Soru

Soru

Son dakika soru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soru gelişmeleri de dahil olmak üzere 29.417 soru haberi bulunmuştur. Tüm soru haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı
ÖGG SINAV SORULARI CEVAPLARI: ÖGG sınavı kaçta başladı, kaçta bitti? EGM 108. dönem sınavı Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı (ÖGG) 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan kılavuzda 2024 yılının ikinci sınavı için saat ve süre bilgileri yanı sıra soru sayısı ve sonuç açıklanma tarihine de yer verilmişti. Peki, 108. dönem ÖGG sınavı saat kaçta başlıyor, bitiyor, kaç dakika sürecek? İşte 2024 ÖGG sınav soru ve cevapları
27.04.2024 Gündem
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı
ABD, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti için ne diyor? ABD Başkonsolosu CNN TÜRK'te yanıtladı Türkiye-ABD ilişkilerindeki pozitif hava, ikili ticareti nasıl etkileyecek? 2019 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefine ne zaman ulaşılacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Washington'a yapması beklenen ziyaretteyken, Amerika Birleşik Devletleri'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, ekibimizden Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. "İki ülke arasındaki diyaloğun en üst düzeyde devam etmesi konusunda umutluyuz" dedi. İşte o özel röportaj...
26.04.2024 Gündem
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor
Fiyatı 6 ayda 3'e katlandı! Fahiş artışı bitirecek hamle geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir?
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir? İkinci dereceden denklemler, denklemler konusu içerisinde yer alan ve soru çözümlerinde oldukça fazla kullanılan bir konu olma özelliğine sahiptir. Derecesi 2 olan polinomların oluşturduğu denklemler, ikinci dereceden denklemler olarak ifade edilebilir. İkinci dereceden denklemlerin formülü ax² + bx + c = 0 biçiminde yazıldığında x, bilinmeyeni yani değişkeni ifade etmektedir. Denklemde a,b katsayıyı c ise sabit sayıyı ifade etmektedir.
22.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır?
ALES/ 1 ne zaman 2024? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor, ALES sınav giriş belgesi nereden alınır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/1) başvuran adaylar Sınava Giriş Belgesi’ni, 04 Nisan 2024 tarihinde saat 14.00'ten itibaren almaya başladı. 21 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak 2024-ALES/1 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak Peki, 2024 ALES/1 saat kaçta? ALES/1 sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES kaç soru 2024, ALES sınavı yılda kaç kez yapılıyor?
19.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
Gözlerimizi kırpmanın inanılmaz işlevi keşfedildi! Rüyalarla bağlantısı...
Gözlerimizi kırpmanın inanılmaz işlevi keşfedildi! Rüyalarla bağlantısı... İnsan vücudu ve sağlığıyla ilgili çözülemeyen pek çok soru var. Beynin birçok işlevi, rüyalar ve göz kırpma... Özellikle göz için bir koruma sağldığı düşünülen göz kırpma eyleminin ardından inanılmaz bir neden yatıyormuş. Yeni keşif, gözlerimizi neden kırparız sorusunun cevabını veriyor.
18.04.2024 Yaşam
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir? Bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar Günü yapılacak. İOKBS için öğrenciler hazırlıklarına devam ederken bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekiyor, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
17.04.2024 Yaşam
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor
Türkiye'den ticaret hamlesi! Yeni sınır kapısı açılıyor Türkiye ve Irak arasındaki dış ticaret hacminin yükselmesi amacıyla Yeni İpek Yolu için büyük önem taşıyan Ovaköy Sınır Kapısı açılacak. Proje, Avrupa’dan Körfez ülkelerine kadar geniş bir bölgeyi etkileyecek.
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor!
İstanbul - Antalya arasına yeni hızlı tren hattı geliyor! Antalya 100 yıllık hayali olan yüksek hızlı trene kavuşuyor. Bakan Uraloğlu’nun duyurduğu, Antalya’yı Eskişehir’e bağlayacak olan yeni hızlı tren hattı sayesinde İstanbul-Antalya arası hızlı trenle 4 saat 45 dakikada kat edilecek.
12.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
2024 Kurban bayramı ne zaman? Bu yıl Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor?
2024 Kurban bayramı ne zaman? Bu yıl Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor? Ramazan bayramını kutladığımız şu günlerde akıllarda Kurban Bayramı tarihleri de soru işareti olarak yer aldı. Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimine göre 2024 Kurban Bayramı tarihi de belirlendi. Peki Kurban Bayramı hangi güne denk geliyor?
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Soru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.