Songül Öden İnstagram

Songül Öden İnstagram

Son dakika Songül Öden instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Songül Öden instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Songül Öden instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Songül Öden İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan songül öden instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 songül öden instagram haberi bulunmuştur. Tüm songül öden instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Öden'den 'aşk' açıklaması: Kendisi ile...
Songül Öden'den 'aşk' açıklaması: Kendisi ile... Ünlü oyuncunun, Ermeni asıllı İngiliz oyuncu Kevork Malikyan'la aşk yaşadığı öne sürülmüştü...
20.01.2018 Magazin
İşte Songül Öden'in 'Diyarbakır prensi'
İşte Songül Öden'in 'Diyarbakır prensi' Güzel oyuncu Songül Öden, Instagram hesabından İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile fotoğraf paylaştı. Öden fotoğrafa kalp emojisi koyunca aşk dedikoduları patlak verdi.
20.01.2018 Magazin
Songül Öden'den itiraf: Doz aşımı olmuş...
Songül Öden'den itiraf: Doz aşımı olmuş... Yakın dostu Azra Akın'ın düğününe katılan Songül Öden'den bomba bir itiraf geldi.
12.09.2017 Magazin
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden...
Fi dizisine bomba transfer: Songül Öden... 'Fi' dizisinin 10. ve 11'inci bölüm fragmanları yayınlandı. Bu hafta diziye ünlü oyuncu Songül Öden'in dahil olduğu ortaya çıktı.
16.08.2017 Televizyon
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni...
Songül Öden törene katılmadı! İşte nedeni... 8 yıllık sevgilisi Kerem Alışık’tan ayrılan Songül Öden, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri törenine katılmadı.
10.05.2017 Magazin
Songül Öden bakın kimle birlikte?
Songül Öden bakın kimle birlikte? Songül Öden geçen Ekim’de 8 yıllık sevgilisi Kerem Alışık’tan ayrılmış ve Fatih Artman ile görüntülenmişti. İkili bir kez daha yakalandı...
28.04.2017 Magazin
Songül Öden'in koltuk pozu!
Songül Öden'in koltuk pozu! Songül Öden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile büyük ilgi gördü.
15.03.2017 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Oyuncu Songül Öden saçlarını kısacık kestirdi
Oyuncu Songül Öden saçlarını kısacık kestirdi Ünlü oyuncu Songül Öden, yıllardır uzun olarak kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Öden, hayranlarını da şaşkına uğrattı.
23.10.2019 Magazin
Cümbür cemaat doğuma!
Cümbür cemaat doğuma! 2017’de futbolcu Caner Erkin ile nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı anne oldu.
20.08.2018 Magazin
Şükran Ovalı anne oldu! İşte çocuklarının ismi...
Şükran Ovalı anne oldu! İşte çocuklarının ismi... 2 Ocak 2017'de futbolcu Caner Erkin ile nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı anne oldu
20.08.2018 Magazin
Hazal Kaya'dan Songül Öden'e: 10 yıldır hastasıyım
Hazal Kaya'dan Songül Öden'e: 10 yıldır hastasıyım Oyuncu Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşı Songül Öden'e duyduğu hayranlığı dile getirdi
30.03.2018 Magazin
Kendisi abim olur!
Kendisi abim olur! Songül Öden, paylaştığı fotoğraf sonrası adı aşk dedikodularına karıştığı İngiliz oyuncu Kevork Malikyan hakkında konuştu: “Kendisiyle abi kardeş ilişkisi dışında başka bir yakınlığım yok”
20.01.2018 Magazin
Azra Akın'ın kınası yakıldı!
Azra Akın'ın kınası yakıldı! Azra Akın, önceki akşam yakın dostları Arzum Onan ve Songül Öden’in sürpriz organizasyonuyla evliliğe ilk adımı attı.
23.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Songül Öden İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki songül öden instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.