Sosyal Koruma Kalkanı

Sosyal Koruma Kalkanı

Son dakika Sosyal Koruma Kalkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sosyal Koruma Kalkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sosyal Koruma Kalkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Koruma Kalkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal koruma kalkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 sosyal koruma kalkanı haberi bulunmuştur. Tüm sosyal koruma kalkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
1.000 TL banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar...
1.000 TL banka hesaplarına yatırılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar... Binlerce kişiye nakdi destek sağlanıyor.İhtiyaç sahibi vatandaşlar başvuruda bulunmaları durumunda 1.000 TL'lik ödemeden yararlanıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılıyor. Paralar başvuru sırasında verilen hesaplara yatırılıyor. Banka bilgisi yanlış olanların bin liralık destek ödemeleri PTT'ye yatırılıyor. Bakan Yanık, “E-devlet üzerinden başvuru yapmış 108 bin haneye daha 1.000’er liralık nakdi destek verdik." açıklamasında bulundu.
24.06.2021 Ekonomi
Bakan Bilgin: Sosyal koruma kalkanından 19 milyon insan istifade etti
Bakan Bilgin: Sosyal koruma kalkanından 19 milyon insan istifade etti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kısa çalışma ödeneği gibi birçok destekle 'sosyal koruma kalkanı' adı altında destekle doğrudan doğruya çalışma hayatıyla ilgili 55 milyar lira destek ortaya koyduk. Bu 55 milyar destekten yaklaşık 19 milyon insan istifade etti. Bu çok önemli bir destektir" dedi.
7.06.2021 Ekonomi
Bakan Yanık'tan 'Ramazan Bayramı' mesajı
Bakan Yanık'tan 'Ramazan Bayramı' mesajı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
13.05.2021 Siyaset
Nakdi ücret desteği hesaplara yatıyor! Bakan Bilgin duyurdu!
Nakdi ücret desteği hesaplara yatıyor! Bakan Bilgin duyurdu! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Ödemeler yapılıyor. Koronavirüsün ekonomik etkilerini azaltmak ve istihdamı korumak amacıyla hükümet tarafından devreye alınan nakdi ücret desteği bayram öncesi hesaplara yatırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, nakdi ücret desteği ödemelerinin yapıldığını duyurdu. Peki, Nakdi destek ücreti ne zaman yatacak? Nakdi destek ne zaman bitiyor? Nakdi ücret desteği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne kadar? Nakdi destek sorgulama ve tüm detaylar...
10.05.2021 Ekonomi
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Okullar ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Milyonlar bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme takvimi ile ilgili konuştu. Erdoğan, "17 Mayıs sonrası yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu takvim içinde okulların açılışı ile ilgili süreç de yer alacak. Normale kısa sürede döneceğimize inanıyorum" dedi. Erdoğan "Artık gençlerimiz transkript belgelerini istedikleri yerden, çift dilli olarak, herhangi bir ücret ödemeden ve hızlı bir şekilde alabilecekler." dedi
8.05.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama:  '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan "Ne rakam doğru, ne rakama yüklenen anlam doğru, ne bu rakam üzerinden üretilen kampanya doğru. Diğer konularda dikiş tutturamayınca, şimdi yanlış olduğunu en iyi kendilerinin bildiği '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar." dedi.
21.04.2021 Siyaset
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok...
Hesaba yattı! Bakan duyurdu geri ödeme yok... Paraların hepsi hesaba yattı. Geri ödeme yok. Bakan sosyal medya hesabından tek tek duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk salgın sürecinde vatandaşlara 60 milyar liranın üzerinde doğrudan destek ve yardım sağlandığını açıkladı. Öte yandan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kendi işini kurmak isteyen engelli vatandaşlarımızın 65 bin TL tutarındaki Engelli Hibe Desteği başvurularının bugün sona ereceğini duyurdu.
15.04.2021 Çalışan Hakları
Bakan Selçuk: 60 milyar TL doğrudan destek verdik
Bakan Selçuk: 60 milyar TL doğrudan destek verdik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Salgın sürecinde vatandaşlarımıza 60 milyar TL’nin üzerinde doğrudan destek ve yardım sağladık." dedi.
