Stanislas Wawrinka

Stanislas Wawrinka

Son dakika Stanislas Wawrinka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stanislas Wawrinka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stanislas Wawrinka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stanislas Wawrinka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stanislas wawrinka gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 stanislas wawrinka haberi bulunmuştur. Tüm stanislas wawrinka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açıkta sürprize izin yok!
Fransa Açıkta sürprize izin yok! Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) 9. gününde hem kadınlar hem de erkeklerin favori isimleri çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roma Açık'ta Wawrinka sürprizi!
Roma Açık'ta Wawrinka sürprizi! Erkeklerde, Djokovic ve Nadal kayıpsız ilerlerken Wawrinka turnuvaya veda etti. Kadınlarda, Pliskova ve Muguruza tur atlattı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Djokovic sürprize izin vermedi
Nadal ve Djokovic sürprize izin vermedi Roma Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde seribaşı raketler Novak Djokovic ve Rafael Nadal yoluna devam ederken, Stanislas Wawrinka elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roma'da erkeklerde sürpriz yok! Kadınlarda ise
Roma'da erkeklerde sürpriz yok! Kadınlarda ise Erkeklerde Wawrinka ve Nadal bir üst tura çıktı, kadınlarda ise 1 numaralı seribaşı Angelique Kerber turnuvadan elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Indian Wells'te şampiyon Federer
Indian Wells'te şampiyon Federer Indian Wells Masters Tenis Turnuvası erkekler finalinde Federer, Wawrinka'yı 2-0 yenerek kariyerinin 90. tekler şampiyonluğuna ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray ve Serena Williams ilk sırada!
Murray ve Serena Williams ilk sırada! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın ardından açıklanan dünya sıralamalarında, erkeklerde Büyük Britanyalı Andy Murray, kadınlarda ABD'li Serena Williams zirvede yer aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
SON DAKİKA: Favorilerin rakipleri belli oldu!
SON DAKİKA: Favorilerin rakipleri belli oldu! Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda tek erkekler ve kadınlarda birçok favori tenisçinin rakipleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zirvenin adı değişmedi
Zirvenin adı değişmedi Fransa Açık'taki ilk şampiyonluğunu kazanan Sırp Novak Djokovic erkekler, final oynayan ABD'li Serena Williams ise kadınlar dünya sıralamasının zirvesindeki yerini korudu. Fransa Açık'ı kazanarak grand slam turnuvalarındaki ilk şampiyonluğunu elde eden Muguruza, kadınlar sıralamasında ilk defa 2'nciliğe yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erkeklerde ilk finalist Djokovic
Erkeklerde ilk finalist Djokovic Tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal dibe vuruyor! Havlu attı...
Nadal dibe vuruyor! Havlu attı... Avustralya Açık'ın 2. gününde seribaşı tenisçi Rafael Nadal elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Paris'te finalin adı: Murray - Djokovic
Paris'te finalin adı: Murray - Djokovic Büyük Britanyalı Murray, İspanyol Ferrer'i 2-0, Sırp Djokovic ise İsviçreli Wawrinka'yı 2-1 yenerek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer 3. turda elendi
Federer 3. turda elendi Paris Masters Erkekler Tenis Turnuvası'nda 3 numaralı seribaşı Roger Federer 3. turda turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'a yağmur engeli
ABD Açık'a yağmur engeli Turnuvanın 11. gününde tek kadınlar yarı final maçları şiddetli yağış nedeniyle ertelendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yarı finale yükselenler belli oldu
Yarı finale yükselenler belli oldu Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 10. gününde tek kadınlarda Simona Halep ile Flavia Pennetta, tek erkeklerde ise Roger Federer ve Stanislas Wawrinka yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena ablasını da devirdi
Serena ablasını da devirdi ABD Açık'ın 9. gününde tek erkekler ve kadınlarda favori tenisçiler yollarına fire vermeden devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray veda etti
Andy Murray veda etti Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 8. gününde Büyük Britanyalı Andy Murray turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Olay sözler! "Sevgilinle yattı..."
Olay sözler! "Sevgilinle yattı..." Montreal'de düzenlenen ATP Rogers Cup'ta Stanislas Wawrinka ile Nick Kyrgios arasında oynanan maçta çok ilginç bir olay yaşandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Stan Wawrinka şampiyon oldu
Stan Wawrinka şampiyon oldu Novak Djokovic'i setlerde 3-1 mağlup eden Stan Wawrinka, Roland Garros'da şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wawrinka'nın rakibi Djokovic!
Wawrinka'nın rakibi Djokovic! Fransa Açık'ta erteleme maçında dünya 1 numarası Djokovic, dünya 3 numarası Murray'yi 3-2 yenerek tek erkekler finalinde Wawrinka'nın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova ve Kvitova sürprizleri
Sharapova ve Kvitova sürprizleri Roland Garros'un 9. gününde tek kadınlarda son şampiyon Sharapova ve 4 numaralı seri başı Kvitova 4. turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çeyrek finalistler belli oluyor
Çeyrek finalistler belli oluyor Roland Garros'un 8. gününde tek erkeklerde Nishikori, Wawrinka, Tsonga, tek kadınlarda da Ivanovic ve Svitolina, çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roland Garros'ta Halep sürprizi
Roland Garros'ta Halep sürprizi Roland Garros'un 4. gününde tek erkeklerin favori isimleri tur atladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Stanislas Wawrinka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stanislas wawrinka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.