St. Louis

St. Louis

Son dakika St. Louis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan St. Louis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını St. Louis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

St. Louis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan st. louis gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 st. louis haberi bulunmuştur. Tüm st. louis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden? Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?
11.05.2024 Magazin
Fed ile ilgili kritik faiz açıklaması geldi
Fed ile ilgili kritik faiz açıklaması geldi St. Louis Fed Başkanı James Bullard, ABD'deki bankacılık krizinin sona ermesiyle birlikte Fed'in yeniden faiz artırma yöntemine gideceğini açıkladı.
27.03.2023 Ekonomi
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi
İdamı ABD tarihinde bir ilk oldu! Son sözleri ortaya çıktı, yıllar sonra infaz edildi Amerika Birleşik Devletleri'nde kız arkadaşını tecavüz ettikten sonra bıçaklayarak vahşice öldüren 49 yaşındaki Amber McLaughlin, idam edildi. McLaughlin'in idamı ülke tarihinde bir ilk oldu. McLaughlin'in idam edilmeden önceki son sözleri de ortaya çıktı.
4.01.2023 Dünya
Borsa neden düştü? Kasım 2022 borsa İstanbul neden düşüyor, borsaya ne oldu?
Borsa neden düştü? Kasım 2022 borsa İstanbul neden düşüyor, borsaya ne oldu? Borsa neden düştü, borsaya ne oldu? Yurt içinde, BIST 100 endeksi dün yüzde 3,45 gerileyerek 4.507,24 puana geriledi. Günün ilk yarısında satıcılı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 93,75 puan değer kaybederek 4.574,77'ye indi. Toplam işlem hacmi 58,8 milyar lira düzeyinde gerçekleşti. İlk yarıda bankacılık endeksi yüzde 3,48, holding endeksi yüzde 0,98 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,53 ile ulaştırma, en çok gerileyen ise yüzde 5,73 ile kimya, petrol, plastik oldu.
18.11.2022 Ekonomi
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı TCMB geçen haftaki toplantısında sürpriz bir karar alarak politika faiz oranını yüzde 14’ten yüzde 13 seviyesine çekti. Bu karar Borsa İstanbul’da dalgalanmaya neden olsa da, borsa tarihinin en verimli ağustos aylarından biri kayda geçti. Hisse senetlerinde yabancı payı cuma günü itibarıyla yüzde 34’ün üzerinde çıktı.
21.08.2022 Ekonomi
Fed'den 'faiz kararı' açıklaması! Dolara etki edecek
Fed'den 'faiz kararı' açıklaması! Dolara etki edecek Fed üyelerinden faiz mesajları geldi. Piyasaları yakından ilgilendiriyor. Dolar ve altın fiyatlarına etki edecek. Fed üyeleri, önümüzdeki dönem toplantılarında alınacak faiz kararlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Verilen demeçlerin artırım hızında ani bir yavaşlama olmaması yönünde birleştiği görüldü. Geçtiğimiz günlerde ABD Merkez Bankası Fed faizi 75 baz puan artırma kararı almıştı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü
Nijerya'da kiliseye saldırı! En az 50 kişi öldü Nijerya'nın güneybatısındaki Ondo eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 50 kişinin öldüğü belirtildi.
5.06.2022 Dünya
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil...
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil... Seri katilin yaptıkları ABD'yi dehşete düşürdü. 26 yaşında ABD'nin Kansas City kentinde yaşayan Perez Reed, cuma günü Kansas City'den St. Louis'e giden bir trenden indikten sonra yakalandı ve tutuklandı. Bir dizi silahlı saldırı ve cinayet suçlarının kaynağını araştıran FBI, izleri takip ettiğinde tüm izlerin Reed'le bağlantılı olduğunu gördü.
30.05.2022 Dünya
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak?