15.04.2021 Ekonomi
Ramazan'da tam kapanma kararı alındı mı? Sokağa çıkma, seyahat yasakları ile ilgili yeni karar var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan'da tam kapanma kararı alındı mı? Sokağa çıkma, seyahat yasakları ile ilgili yeni karar var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan'da alınacak tedbirleri açıkladı. "Ramazan ayının ilk iki haftasında tedbirleri biraz daha sıkılaştırarak kısmi kapanma uygulanmasına geçiyoruz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulaması sürerken hafta içi sokağa çıkma sınırlamasının saatleri akşam 19.00 ve sabah 05.00 olarak güncellenmiştir. Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirlerarası seyahatlere izin verilmeyecektir. Bir süre önce ara verdiğimiz 65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlamasını yeniden getiriyoruz. Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak, hamileler ve kronik hastalığı olanlar ile 10 yaş altı çocuğu bulunan kadın personel idari izinli sayılacaktır. Şartları uygun olan özel sektör firmaları da bu yönde teşvik edilecektir. Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir." dedi.
13.04.2021 Gündem
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak?
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak? 13 milyon emeklinin merakla beklediği Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih dışında sürekli iş göremezlik geliri olanlarında da ikramiye alacağı netleşti. Bayram emeklisi ne zaman yatacak? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç lira ödenecek?
10.04.2021 Emekli
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye Emekli milyonlara güzel haber! Emekliye bayram müjdesi geldi. Hesaplara yatacak. Tarih belli oldu. Toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek bayram ikramiyeleri mayıs ayının ilk haftası hesaplara yatırılacak. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinin de 12-16 Temmuz tarihlerinde yatırılması bekleniyor. Böylece milyonlarca emekli temmuzda hem zam hem de ikramiye alınmış olacak.
10.04.2021 Emekli
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir
Bakan Selçuk: Kadın haklarının teminatı, anayasamızdaki mevcut düzenlemelerdir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Türkiye'de kadın haklarının teminatı, başta anayasamız olmak üzere ulusal mevzuatımızda yer alan mevcut düzenlemelerdir. Ortaya çıkan ihtiyaçlara göre, yeni düzenlemeleri uygulamak için güçlü ve dinamik bir yasal zemine sahibiz" dedi.
22.03.2021 Gündem
İşçi ve işverene müjde! Resmen duyuruldu ve belli oldu
İşçi ve işverene müjde! Resmen duyuruldu ve belli oldu İşçi ve işveren için müjde! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Devam edecek, tarih belli oldu. Bakan Selçuk güzel gelişmeyi duyurdu. Desteğin 30 Haziran'a kadar süreceği belirtildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan normalleşme desteğine ilişkin açıklama yapıldı. Bakan Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneğinin ay sonunda biteceğini bildirirken, işçi ve işverenleri yakından ilgilendiren normalleşme desteğinin 30 Haziran 2021 tarihine kadar süreceğini, SGK'ya ödenecek primlerde mahsuplaşma yapılacağını belirtti. Normalleşen işverenlere işçi başına günlük 44.72 TL, aylık 1341.56 TL’ye kadar destek sağlanıyor. İşte bakanın öne çıkan açıklamaları...
22.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Kimi illerimizdeki nispi vaka yükselişlerine rağmen, bu artışın hastaneye yatış, yoğun bakım ve entübe sayılarına sınırlı şekilde yansımasını da sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriyoruz." dedi.
15.03.2021 Gündem
Bakan Selçuk'tan sağlık çalışanlarına mektup
Bakan Selçuk'tan sağlık çalışanlarına mektup Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sağlık çalışanlarına yazdığı mektupta, "Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 sürecinde gösterdiğiniz üstün gayret ve özveri, çok ulvi ve her türlü takdirin üstünde." ifadesini kullandı.
14.03.2021 Gündem
Bakan Koca: Salgını en kısa zamanda geride bırakacağız
Bakan Koca: Salgını en kısa zamanda geride bırakacağız Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bu salgında 83 milyon olarak sağlık risklerine karşı en örgütlü mücadeleyi dinamik bir şekilde gerçekleştirmeyi başardık. İnşallah bu salgını en kısa zamanda geride bırakacağız" dedi.
