Söğüt

Söğüt

Son dakika söğüt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan söğüt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını söğüt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Söğüt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan söğüt gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 söğüt haberi bulunmuştur. Tüm söğüt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor
Marmaris'te sağanak yağış ve fırtına devam ediyor Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli rüzgarın ardından sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olmaya devam ediyor. Dağlardan yollara dökülen kaya parçaları, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar ile uçan çatılar ekiplerin müdahalesi ile hızlıca toparlanıyor.
21.12.2023 Gündem
Aksaray'daki selde eşini kaybeden çiftçi: Görüş mesafesi sıfırdı, önümü göremiyordum
Aksaray'daki selde eşini kaybeden çiftçi: Görüş mesafesi sıfırdı, önümü göremiyordum Aksaray'daki selde eşi Gülseren En'i (53) kaybedip, kendi de güçlükle kurtulan çiftçi Çapan En (53), "Görüş mesafesi sıfırdı, önümü göremiyordum. Selin olacağını düşünmedik. Yağmurun dinmesini beklerken sel oldu" dedi.
7.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Ökse Otu Nedir? Ökse Otu Faydaları Nelerdir?
Ökse Otu Nedir? Ökse Otu Faydaları Nelerdir? Uğur bitkisi olarak da bilinen ökse otu, her yılbaşı döneminde yeniden gündeme gelir ve binlerce yıldır birçok tıbbi özelliği nedeniyle de kullanılmaktadır. Ökse otu toprakta yetişmeyen bir bitkidir. Bir kökü yoktur ve bunun yerine özsuyu emdiği diğer ağaçların kabuğuna yapışır. Ökse otunun kanıtlanmış pek çok faydası bulunmaktadır.
4.07.2023 Sağlık
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Bilecik’te midibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı
Bilecik’te midibüs ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı Bilecik’in Söğüt ilçesinde midibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 11 kişi yaralandı.
20.06.2023 Gündem
Sakarya Nehri taştı Söğüt-İnhisar yolu selden dolayı trafiğe kapandı
Sakarya Nehri taştı Söğüt-İnhisar yolu selden dolayı trafiğe kapandı Bilecik'te aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle oluşan sel Söğüt-İnhisar kara yolunu ikiye bölerken, araçlar mahsur kaldı.
3.06.2023 Yaşam
Yozgat’ın ağaç tünelli yolu görenleri hayran bırakıyor
Yozgat’ın ağaç tünelli yolu görenleri hayran bırakıyor Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Saray köyünde söğüt ağaçlarının oluşturduğu tünel görünümlü yol, görenleri adeta farklı bir dünyaya taşıyor.
30.05.2023 Yaşam
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı
Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'na imzayı attırdı! İşte yeni maaşı Galatasaray yönetimi yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını 20 milyon TL yaparak oyuncuyla yeni bir sözleşme imzaladı.
8.05.2023 Galatasaray
Kilosu 250 lira, kurutulmuşu 3 bin lira! Ağaçların altından toplanıyor
Kilosu 250 lira, kurutulmuşu 3 bin lira! Ağaçların altından toplanıyor Sinop’un Boyabat ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte dağlık bölgelerde ağaç diplerinde gün yüzüne çıkan kuzu göbeği (Höbelen) mantarı, pazarda kilosu 250 TL’den satılıyor. Mantarın kurutulmuş hali ise 3 bin lirayı buluyor.
18.04.2023 Ekonomi
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. "Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere getireceğiz" diyen Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. Ankara-İstanbul arasına süper hızlı tren hattının kurulacağını belirten Erdoğan, 6-G teknolojisinin hazırlıklarına da başlanılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayata geçireceğimiz "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili ise şunları söyledi: Son 5 yıldaki uygulama tecrübesine ve değişen ihtiyaçlara göre restore ederek, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha fazla katkı verecek şekilde geliştireceğiz.
11.04.2023 Gündem
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı
Menajeri sinyali vermişti! Kerem Aktürkoğlu ile görüşmeler başladı Galatasaray yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda görüşmelere başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin milli oyuncunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.
10.04.2023 Galatasaray
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen kazaya müdahale ederken başka otomobilin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak (33), son yolculuğuna uğurlandı.
8.04.2023 Gündem
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son haftalarda marketler tarafından yapılan fiyat sabitlemesi ya da indirimlerin arkasında TK Marketleri’nin olduğunu belirtti. Aydın, “200 ana kategoride bin 400 ürünümüz var. Bu ürünlerde en ucuz ürünü biz satıyor, piyasa fiyatını biz belirliyoruz. Biz bunu yapınca diğer marketler de fiyat sabitledi. Şimdi üç farklı kalitede ürün çıkaracağız. İddiamız her cebin, her kalitenin en ucuzu bizde” dedi.
