Sportif Direktör

Sportif Direktör

Son dakika sportif direktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sportif direktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sportif direktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sportif Direktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sportif direktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.576 sportif direktör haberi bulunmuştur. Tüm sportif direktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacak
İsmail Kartal dönemi bitti! Ali Koç gitmiyor, dünyaca ünlü hocayla yeni sayfa açacak Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal dönemi bitiyor, yerine dünyaca ünlü teknik adam geliyor. Mevcut başkan Ali Koç'un adaylığı hakkında yeni karar verildi. Sportif direktör Mario Branco gelecek sezon için çalışmalarına devam ediyor. Portekizli futbol adamı, sansasyonel isimlerle görüşüyor. İşte detaylar...
11.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Ali Koç, İsmail Kartal'a kapıyı gösterdi, kupa canavarı geliyor
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladı! Ali Koç, İsmail Kartal'a kapıyı gösterdi, kupa canavarı geliyor Fenerbahçe'de İsmail Kartal dönemi bitiyor. Ali Koç kararını verdi. Sportif Direktör Mario Branco’nun kariyerinde 14 kupa kazanan teknik direktör ile görüşmeler yaptığı belirtildi. İşte Fenerbahçe'nin yeni direktörü ve detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'da Fahrudin Omerovic'in sözleşmesi feshedildi Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı.
29.04.2024 Şampiy10
Tugay Kerimoğlu'ndan sürpriz imza! Sportif direktör oldu
Tugay Kerimoğlu'ndan sürpriz imza! Sportif direktör oldu Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) futbol takımlarından Değirmenlik Spor Kulübü'nün sportif direktörü oldu.
29.01.2024 Süper Lig
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı
Beşiktaş Gökhan İnler'le anlaştı Gökhan İnler Beşiktaş'la 1 yıllığına anlaştı. Sezon sonunda futbolu bırakacak. Beşiktaş - Napoli maçıyla jübile yapacak. Deneyimli isim gelecek sezon Beşiktaş Sportif Direktörü olarak görev yapacak.
11.09.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini açıkladı Fenerbahçe, İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ü kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki sağ bek ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
2.08.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım
Beşiktaş'ta istifa kararı: Ahmet Nur Çebi ile konuşacağım Beşiktaş'ın Sportif Direktörü Ceynun Kazancı, Başkan Ahmet Nur Çebi'yle konuşup istifa edeceğini açıkladı.
23.07.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi resmen açıkladı
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi resmen açıkladı Fenerbahçe, bonservisi Dinamo Moskova'da olan Sebastian Szymanski’yi kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli ekip, 24 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
12.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı
Fenerbahçe bir transferi daha açıkladı Fenerbahçe'de Umut Nayir transferi resmiyet kazandı. Sarı-Lacivertliler, milli forvet Umut Nayir'i transfer ettiğini duyurdu.
11.07.2023 Fenerbahçe
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak
Ancelotti Arda Güler'i 'Mesut Özil' gibi kullanacak 30 milyon euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in 7 Temmuz Cuma günü resmi imzayı atacağı öğrenildi.
6.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı
Fenerbahçe Mario Branco'yu resmen açıkladı Fenerbahçe Kulübü Mario Branco'nun Sportif Direktörlük görevine getirildiğini açıkladı.
4.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'nun transferini takımdan gönderdi: Sana burada yer yok
İsmail Kartal, Emre Belözoğlu'nun transferini takımdan gönderdi: Sana burada yer yok Emre Belözoğlu'nun Sportif Direktör olduğu dönemde Fenerbahçe'ye transfer olan ve sık sık kiralık olarak takımdan gönderilen tecrübeli golcü bu sefer de PAOK'a gidiyor. İsmail Kartal'ın kesinlikle takımda düşünmediği 30 yaşındaki futbolcunun Samandıra'daki ömrünün uzun olmayacağı belirtilirken, Yunan ekibinin transferde bir hayli istekli olduğu kaydedildi.
1.07.2023 Fenerbahçe
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler
Morutan'a karşılık 29 maçta 1 gol atan Norveçli'yi teklif ettiler İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Salernitana Galatasaray'ın Rumen orta saha oyuncusu Morutan için Erik Botheim'i teklif etti.
8.06.2023 Galatasaray
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim 9 yıldır şampiyon olamayan ve artık bu hasretine son vermek isteyen Ali Koç gelecek sezonun kadrosunu yapmak için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin Liverpool'la yollarını ayıran iki Brezilyalı yıldızla görüşmelere başladığı belirtilirken, başkanın Samandıra'ya bir de Sportif Direktör getireceği iddia edildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
7.06.2023 Fenerbahçe
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı Yakından tanıdığımız ünlü golcü Vedat Muriç'in 9 yıl alt yapısında oynadığı 93 yıllık kulüp FC Liria'nın şampiyonluğu hem Kosova'da hem de Türkiye'de büyük dikkat çekti.
