Sokak Lambası

Sokak Lambası

Son dakika sokak lambası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokak lambası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokak lambası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokak Lambası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokak lambası gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 sokak lambası haberi bulunmuştur. Tüm sokak lambası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı
Depremzedeler için verdiği düve yerine yenisi hediye edildi, onu da bağışladı Düvesini satarak 13 bin liralık gelirini depremzedelere gönderen Kars’ın Akyaka ilçesi Karahan köyünde yaşayan Sarıgül Kaçan’a (70) Aras EDAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yeni düve hediye edildi. Kaçan ise, "Ben çok bir şey vermedim, Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin. Cumhurbaşkanımızı, askerimizi, milletimizi, tüm devlet büyüklerimizi üzerimizden eksik etmesin. Getirdiğiniz düveyi de depremzedelere bağışlıyorum. Onlara gönderin. Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin” dedi
12.02.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den canlı yayında Enes Kara açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli'den canlı yayında Enes Kara açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Ailesinin zoru ile bir cemaat yurdunda kaldığını söylemiştir. Enes Kara olayı kollektif bir saldırı haline getirilmiştir. Kimin inanıp inanmadığı bizim merak sahamız içinde değildir. Herkesin inanç hürriyetini yaşamaya hakkı vardır." dedi.
18.01.2022 Siyaset
ABD'de nadir rastlanan 'ışık sütunları' fotoğraflandı
ABD'de nadir rastlanan 'ışık sütunları' fotoğraflandı ABD’nin kuzeyi Michigan eyaletinde Bill Taylor adlı meteorolog, gökyüzüne dik açıyla yükselen ışık sütunlarını fotoğrafladı. Nadir görülen dikey ışık sütunlarının, hava sıcaklığının donma noktasına yaklaştığında ve altına düştüğünde ortaya çıktığı belirtildi.
11.02.2021 Dünya
Tokyo'da saydam kabinli halka açık tuvalet!
Tokyo'da saydam kabinli halka açık tuvalet! Japonya’nın başkenti Tokyo’da boş durumdayken içerisinin görülebildiği, kullanım anında ise cam duvarları buzlanan umumi tuvaletler, teknoloji ile şeffaflığı buluşturdu.
22.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Sokak lambasını değiştirmek isterken akıma kapılarak öldü
Sokak lambasını değiştirmek isterken akıma kapılarak öldü Adana'nın Kozan ilçesinde, sokak lambasını değiştirmek isteyen Burak Karaköse (24), elektrik akımına kapılarak, hayatını kaybetti.
20.07.2020 Yaşam
Yirmi7’den yaz sürprizi!
Yirmi7’den yaz sürprizi! “Muhtemel Aşk” parçasıyla geniş kitlere ulaşan; Sokak Lambası, Naçizane Bir Gece ve Papatya gibi çok sevilen şarkıların mimarı yirmi7, yazı sürpriz bir maxi single çalışmasıyla karşılıyor.
22.07.2019 Kültür Sanat
Kafasına sokak lambası düştü
Kafasına sokak lambası düştü Kadıköy'de yürüyen vatandaşın kafasına sokak lambası düştü.
22.09.2018 Yaşam
'Balona röveşata çeken adam' konuştu
'Balona röveşata çeken adam' konuştu Yolda yürürken önünde bulduğu balonu önce sektiren ardından röveşata çekmeye çalışan bir adam sosyal medyada fenomen oldu. İşte o fenomen o anları anlattı...
13.11.2017 Spor Magazin
Balona rövaşata çeken adamdan açıklama
Balona rövaşata çeken adamdan açıklama Yolda yürürken önünde bulduğu balonu önce sektiren ardından rövaşata çekmeye çalışan bir adam sosyal medyada fenomen oldu.
14.11.2017 Yaşam
Korucu aracında silahlı saldırıda öldürüldü
Korucu aracında silahlı saldırıda öldürüldü Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde güvenlik korucusu Ramazan Ulaş, dün akşam saatlerinde aracında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.
21.04.2017 Yaşam
5 milyar $’ık dönüşüm rekabeti aydınlatacak!
5 milyar $’ık dönüşüm rekabeti aydınlatacak! Türkiye’de 6.5 milyon sokak lambası LED armatürlerle değişecek. Dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım yapılacak.
19.04.2015 Bilim ve Teknoloji
Seçilirse Türkiye'de bir ilk olacak!
Seçilirse Türkiye'de bir ilk olacak! CHP İzmir 1'inci bölge 5'inci sıra kontenjan milletvekili adayı, 37 yaşındaki Özcan Purçu seçilirse Türkiye'nin ilk Roman milletvekili olacak
29.09.2021 Gündem
Duble yollara müthiş yenilik
Duble yollara müthiş yenilik Hollanda'da denenen Smart Highway teknolojisi ile az enerjiyle yüksek gece görüşü sağlandı.
8.11.2014 Ekonomi
Başkasının kirasını toplayıp para kazanıyorlar
Başkasının kirasını toplayıp para kazanıyorlar Başkasının kirasıyla ayda 51 bin TL kazanmak mümkün mü?
30.10.2014 Arşiv
Başkasının kirasıyla ayda 51 bin TL kazan!
Başkasının kirasıyla ayda 51 bin TL kazan! Maliye istatistiklerine göre Türkiye’de ilginç ve kârlı yeni işler dikkat çekiyor...
30.10.2014 Ekonomi
Ayısını direğe bağlayıp içki içmeye gidince...
Ayısını direğe bağlayıp içki içmeye gidince... Valencia’da bir ayı oynatıcısının, katılım için hayvanını götürdüğü festivalin iptal edildiğini öğrenince, ayıyı bir sokak lambası direğine bağlayıp bir barda içki içmeye gitmesi, çevrede korku yarattı...
18.09.2014 Dünya
Dikkat! Kanser tedavisine engel oluyor
Dikkat! Kanser tedavisine engel oluyor ABD'li bilim insanlarının fareler üzerinde yaptığı testler sonucunda yatak odasına sızan sokak lambası ışığının dahi tümörlerin ilaçlara karşı direnç kazanmasına yardım ettiği sonucuna vardı...
26.07.2014 Sağlık
Bülent Ersoy'dan Nazlı Ilıcak'a sert cevap
Bülent Ersoy'dan Nazlı Ilıcak'a sert cevap Bülent Ersoy'ın Kandil gecesi türban takmasının yankıları devam ediyor...
20.01.2014 Magazin
Evleri tek tek işaretlendi!
Evleri tek tek işaretlendi! Mahalleli Sokağa döküldüler
29.09.2021 Gündem
Ampulden Hazine’ye 750 milyon!
Ampulden Hazine’ye 750 milyon! Ampul üretmek için şirketler sıraya girdi
1.05.2013 Ekonomi
Omuzunda taşıdığı şaşırttı!
Omuzunda taşıdığı şaşırttı! Kılıçdaroğlu'nun ziyareti ilginç durum
20.10.2012 Yaşam
Depresyon düşmanı!
Depresyon düşmanı! Bilim adamları yaptıkları araştırmalarda depresyona karşı en büyük ilacın...
26.07.2012 Sağlık
Sırrı çözüldü!
Sırrı çözüldü! Konya'da çekilmiş bir fotoğrafta görülen UFO, yapılan inceleme sonrası bakın ne çıktı?
26.06.2012 Yaşam
Vicdanı olan okusun!
Vicdanı olan okusun! Hakikatlere dayanacak gücünüz var mı?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokak Lambası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokak lambası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.