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı ile birlikte küresel piyasalarda gözler FED’in faiz kararına çevrildi. Amerikan Merkez Bankası (FED) yılın üçüncü toplantısını gerçekleştirecek. Daha önce yapılan açıklamalara göre, FED toplantısında 50 baz puanlık bir faiz arttırımına gidilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklancak? FED faiz arttırırsa ne olur? İşte detaylar…
2.05.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED toplantı tarihleri 2022!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman? FED toplantı tarihleri 2022! Küresel piyasalar FED’in faiz kararına odaklandı. Yatırımcının gözü, 2022’nin üçüncü FED faiz kararı toplantısında. Fed'in yüzde 80 ihtimalle mayıs ayında 50 baz puanlık faiz artırımına gideceğinin aktaran analistler, bu olasılığın artması ile piyasalardaki oynaklığın hızlanabileceğini belirtiyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED topşlantısı ne zaman? FED faiz artırırsa ne olur? FED toplantı tarihleri 2022!
25.04.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatları fırladı! 5 gündür sürüyor! Bitcoin, Ethereum...
Kripto para fiyatları fırladı! 5 gündür sürüyor! Bitcoin, Ethereum... Bitcoin fiyatları 5 gündür yükselişini sürdürürken, Ethereum fiyatları da bu yükselişe eşlik ediyor. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) fiyatları, bugün içerisinde en yüksek 42 bin 461 dolar seviyesini, en düşük ise 41 bin 265 dolar seviyesini görürken, saat 14:30 itibarıyla yüzde 2,47 oranında düşüşle 42 bin 425 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin son 7 günlük işlemlerde yüzde 3’ün üzerinde değer kazanırken; piyasa değeri 805 milyar dolar oldu. İşlem hacmi en yüksek ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) ise, şu dakikalarda dünkü kapanışına göre yaklaşık yüzde 2,02 oranında yükselişle 3 bin 146 dolar seviyesinde hareket ediyor. ETH, gün içerisinde en düşük 3 bin 64 doları, en yüksek ise 3 bin 149 doları görürken; son 7 gün içerisinde yüzde 2’ye yakın yükseldi.
21.04.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor...
Altın fiyatlarında kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor... Altın fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş altın fiyatlarında etkisini sürdürürken, Fed’in vereceği gelecek karar merakla bekleniyor. ‘Gram altın ne kadar oldu?’ sorusu cevap beklerken, uzmanlardan art arda flaş tahminler geldi. Güne 915 liradan başlayan gram altın 913 liradan işlem görüyor. Bin 921 dolardan açılan ons altın ise hafif geri çekilerek 1918 dolardan işlem görüyor. Ons altın ve gram altın fiyatında yıl içinde yeni rekorlar gelebileceğini vurgulayan uzmanlar, kritik tahminlerde bulundu. İşte ons altın, çeyrek altın, gram altın, tam altın ve cumhuriyet altını ile ilgili son dakika gelişmeleri...
23.03.2022 Ekonomi
Dünya merakla bekliyordu! Fed faiz kararını son dakika açıkladı, faiz artırımı...
Dünya merakla bekliyordu! Fed faiz kararını son dakika açıkladı, faiz artırımı... Dünyanın merakla beklediği haber geldi. Fed faiz kararını açıkladı. Fed faizi 25 baz puan artırarak yüzde 0,50'ye yükseltti.
16.03.2022 Dünya
Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar, kaç TL? 17 Kasım 2021 anlık, güncel, canlı çeyrek altın alış ve satış fiyatı…
Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar, kaç TL? 17 Kasım 2021 anlık, güncel, canlı çeyrek altın alış ve satış fiyatı… Çeyrek altın kaç TL, Çeyrek altın fiyatı bugün ne kadar oldu? Dün 1000 lira seviyesini aşan çeyrek altın fiyatının bugün ne kadar olduğu, çıkıp çıkmadığı merak ediliyor. İşte 17 Kasım 2021 anlık ve güncel çeyrek altın kuru fiyatları…
17.11.2021 Ekonomi
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
Bilim insanlarından kritik aşı açıklaması!