6.06.2023 Futbol
"22 yaşındaydım ve kaybettiğimde hep ağladım"
"22 yaşındaydım ve kaybettiğimde hep ağladım" Başakşehir'in genç teknik direktörü Emre Belözoğlu La Gazzetta dello Sport'a konuştu ve "Kalbim hala Inter'de." dedi.
16.05.2023 Başakşehir
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör Mircea Lucescu, Sportif Direktörü ise Volkan Demirel!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör Mircea Lucescu, Sportif Direktörü ise Volkan Demirel! Giresunspor beraberliğinden sonra Jorge Jesus'la bir araya gelen ve takıma verilen 3 günlük izni 'İstanbul dışına çıkmama' kaydıyla kabul eden Ali Koç'un yeni teknik direktör arayışlarına geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu, Başkan Koç'un Mircea Lucescu'ya sıcak baktığını açıklarken, ünlü yorumcunun 'Volkan Demirel de Sportif Direktör olabilir' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.
10.05.2023 Fenerbahçe
Sadece Türkiye değil Avrupa bile bu iki transferi konuşacak! Fenerbahçe'den Premier Lig'e gidiyorlar
Sadece Türkiye değil Avrupa bile bu iki transferi konuşacak! Fenerbahçe'den Premier Lig'e gidiyorlar Gerek Süper Lig, gerekse UEFA Avrupa Ligi'nde oynadıkları futbolla dev kulüplerin transfer listesine giren iki yıldızın sezon sonunda İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Yaz ayı transfer sezonunda 185 milyon euro'luk harcama yapan Newcastle'ın Sarı Lacivertli iki futbolcuya kancayı taktığı öğrenilirken, Sportif Direktör Dan Ashworth'un haziranda İstanbul'a geleceği bildirildi.
27.04.2023 Fenerbahçe
İnter, Milan, Lyon derken Arsenal Okan Buruk'un prensi için İstanbul'a geliyor
İnter, Milan, Lyon derken Arsenal Okan Buruk'un prensi için İstanbul'a geliyor Geçtiğimi sezon transfer döneminde Ben White için 58.5, Tomiyasu'ya ise 18.5 milyon euro bonservis ödemesine rağmen büyük bir sıkıntı yaşayan Arsenal Galatasaray'ın dinamosu için İstanbul'a gelmeye karar verdi. Sportif Direktör Edu Gaspar'ın NEF Stadı'nda oyuncuyu yakından takip edeceği bildirilirken, 22 yaşındaki futbolcunun da Premier Lig devine son derece sıcak baktığı ifade edildi.
4.04.2023 Galatasaray
Güle güle Zaniolo! Efsane Sportif Direktör geri döndü bu iş bitti
Güle güle Zaniolo! Efsane Sportif Direktör geri döndü bu iş bitti Devre arası transfer sezonunda 15 milyon euro karşılığında transfer edilen ve kontratına 35 milyon euro'luk çıkış maddesi konan Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu. Efsane Sportif Direktör Francesco Calvo'nun dönüşüyle yeniden yapılanmaya koyulan Serie A devinin İtalyan yıldızla masaya oturduğu belirtilirken, resmi görüşmelerin haziranda başlayacağı bildirildi.
23.03.2023 Galatasaray
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek
Hatayspor Süper Lig'e geri dönüyor! TFF de destek verecek Deprem sonrası bu sezon Süper Lig'den çekilen ve acı kayıplar yaşayan Hatayspor, gelecek sezon tüm şartları zorlayarak futbola dönüş yapmak istiyor.
19.03.2023 Hatay Spor
Fenerbahçe’nin çılgın projesi! Okan Buruk teknik direktör Emre Belözoğlu Sportif Direktör…
Fenerbahçe’nin çılgın projesi! Okan Buruk teknik direktör Emre Belözoğlu Sportif Direktör… Süper Lig’in 25.haftasında Kasımpaşa’yı 1-0’lık skorla yenen ve üst üste 14.galibiyetini alarak Beşiktaş’ın rekorunu kıran Galatasaray’da Konyaspor maçı hazırlıklarına devam edilirken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler’in ‘Okan Buruk’u zamanında Fenerbahçe’ye önermiştik’ sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Çelikler’in Galatasaray değerlendirmeleri…
15.03.2023 Galatasaray
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor
Ve Volkan Demirel bombası patlıyor! Sarı Lacivertli kulübe imza atıyor Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen Hatayspor'da hocalık yapan Volkan Demirel, Ankaragücü ile masaya oturdu.
8.03.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sportif Direktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sportif direktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.