31.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz 'yeter söz milletin' diyeli çok oldu, CHP bizi taklit ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilecik Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yapımı süren Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı inşallah 2025 yılında bitiriyoruz" dedi. Erdoğan "Bu CHP çıkmış bizi taklit ediyor. 'Yeter söz milletindir.' Bay Kemal, bunu biz söyleyeli ne kadar oldu haberin yok mu?" ifadelerini kullandı.
27.01.2023 Gündem
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede? GÜBRETAŞ Maden Yatırımları A.Ş.’ye ait Söğüt Maden Sahasındaki 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın kaynağının çıkarılıyor ve ülke ekonomisine kazandırılıyor. 3,5 milyon onsluk (109 ton) altın varlığı için çıkarılan acele kamulaştırma kararı sonrası bölgedeki arazilerin mülkiyetinin Hazine'ye devri gerçekleştirilip tesis kuruluma geçirilirken, bakanlıktan beklenen teşvik belgesi de geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Peki, Gübretaş kimin, kime ait? Gübretaş hisse fiyatları ne kadar, Gübretaş altın madeni nerede?
27.01.2023 Ekonomi
109 ton altın ne kadar? 109 ton altın kaç dolar, kaç TL, nerede bulundu?
109 ton altın ne kadar? 109 ton altın kaç dolar, kaç TL, nerede bulundu? Bilecik’teki 109 tonluk altın rezervi bulundu. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dökecek. Peki, 109 ton altın ne kadar? 109 ton altın kaç dolar, kaç TL, nerede bulundu?
27.01.2023 Ekonomi
109 ton rezervli altın madeni açıldı! Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırıldı
109 ton rezervli altın madeni açıldı! Erdoğan: Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü Töreni"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burası tam kapasite ile faaliyete geçtiğinde ülkemizde en çok altın üretimi yapılan ilk 3 madenden birisi olacaktır. Yaklaşık 1000 kardeşimiz istihdam ediliyor. İlerleyen dönemlerde bu sayının 1300'ü bulmasını bekliyoruz" dedi. Erdoğan "Geçtiğimiz yıl maden ihracatımız yüzde 9,1 artışla 6,5 milyar dolara ulaştı ve bu alanda Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. Bor üretim ve ihracatında Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaştık" dedi.
27.01.2023 Gündem
Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?
Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede? Söğüt ilçesindeki altın madeni bugün açılacak. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dökmesi bekleniyor. Peki, Bilecik altın madeni açılışı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bilecik’e ne zaman gelecek, Erdoğan Bilecik mitingi nerede?
27.01.2023 Gündem
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin?
Bilecik altın madeni nerede, kime ait? Bilecik Söğüt altın madeni hangi firmanın ve şirketin? Bilecik’teki 109 tonluk altın rezervi açılıyor. Söğüt ilçesindeki dev madenin açılışı bugün yapılıyor. İlk külçe altını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dökecek. Baba ocağı Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez da açılışa saatler kala “Söğüt'te yine Türkiye'nin sayılı altın maden işletmelerinden bir tanesinin açılışını yapacağız” diyerek “Sayın Cumhurbaşkanımız orada ilk altını dökmüş olacak. Toprağın altında bir başka cevheri daha ekonomiye kazandırmanın mutluluğu ve heyecanını birlikte duyacağız” açıklaması yaptı. Peki, Bilecik Söğüt altın madeni nerede, Bilecik altın madeni kimin, kime ait, hangi şirketin?
27.01.2023 Ekonomi
109 tonluk altın rezervi gün yüzüne çıkıyor! İlk külçe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan
109 tonluk altın rezervi gün yüzüne çıkıyor! İlk külçe Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bilecik’in Söğüt ilçesinde keşfedilen 109 tonluk altın rezervi, 450 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü ilk külçe altını dökmesi bekleniyor. Bilecik'teki madene ilişkin detayları CNN TÜRK Muhabiri Ahmet Türkeş anlattı.
23.01.2023 Ekonomi
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı
Menajeri Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenen dev kulübü açıkladı Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Kerem Aktürkoğlu hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan menajer Erekut Söğüt oyuncusu için "Serie A veya Premier Lig gibi liglere gitmesi normal" değerlendirmesinde bulundu.
13.12.2022 Galatasaray
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası
Sözleşmesinde 20 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan yıldız için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Özellikle geçtiğimiz sezon İsmail Kartal döneminde kendisine sık sık şans verilen ve eline geçen fırsatları çok iyi kullanan yıldız futbolcu için 100 milyon dolarlık transfer iddiası Fenerbahçe cephesinde bomba etkisi yarattı. Ünlü menajer Erkut Söğüt oyuncu hakkında çok özel açıklamalarda bulunurken, Söğüt'ün Kerem Aktürkoğlu ifadeleri ise dikkat çekti.
24.10.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Söğüt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki söğüt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.