Spor Haberler

Spor Haberler

Son dakika spor haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan spor haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını spor haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.268 spor haberler haberi bulunmuştur. Tüm spor haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçeli taraftarlardan sürpriz ziyaret!
F.Bahçeli taraftarlardan sürpriz ziyaret! Sarıyer Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına Fenerbahçe taraftarından sürpriz ziyaret.
18.11.2014 Fenerbahçe
Madenci oğlundan Terim'e özel istek
Madenci oğlundan Terim'e özel istek Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti,Soma'nın Avdan köyünde taziye ziyaretlerinde bulundu.
19.05.2014 Süper Lig
Aslan devrede!
Aslan devrede! Galatasaray, Chelsea ile anlaşma zemini bulamayan Arda Turan için yeniden devreye giriyor.
28.07.2013 Galatasaray
2 kupayı da alırız
2 kupayı da alırız F.Bahçe’nin başarılı pasörü Nilay Özdemir, CEV Kupası ve ligde zafer istiyor
2.02.2013 Futbol
24 ay taksitle Ferrari!
24 ay taksitle Ferrari! Beşiktaş İtalyan oyuncunun borcunu vadelendirdi
29.09.2021 Gündem
Milli yıldız G.Saray'a mı?
Milli yıldız G.Saray'a mı? Ali Dürüst'ten açıklama geldi...
27.11.2012 Futbol
F.Bahçe'ye dönüş sinyali!
F.Bahçe'ye dönüş sinyali! Diego Lugano, dönüş sinyalleri verdi
18.11.2012 Futbol
Messi'yi geride bıraktı!
Messi'yi geride bıraktı! 4 maç sonunda Barcelonalı Messi'yi geride bıraktı
8.11.2012 Futbol
Elmander ne zaman dönecek?
Elmander ne zaman dönecek? Elmander sakatlığıyla ilgili konuştu
1.11.2012 Futbol
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı
Olaylar sonrası Arda Turan açıkladı: Gözünden ciddi şekilde yaralandı Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında çıkan olayların ardından teknik direktör Arda Turan, kulübün resmi sitesinde açıklamalarda bulundu. Turan, Uğur Demirok'un gözünden ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.
4.03.2024 TFF 1.Lig
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Rüyada Beyaz Ayakkabı Giyen Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Ayakkabı Giyen Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır? Kendi sağlığına önem vermek üzerinden rüyada beyaz ayakkabı giyen birini görmek yorumlanır. Aynı zamanda rüyada beyaz ayakkabı giymek bakımlı ve temiz olmak şeklinde delalet eder. Bu durum karşısında rüya sahibinin etrafındaki insanlardan saygı ve sevgi gördüğü veya göreceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim?
Yıldız Yakar hamile mi? Gezmek Olsun sunucusu Yıldız Yakar hamile mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Yakar hamile mi? Yıldız Yakar hakkındaki araştırmalar arttı. TV360 ekranlarında Gezmek Olsun isimli programı hazırlayıp sunan Yıldız Yakar hamile olup olmadığı merak konusu oldu.
21.10.2023 Televizyon
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
Torreira'nın yerine mi yanına mı? 20 yaşında orta saha
Torreira'nın yerine mi yanına mı? 20 yaşında orta saha Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen 20 yaşındaki Artem Karpukas için görüşmelere başladı.
30.05.2023 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te: İzmir'deki konutların yüzde 60'ı dönüşmeli
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te: İzmir'deki konutların yüzde 60'ı dönüşmeli Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Kasapoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız var. İzmir’deki konutların yüzde 60’ı dönüşmeli." dedi.
12.05.2023 Gündem
Demirören Tv’ye ödül yağmuru!
Demirören Tv’ye ödül yağmuru! Quality of Magazine Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Quality Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu.
9.05.2023 Televizyon
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı
Miller ve Rıdvan Yılmaz'dan Ali Koç'a transfer kıyağı Fenerbahçe'ye transferi öncesi Sarı Lacivertli kulübü araştıran Ryan Kent, Rıdvan Yılmaz ve Miller'ın kapısını çaldı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz...
Başkan Enner Valencia transferini açıkladı: Kontrat önereceğimiz... Internacional Başkanı Alessandro Barcellos Fenerbahçe'de sezon sonunda kontratı bitecek olan Enner Valencia hakkında "Şu anda bir sürü spekülasyon bulunuyor. Internacional'in Enner Valencia'ya kontrat önereceği ile ilgili bir durum söz konusu değil." açıklamasında bulundu.
5.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı
Beşiktaş ilk yarıda oynanan maçlar geçersiz sayılsın demişti! İşte olası puan hesabı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem faciası sebebiyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın haklarını donduran TFF'ye itiraz eden Beşiktaş güçlü argümanlarla geliyor...
31.03.2023 Süper Lig
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü!
İrem Derici ile Simge Sağın birbirini övdü! Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, söyledikleriyle sosyal medyada takdir topladı.
21.03.2023 Magazin
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Spor Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.