Sponsorluk Anlaşması

Sponsorluk Anlaşması

Son dakika sponsorluk anlaşması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sponsorluk anlaşması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sponsorluk anlaşması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sponsorluk Anlaşması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sponsorluk anlaşması gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 sponsorluk anlaşması haberi bulunmuştur. Tüm sponsorluk anlaşması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, bu toplantıda geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşme bilgisini doğruladı.
19.03.2024 Galatasaray
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir
Galatasaray'dan dev anlaşma! 25 milyon euro gelir Galatasaray, Puma ile 2024-2025 sezonunun başından itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandığını açıkladı.
20.11.2023 Galatasaray
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten Beşiktaş açıklaması: Özür bekliyoruz
Dursun Özbek'ten Beşiktaş açıklaması: Özür bekliyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Futbol
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Süper Lig'in isim sponsoru değişti! İşte ligin yeni adı
Süper Lig'in isim sponsoru değişti! İşte ligin yeni adı Süper Lig ve 1. Lig'in yeni isim sponsoru, Trendyol oldu.
12.07.2023 Süper Lig
Galatasaray sponsorluk anlaşmalarını KAP'a bildirdi
Galatasaray sponsorluk anlaşmalarını KAP'a bildirdi Sarı-kırmızılı kulüp, sponsorluk anlaşmalarını KAP'a bildirdi. Galatasaray bu anlaşmalardan önemli bir geliri kasasına koyacak.
3.07.2023 Galatasaray
Atakaş Hatayspor’dan yeni sponsorluk anlaşması
Atakaş Hatayspor’dan yeni sponsorluk anlaşması Atakaş Hatayspor ile Trendyol Yemek arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
20.06.2023 Hatay Spor
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi devirdi yönetim soluğu UEFA'da aldı Pazar günü Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-2 yenerek Galatasaray'la puan farkını 11 yapan Beşiktaş, Hatayspor ve Gaziantep FK maçları için UEFA'ya gitti.
4.04.2023 Beşiktaş
Trabzonspor maçı öncesi flaş Valerien İsmael açıklaması! '3 ay önce...'
Trabzonspor maçı öncesi flaş Valerien İsmael açıklaması! '3 ay önce...' Pazar günü Vodafone Park'ta Trabzonspor ile karşıya karşıya gelecek olan Beşiktaş'tan Başkan Ahmet Nur Çebi Valerien İsmael hakkında "Yola devam ediyoruz, fikrimde bir değişiklik yok." ifadelerini kullandı.
14.10.2022 Beşiktaş
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar? Galatasaray Spor Kulübü ile Tunç Holding arasında Erkek Futbol Takımımızın forma kol sponsorluğu için gerçekleşti. Peki, Tunç Holding kimin, sahibi kim? Galatasaray forma kol sponsorluğu Tunç Holding ne iş yapar?
25.07.2022 Gündem
Mol Vidi Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir?
Mol Vidi Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir? MOL Fehervar - Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi, saat kaçta? MOL Fehervar - Galatasaray karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı kırmızılılar transfer çalışmalarına yönelik adımlar atarken, hazırlık maçları ile yeni sezon öncesi form tutuyor. Peki, Mol Vidi-Galatasaray maçı canlı nasıl izlenir,
13.07.2022 Şampiy10
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor?
Ümraniyespor satılıyor mu? Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim, Birleşik Arap Emirlikleri’ne mi satılıyor? Ümraniyespor satılıyor mu? Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir şirketin, Süper Lig'in yeni takımı Ümraniyespor'u satın almak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Peki, Ümraniyespor başkanı kim, Ümraniyespor kimin, sahibi kim?
3.06.2022 Şampiy10
Uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası
Uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası Almanya’daki Düsseldorf Havalimanı’nda yeni mağazasının açılışını gerçekleştiren Kiğılı, bu hamleyle birlikte uluslararası bir havalimanında mağaza açan ilk Türk markası oldu.
13.04.2022 Ekonomi
Guinness Rekorlar Kitabı'na giren rekor sponsorluk anlaşması!
Guinness Rekorlar Kitabı'na giren rekor sponsorluk anlaşması! Galatasaray ile Enerjisa Enerji arasında sponsorluk anlaşması gerçekleşti. Törende sarı-kırmızılıların resmi olarak Guinness Rekorlar kitabına girdiği açıklandı. Anlaşmanın Galatasaray'a kazandıracağı dev rakam belli oldu.
22.03.2022 Galatasaray
Bir sponsorluk anlaşması da Galatasaray'dan
Bir sponsorluk anlaşması da Galatasaray'dan Maddi kaynak yaratmak için arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, kripto satış platformu GAMI World ile sponsorluk sözleşmesi imzalandı.
16.03.2022 Galatasaray
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı!
Kibariye'nin borçlarını ödemediği ortaya çıktı! teve2’nin, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı “teve2 Magazin Masası”nı da bugün Kibariye’nin borçları konuşuldu. Kuaför Kemal Damdelen, Kibariye’nin saçına 300 adet kaynak yapıldığını ve 4.200 TL'nin ödenmediğini söyledi.
22.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sponsorluk Anlaşması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sponsorluk anlaşması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.