Stalk

Stalk

Son dakika stalk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stalk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stalk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stalk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stalk gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 stalk haberi bulunmuştur. Tüm stalk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternette vakit geçirmeye bayılıyorlar: İşte sosyal medya tutkunu o burçlar!
İnternette vakit geçirmeye bayılıyorlar: İşte sosyal medya tutkunu o burçlar! Bazı insanlar için sosyal medya büyük önem taşır. Günlerinin bir çoğunu sosyal medyada geçirirler, fotoğraf atarlar, videolar paylaşırlar kimi zamanda stalk yaparlar. Sosyal medyaya düşkünlüğü ile bilinen bu insanların burçlarını araştırdık. İşte internet tutkunu o burçlar...
3.08.2023 Yaşam
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması!
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması! Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
8.11.2022 Magazin
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur?
Stalker ne demek, kime denir? Stalk yapmak suç mudur? Stalker başkasını habersizce takip eden kimse anlamında kullanılmaktadır. İnternet üzerinden veya sosyal medyadan başkasını araştıran, takip eden ve paylaşım yaptığı durumları inceleyen kişilere denir.
18.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Aybüke Pusat'tan şaşırtan sosyal medya itirafı!
Aybüke Pusat'tan şaşırtan sosyal medya itirafı! Aybüke Pusat Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Oyuncu Aybüke Pusat, sosyal medyada sahte hesapları olduğunu itiraf etti. Pusat "O kadar büyük bir ‘stalk’çuyum ki sahte hesaplarla herkesi takibe alıp hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorum. O yüzden çok fazla şey yakalıyorum. Ama artık o kadar ciddiye almıyorum. Eğleniyorum" dedi.
20.03.2022 Magazin
Ozan Dolunay itiraf etti: Sahte sosyal medya hesabım var!
Ozan Dolunay itiraf etti: Sahte sosyal medya hesabım var! Ozan Dolunay, konuk olduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında bir itirafta bulundu.
15.11.2020 Magazin
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı! Fotoğrafları ortaya çıktı...
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı! Fotoğrafları ortaya çıktı... Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya, Atina’da ortaya çıktı! Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya'nın görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.
8.02.2020 Magazin
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim"
"Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim" Bu hafta vizyona giren 'Aşk Tesadüfleri Sever' filminin başrolu Nesrin Cavadzade samimi açıklamalarda bulundu. Ya seçkin izleyici kitlesi olan, ‘sıkıcı star’ olarak köşemde duracaktım ya da ‘Bir dakika, diğer tarafta neler varmış?’ diye bakacaktım” diyen Cavadzade yeni projesini, aşkı, erkekleri, kadınları, ailesini ve hayat hikâyesini anlattı.
2.02.2020 Magazin
Serenay'dan flaş Cem Yılmaz cevabı!
Serenay'dan flaş Cem Yılmaz cevabı! Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın, “Instagram’da Serenay ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sözlerine, “Ne güzel bir açıklama yaptı” dedi.
14.01.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz cevabı
Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz cevabı Komedyen Cem Yılmaz'ın katıldığı bir programda güzel Serenay Sarıkaya hakkında yaptığı hayranlık itirafı gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu da sonunda sessizliğini bozdu.
10.01.2020 Magazin
Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi?
Cem Yılmaz Seranay’ı stalkladığını itiraf etti! Stalk nedir, ne demektir? Stalk hayatımıza nasıl girdi? Cem Yılmaz’ın Youtube’da yayınlanan bir programda, Kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna verdiği, Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum’’ sözlerinden sonra Stalk’un ne olduğunu bilmeyenler, Stalk nedir, ne demektir? Sorusunu araştırmaya başladı.
10.01.2020 Gündem
Cem Yılmaz'dan çok konuşulacak Serenay Sarıkaya itirafı
Cem Yılmaz'dan çok konuşulacak Serenay Sarıkaya itirafı Cem Yılmaz, 'Hiç kimseyi stalk'luyor musun?' sorusuna verdiği cevapla şaşırttı...
9.01.2020 Magazin
Sosyal medya strese sokuyor!
Sosyal medya strese sokuyor! "Yeni Medya ve Aile Çalıştayı”nın açıklanan sonuç raporunda sosyal medyanın insanları daha çok strese soktuğuna vurgu yapılarak, özel yaşamın gizliliğinin korunması amacıyla sosyal medya alanına ilişkin bir etik kurul kurulması önerildi. Raporda yer alan "İnsanların 20 dakika Facebook kullanımı sonunda ruh hali inişe geçmekte ve sosyal medya depresyonu ortaya çıkmaktadır" sözleri dikkat çekti.