Bilim insanlarından kritik aşı açıklaması! Kovid-19 aşıları Pfizer-BioNTech ve Moderna'nın tahmin edilenden çok daha uzun süre koruma sağlayabileceği iddia edildi.
28.06.2021 Dünya
Altın düşüyor! Gram ve çeyrek altın fiyatı...
Altın düşüyor! Gram ve çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatları, son iki günde 50 dolardan fazla değer kaybetti ve dün 7 ayın en düşüğüne geriledi. Altın fiyatları, temmuz ayı başından bu yana en düşük seviyeyi kaydetti. Gram altın ise 7 aydan sonra ilk defa 400 TL’nin altını gördü. ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde devam eden yükseliş altın ve gümüş fiyatlarını olumsuz etkiliyor. Peki, Altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükselir mi, düşer mi? Çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Gram altın kaç TL? İşte canlı altın kuru fiyatları...
18.02.2021 Ekonomi
Trump'ın Fed üyeliği için desteklediği adaylara onay
Trump'ın Fed üyeliği için desteklediği adaylara onay ABD Senatosu Bankacılık Komitesi, Başkan Donald Trump'ın ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu üyeliğine aday gösterdiği Judy Shelton ve Christopher Waller'ın adaylığını onayladı.
21.07.2020 Dünya
Fed yetkilisinden Kovid-19 nedeniyle 'faiz indirimi' sinyali
Fed yetkilisinden Kovid-19 nedeniyle 'faiz indirimi' sinyali ABD Merkez Bankası (Fed) St. Louis Şubesi Başkanı James Bullard, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının daha da ilerlemesi durumunda Fed'in faiz indirimine gitmesinin olası olduğunu ifade etti.
28.02.2020 Ekonomi
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu!
2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? 92. Oscar ödülleri sahiplerini buldu! 92. Oscar Ödül Töreni sahiplerini buldu. 9 Şubat Pazar'ı 10 Şubat Pazartesi'ye bağlayan gece yarısı TSİ: 03:00'te başlayan Akademi ödüllerinde hangi adaylar ödül aldı? 2020 Oscar’da en iyi film hangisi? En iyi oyuncu ve yönetmen kim? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
2020 Oscar Ödül Töreni ne zaman? 92. Oscar Ödül Töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular… 2020 Oscar Ödül Töreni’nin ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Bu sene 92’incisi düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nde her zamanki gibi iddialı birçok film, oyuncu ve yönetmen yarışıyor. Peki 2020 Oscar ödül töreni ne zaman? 92. Oscar ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte 92. Oscar adaylar, filmler, yönetmenler ve oyuncular…
9.02.2020 Gündem
Kendi ülkesini kuran dünyaca ünlü R&B şarkıcı Akon kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?
Kendi ülkesini kuran dünyaca ünlü R&B şarkıcı Akon kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Dünyaca ünlü şarkıcı Akon Senegal'de kendi adını verdiği 'Akon City' adlı bir şehir kurdu. Şehrin para birimi ise Akoin oldu. Ünlü şarkıcı Twitter hesabından ise tüm gelişmeleri paylaştı. Peki dünyaca ünlü R&B şarkıcı Akon kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Fed faiz kararını açıkladı
Fed faiz kararını açıkladı ABD Merkez Bankası Fed faiz açıklamasında bulundu. Fed temmuz ayında 11 yıl sonra ilk kez faiz indirimine giderek 25 baz puanlık indirim yaptığını açıklamıştı.
18.09.2019 Dünya
Dondurucudaki kutuyu yıllar sonra açan adam, bebek cesedi buldu
Dondurucudaki kutuyu yıllar sonra açan adam, bebek cesedi buldu ABD'de bir adam annesinin ölümünün ardından, temizlik yaptığı evin buzdolabının dondurucu bölümünde bir bebek buldu. Olayı polise ihbar eden adam, bebeğin bulunduğu kutunun çocukluğundan beri orada olduğunu söyledi.
31.07.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

St. Louis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki st. louis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.