Stranger Things

Stranger Things

Son dakika Stranger Things haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stranger Things ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stranger Things haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stranger Things

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stranger things gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 stranger things haberi bulunmuştur. Tüm stranger things haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması!
Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den nişan kutlaması! Dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile iki ay önce nişanlanmıştı. Çift, bu mutluluklarını bir parti vererek sevdikleriyle birlikte kutladı. Millie Bobby Brown'un nişan kutlaması için üzerinde dantel detayları olan bir kıyafet giymeyi tercih ettiği görüldü.
4.06.2023 Magazin
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım'
Patronunun ahlaksız teklifi yüzünden oyunculuğu bıraktı! 'Çok ağladım' Son olarak 'What Comes Around' adlı filmde rol alan oyuncu Grace Van Dien, yaşadığı bir taciz olayından sonra oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Sosyal medya yayıncılığına yönelen Van Dien, söz konusu ahlaksız tekliften bahsederek; bir film yapımcısının kendisine üçlü ilişki teklif ettiğini anlattı.
11.03.2023 Magazin
Stranger Things'in yıldızından olay itiraf: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu
Stranger Things'in yıldızından olay itiraf: Finn Wolfhard kötü öpüşüyordu 'Stranger Things' dizisi ile şöhreti yakalayan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, Vanity Fair'in YouTube kanalındaki programa katıldı. Yalan makinesine bağlanan oyuncu, rol arkadaşları hakkında konuştu. Millie Bobby Brown, dizideki erkek arkadaşı Mike Wheeler'ı canlandıran Finn Wolfhard'la kimyasının uyup uymadığıyla ilgili dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.11.2022 Magazin
Millie Bobby Brown: Kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten zor
Millie Bobby Brown: Kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten zor 'Stranger Things' dizisi ile tanınan ABD'li oyuncu Millie Bobby Brown, nefret edilen biri olma duygusuyla nasıl mücadele ettiğini anlattı. 18 yaşındaki aktris "Henüz kim olduğunuzu bilmeden sizden nefret ediliyor olması gerçekten çok zor. Dolayısıyla 'Benim neyimden nefret ediyorlar?' diyorsunuz" ifadelerini kullandı
11.08.2022 Magazin
Stranger Things 5. Sezon ne zaman? Stranger Things 5. Sezon olacak mı?
Stranger Things 5. Sezon ne zaman? Stranger Things 5. Sezon olacak mı? Online dizi platformlarının en çok izlenen dizilerinden Stranger Things 4. sezonu hayli ilgi görmüştü. Dizinin takipçileri dizinin yeniş sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, Stranger Things 5. Sezon ne zaman? Stranger Things 5. Sezon olacak mı? Stranger Things yeni sezon tarihi ile ilgili detaylar…
7.08.2022 Televizyon
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Netflix üyelik ücreti 2022! Temel Plan, Standart Plan, Özel Plan Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu, yüzde kaç zamlandı?
Netflix üyelik ücreti 2022! Temel Plan, Standart Plan, Özel Plan Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu, yüzde kaç zamlandı? Netflix Türkiye fiyatlarında zam yapıldı. Netflix, enflasyon verilerine göre yıllık enflasyonun yüzde 60, dolar bazındaki yıllık değişimin ise yüzde 77 olduğu bugün Netflix Türkiye özelinde artışı yüzde 40 bandında belirledi.
5.04.2022 Televizyon
TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan çocuk oyuncusu Millie Bobby Brown artık 18 yaşında! Paraya 'para' demiyor...
TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan çocuk oyuncusu Millie Bobby Brown artık 18 yaşında! Paraya 'para' demiyor... Millie Bobby Brown TV ve sinema dünyasının paylaşılamayan genç kuşak oyuncularından biri, daha yaşı 20 bile değil ama akranlarının hayal bile edemeyeceği bir servetin sahibi. Kelimenin tam anlamıyla "parayla oynuyor" üstelik işitme kaybı olmamasına rağmen,
21.02.2022 Magazin
Ünlü dizinin çekildiği stüdyoda yangın!