4.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeyi duyurdu: Talimatı verdim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan yüksek fiyatla mücadele ilgili olarak, "İnşallah 1 Mart'tan itibaren beklentileri karşılayacak adımları atacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri'nin saysını 180'den 500 çıkarma kararı aldık. Gerekirse daha sonra bu sayıları 1000'e kadar arttıracağız. Devletin görevi bu. " dedi.
24.02.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin...
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Artık iki devletli çözümden başka Kıbrıs'ta çözüm yolu kalmamıştır! Federasyonu geçin... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "İstikşafi görüşmeler başlatılsın dedik, Miçotaki meydan okuyor. Sen şimdi bu meydanı okuduktan sonra biz eninle nasıl bir araya gelelim. Önce haddini bileceksin. Yunan tarafının son günlerdeki açıklamalarında Kıbrıs Türk'ünü yok sayıyorlar. Bu işin iki devletli çözümden başka çözümü yok. İster kabul edin ister etmeyin. Artık federasyon falan yok!" dedi.
10.02.2021 Siyaset
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler...
Desteklerle ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu, ödemeler... Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Bakan Selçuk desteklerle ilgili açıklamada bulundu. İstihdamdan sosyal yardımlara kadar kapsamlı tedbirler alındığını belirtti. 'Temel hedefimiz istihdamı, çalışanlarımızı ve işverenlerimizi birlikte korumak' diyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı, Nakdi Ücret Desteği ve Normalleşme Desteği gibi uygulamalara ilişkin duyuru yaptı. Doğrudan sunulan bu desteklerin toplam tutarının 40 milyar lirayı aştığını bildirdi.
8.02.2021 Ekonomi
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması!
Para desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Nakit para desteği sağlanacak. Yüz binlerce kişi başvuruda bulunmak için bekliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Para desteği almak isteyen vatandaşlar başvuru sürecinin ne zaman başlayacağını ve kimlerin desteklerden yararlanabileceğini merak ediyordu. Detaylar belli olmaya başladı. Para desteği en az 2 bin lira olacak. en fazla ise 40 bin lira olabilecek. İşte ciro kaybı desteğinin detayları...
7.02.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan salgın döneminde 'destek' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan salgın döneminde 'destek' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sağlıktan sosyal desteklere kadar her konuda vatandaşlarımızın yanında olacak adımlar attık. Bu mücadelede esnafımızın, sanatkarımızın, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
2.02.2021 Siyaset
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık.8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak" dedi. Türkiye'nin yeni anayasa yapmasının vakti geldiğini dile getiren Erdoğan "Yakında reform paketlerimizin felsefesini, amaçlarını, hedeflerini ve faaliyet başlıklarını içeren kapsamlı çalışmayı kamuoyuyla paylaşacağız. Belki de vakti geldi. Ülkemizde yeni bir anayasa tartışması başlamalıdır. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz" dedi.
1.02.2021 Gündem
Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi yapılacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi yapılacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Lokanta, restoran ve kafelere müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Erdoğan "Lokanta, restoran ve kafeler için, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan işletmelere destek ödemesine başlayacağız. Ödemeler 2000 liradan az ve 40 bin liradan fazla olmayacak’’ dedi.
27.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi: Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi verdi: Lokanta, restoran ve kafelere destek ödemesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında milletvekillerine seslendi.Erdoğan, "Yakında hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz reform paketlerini Meclis'imizin takdirine sunmaya başlayacağız. Ülkemizi 2023 ve sonrasına taşıyan köklü düzenlemeler içerdiği görülecektir. Reform sürecine hep birlikte sahip çıkacağız. Lokanta, restoran ve kafeler için, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan işletmelere destek ödemesine başlayacağız. Esnafımızı yalnız bırakmayacağız. Aylık 1000 TL desteğe devam edeceğiz." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika aşı açıklaması: Biz başladık...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika aşı açıklaması: Biz başladık... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Sosyal Atama Töreni"nde önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan, "Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde şu anda aşı sıkıntısı var biz ise aşı konusunda attığımız adımlarla süratle aşılarımızı aldırmaya başladık." dedi.
26.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Koruma Kalkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal koruma kalkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.