uçağından, ABD keşif uçağına Akdeniz’de tehlikeli önleme
Rus uçağından, ABD keşif uçağına Akdeniz’de tehlikeli önleme ABD Donanması, bir Rus Su-35 savaş uçağının Amerikan P-8A keşif uçağına Akdeniz’de önleme yaptığını açıkladı.
16.04.2020 Dünya
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler
Suriye'de neler oluyor? İşte tüm detaylarıyla merak edilenler Türkiye’nin amacı neydi? Suriye’de ne yapmak istedi? Diğer ülkeler ne tür oyunlar içine girdi? Soçi Mutabakatı’nın ardından neler yapıldı? Rusya, Şam rejimi ile nasıl bir ortaklık içine girdi? Türkiye kararlılığından vazgeçer mi? İşte merak edilen tüm detaylar...
2.03.2020 Gündem
Milli savaş uçağı için tarih belli oldu!
Milli savaş uçağı için tarih belli oldu! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, milli savaş uçağının Türk Silahlı Kuvvetlerinde gönül rahatlığıyla bir filo olarak kullanılmasının 2028-2029 gibi düşünüldüğünü bildirdi.
2.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Rusya'dan Türkiye'ye yeşil ışık! Moskova değerlendirmeye hazır
Rusya'dan Türkiye'ye yeşil ışık! Moskova değerlendirmeye hazır Su-57'lerin önce Rus ordusuna üretileceğini belirten Moskova yönetimi, Ankara'dan gelecek mesaja göre Su-35'lerin Türkiye'ye gönderilebileceğini açıkladı.
18.11.2019 Dünya
Rusya: Türkiye ile SU-35 jetleri için görüşüyoruz
Rusya: Türkiye ile SU-35 jetleri için görüşüyoruz Moskova yönetimi, Ankara ile SU-35 savaş uçaklarının satışı için görüşmeler yapıldığını duyurdu.
27.09.2019 Gündem
TEKNOFEST İstanbul'u 1 milyon 750 bin kişi gezdi
TEKNOFEST İstanbul'u 1 milyon 750 bin kişi gezdi Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ni (TEKNOFEST İstanbul), milli teknoloji hamlesine tanık olmak isteyen yüz binlerce kişi ziyaret etti.
23.09.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te önemli mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST'te önemli mesajlar Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bilim insanlarımızı davet etmiştim. İlk günden itibaren müthiş bir talep oldu. Yoğun ilgiyle karşılaştığımız Uluslararası Araştırma programımıza önümüzdeki yılda devam edeceğimizi müjdelemek isterim." dedi. Erdoğan, ABD ziyareti öncesi "Ne düşünüyorsak tüm devletlerin temsilcileri önünde açıkça ifade edeceğiz. Bize gizli açık tehditlerle bedel ödetmeyi düşünenler beyhude bir işle uğraştığını bilmelidir" diyerek meydan okudu.
21.09.2019 Siyaset
TEKNOFEST'19 kapılarını açtı! Nefes kesen anlar...
TEKNOFEST'19 kapılarını açtı! Nefes kesen anlar... Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'19 kapılarını açtı. Geçen yıl 500 binden fazla kişinin katıldığı festivalin kapıları saat 09.00'da açıldı. 6 gün sürecek festivalde 7'den 70'e tüm çok sayıda kişi akın etti. Gösteriler nefes keserken, Cezeri Uçan Araba ilk kez festivalde görücüye çıktı.
17.09.2019 Ekonomi
Milli silahlı İHA Akıncı ilk defa görücüye çıktı
Milli silahlı İHA Akıncı ilk defa görücüye çıktı TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali öncesi Türkiye'nin yerli ve milli silahlı İHA'sı Akıncı ilk defa görücüye çıktı. Türkiye'nin F-35 yerine almak istediği Su-35 Flanker-E hava uçağının yaptığı gösteri ise dikkat çekti.
16.09.2019 Gündem
Merakla bekleniyordu! Yarın başlıyor
Merakla bekleniyordu! Yarın başlıyor Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği TEKNOFEST İstanbul kapılarını yarın açacak. Atatürk Havalimanı'ndaki etkinliklerde teknoloji yarışmalarının finalleri gerçekleştirilecek. Türkiye'de son dönemde geliştirilen teknoloji ürünlerinin sergileneceği festivalde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri gençlere yönelik bir dizi etkinlik düzenleyecek.
17.09.2019 Ekonomi
Dünyanın gözü Ankara'da olacak!
Dünyanın gözü Ankara'da olacak! Suriye krizinin çözümü için Türkiye, Rusya ve İran liderlerinin katılımıyla düzenlenen üçlü zirvelerin beşincisi bugün Çankaya Köşkü’nde yapılacak. Zirvede İdlip başta olmak üzere Suriye’deki gelişmeler masaya yatırılacak.
16.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Su-35 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su-35 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.