22.12.2019 Sağlık
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu Pek çok yabancı terim gerek günlük hayatta, gerekse iş hayatında sıkça kullanılıyor. Bu durumun önüne geçmek için düzenlenen çalıştayda, yabancı kelimeler Türkçeleştirildi. Herkesin sıkça kullandığı Re-Tweet’in yerini ‘sektirme’, Influencer yerine ‘deneyimleyici’ gibi birçok kelime ortaya çıktı.
6.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi!
Instagram'dan kullanıcıları üzecek haber geldi! En çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram yeni bir özelliği devreye sokuyor. Kullanıcılar çok yakında takip etmedikleri Instagram hesaplarının paylaştığı fotoğrafların birçoğunu artık göremeyecek.
24.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Instagram o özelliği kaldırıyor!
Instagram o özelliği kaldırıyor! Instagram'da stalk yapanlara üzücü haber geldi. Merak ettiği kişinin neleri beğendiğini, neye yorum yaptığını takip edenler artık bunu yapamayacak.
8.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Kapkaç çetesinin lideri: Beni bu kadından koruyun
Kapkaç çetesinin lideri: Beni bu kadından koruyun Çocuklardan kapkaç çetesi kurmasıyla tanınan ve suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan Fırat Delibaş, sosyal medya hesaplarından kendisini taciz ettiği, hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesi ile T.A. adlı kadın hakkında tedbir kararı alınmasını talep etti.
1.01.2019 Yaşam
Seren Serengil suçüstü yakalandı!
Seren Serengil suçüstü yakalandı! Seren Serengil, eski aşkını stalk yaparken yani sosyal medyada gizli gizli takip ederken Yaşar İpek’e yakalandı! Durumu fark eden İpek, güzel şarkıcıyla ilişkisini bitirip Serengil’i takipten çıkardı.
19.02.2018 Magazin
Banu Parlak albüm gelirini mülteci çocuklara bağışlayacak
Banu Parlak albüm gelirini mülteci çocuklara bağışlayacak Sosyal medya fenomeni Banu Parlak ile O Ses Türkiye yarışmasında kısa sürede şöhrete kavuşan Aziz Kiraz aynı sahnede buluştu. Banu Parlak “Narin Yarim” ve “Dura Dura” parçalarını seslendirirken Aziz de internette tıklanma rekorları kıran “Efso” parçasını seslendirdi.
25.12.2017 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla...
Tuvana Türkay şoke etti! Sahte hesapla... Tuvana Türkay'ın, sosyal medyada stalk yapmak (internet ortamında gizlice takip etmek) için sahte hesap kullandığı ortaya çıktı.
5.12.2017 Magazin
DJ kabinine oturan Okan Kurt coşturdu
DJ kabinine oturan Okan Kurt coşturdu Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt gece hayatının aranılan DJ'leri arasına girdi. Stalk Nişantaşı’nda sergilediği performansla müzikseverleri kendine hayran bıraktı.
30.11.2017 Magazin
Instagram Hikayeler'ine adınız görünmeden nasıl bakabilirsiniz?
Instagram Hikayeler'ine adınız görünmeden nasıl bakabilirsiniz? Instagram Hikayeleri, insanlara çizimler ve çıkartmalarla süslenmiş, günlük yaşamlarından geçici kısa anları paylaşmalarına olanak tanıyan müthiş bir özellik. Tek dezavantajı, birinin hikayesini izlediğinizde, diğer ucundaki kişi bilgilendiriliyor. Neyse ki, üçüncü taraf bir Chrome uzantısı bunu çözerek tam bir anonimlikle hikayeleri görüntülemenizi sağlıyor.
23.11.2017 Bilim ve Teknoloji
Okan Kurt DJ’liğe alıştı!
Okan Kurt DJ’liğe alıştı! Hobi olarak yaptığı Dj performası çok beğenildikten sonra yazın Bodrum’da mekanlarda Dj’lik yapan Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, önceki gece Nişantaşı’ndaki Stalk adlı mekanda çaldı.
17.09.2017 Kültür Sanat
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat!
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat! Instagram, artık özel mesaj yoluyla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Stalk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stalk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.