Ünlü dizinin çekildiği stüdyoda yangın! Netflix'in ünlü dizisi Stranger Things'in çekilmekte olduğu Albuquerque'deki stüdyoda yangın çıktı.
4.08.2021 Dünya
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı
Kimse bilmiyordu! Millie Bobby Brown'dan 'Game of Thrones' itirafı 'Stranger Things' dizisi ile şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, yıllar sonra Game of Thrones dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu. 16 yaşındaki Brown, projenin seçmelerine katıldığını ancak reddedildiği için oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü açıkladı.
7.10.2020 Magazin
Stranger Things müzikleri Spotify'a damgasını vurdu
Stranger Things müzikleri Spotify'a damgasını vurdu Stranger Things’in üçüncü sezonunun ilk gösterimi yaklaşırken Spotify, dizinin müziklerinin dinleyiciler üzerindeki etkisini analiz etti. Popüler dizinin 15 Temmuz 2016’daki lansmanından bu yana dinleyiciler, diziyle ilgili müzikleri Spotify’da 17 milyon saatten fazla dinledi.
4.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 2,5 dolarlık ejderha 'rüşvetini' reddetti
Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 2,5 dolarlık ejderha 'rüşvetini' reddetti Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, 11 yaşındaki bir kız çocuğunun, hükümetin ejderhalar konusunda araştırma başlatması için kendisine gönderdiği mektuptan çıkan 2.5 dolarlık 'rüşveti' geri çevirdi.
14.05.2019 Dünya
Stranger Things'ten 3'üncü sezon fragmanı!
Stranger Things'ten 3'üncü sezon fragmanı! 1980'lerin korku ve drama stilini günümüzle buluşturan Stranger Things'in 3. sezonuna ait ilk video geldi.
10.12.2018 Kültür Sanat
Troller beni yıldıramaz!
Troller beni yıldıramaz! Her yıl merakla beklenen ve sektörünün en iyilerinin belirlendiği MTV Film ve Dizi Ödülleri, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.06.2018 Magazin
Kendime yatırım yapmak isterim
Kendime yatırım yapmak isterim Kalk Gidelim dizisinde Badegül karakterini canladıran İlayda Aydın, “Oyunculuk içinde çokça şey barındırıyor. Dans da bunu besleyen, büyük bir avantaj. Uzun set saatleri de enerjimi çok düşürmüyor.” diyor.
2.06.2018 Arşiv
7 yaşında vergi rekortmeni
7 yaşında vergi rekortmeni İnternette "Rich Kids of Today" (Günümüzün Zengin Çocukları) isimli site, dünyanın en çok kazanan çocuklarının listesini yaptı. Birinciliği, YouTube'daki kanalında üç yıldır oyuncakları deneyerek yorum yapan 7 yaşındaki Ryan aldı.
26.04.2018 Dünya
Dünya’nın en  etkili 100 ismi
Dünya’nın en etkili 100 ismi Time dergisi, her sene düzenli olarak yayımladığı ‘Dünya’nın en etkili 100 ismi’ listesini açıkladı.
21.04.2018 Dünya
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik
Teknolojiyi duygular ile birleştirdik Netflix’in en çarpıcı yapımı kuşkusuz, Black Mirror... 29 Aralık’ta dizinin 4. sezonu başlayacak. Öncesinde senaristleri Charlie Brooker ve Annabel Jones ile konuştuk
17.12.2017 Magazin
Hayalimi gerçekleştirdim
Hayalimi gerçekleştirdim Sosyal medyada yarattığı ‘Maide’ karakterini beyaz perdeye taşıyan Ezgi Mola, ‘Maide’nin Altın Günü’ filmini anlattı: “Bir hayal kurdum ve gerçekleşmesi için geçilen tüm yollara katkı sağlamaya çalıştım”
16.12.2017 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
O daha çocuk!
O daha çocuk! Dünyaca ünlü dizi ‘Stranger Things’in başrol oyuncularından Finn Wolfhard, konakladığı otelin dışında onu bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddetti.
9.11.2017 Magazin
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
Yılın en şık adamı Zayn Malik!
Yılın en şık adamı Zayn Malik! GQ dergisinin her yıl düzenlediği ‘GQ Men of the Year 2017’ töreni önceki gün Londra’da gerçekleşti. Ünlü isimlerin ödül aldığı gecede ‘Yılın En Şık Erkeği’ Zayn Malik seçildi
6.09.2017 Magazin
İki yeni karakter geliyor
İki yeni karakter geliyor 27 Ekim’de ikinci sezonu Netflix’te başlayacak olan Stranger Things’in yeni sezon posterleri paylaşıldı.
27.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Stranger Things ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stranger things haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.