Sinem Bayraktutar

Sinem Bayraktutar

Son dakika sinem bayraktutar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinem bayraktutar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinem bayraktutar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Bayraktutar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem bayraktutar gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 sinem bayraktutar haberi bulunmuştur. Tüm sinem bayraktutar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nişan tamam düğün yaza
Nişan tamam düğün yaza Şarkıcı Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
3.12.2017 Magazin
Kutsi'den ters köşe! Paylaştı...
Kutsi'den ters köşe! Paylaştı... Kutsi, uğruna eşini boşadığı Feyza Çıpa'dan geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı fotoğraf paylaşarak dosta düşmana sevgilisiyle barıştıklarını duyurdu.
29.09.2017 Magazin
Kutsi’ye dönmeyeceğim!
Kutsi’ye dönmeyeceğim! Kutsi ile Feyza Çıpa ayrılığının aynı dönemlerinde nişanlısı ile düğününü iptal eden eski eş Sinem Bayraktutar’dan bir takipçisinin “Kutsi ile barışma imkanınız var mı?” sorusuna net cevap: “Barışma imkanımız yok!”
27.09.2017 Magazin
Evlilik krizi ayrılık getirdi
Evlilik krizi ayrılık getirdi Kutsi (44), uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa’dan ayrıldı. İddiaya göre çiftin ayrılık nedeni, Kutsi’nin evliliğe yanaşmaması.
27.09.2017 Magazin
El ele yemekte
El ele yemekte Kutsi, uğruna 2 kızının annesi Sinem Bayraktutar’la 7 yıllık evliliğini bitirdiği sevgilisi Feyza Çipa ile her yerde birlikte.
7.08.2017 Magazin
Ayrılmadık
Ayrılmadık Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı sevgilisi Feyza Çıpa ile artık saklanmıyor.
27.07.2017 Magazin
Kutsi 'evlenmek istemiyorum' diyerek terk etti!
Kutsi 'evlenmek istemiyorum' diyerek terk etti! Kutsi ve sevgilisi Feyza Çıpa arasında gerginlik çıktı. Ünlü şarkıcı evi terk etti.
25.06.2017 Magazin
Evlilik krizi
Evlilik krizi Şarkıcı Kutsi’nin uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan boşandığı Feyza Çıpa ile ilişkisinde ‘evlilik krizi’ çıktı
23.05.2017 Magazin
Kutsi her ay 8 bin lira verecek!
Kutsi her ay 8 bin lira verecek! Nafaka davasını kaybeden Kutsi, boşandığı eski eşi Sinem Bayraktutar'da olan çocuklarına her ay 8 bin lira ödeyecek.
30.04.2017 Magazin
Feyza Çıpa'dan Kutsi'ye yakın markaj!
Feyza Çıpa'dan Kutsi'ye yakın markaj! Bir süredidr aşk yaşayan Feyza Çıpa ve Kutsi'den yeni haber var. Feyza Çıpa Kutsi'nin dizi setine resmen kamp kurdu.
29.01.2017 Magazin
Kutsi ve Feyza Çıpa artık saklamıyor!
Kutsi ve Feyza Çıpa artık saklamıyor! Şarkıcı Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi ve 2 kızının annesi Sinem Bayraktutar'dan ayrıldığı oyuncu sevgilisi Feyza Çıpa ile birlikte yeni yıla Avrupa'da girdi.
3.01.2017 Magazin
Yasak aşkta mutlu son
Yasak aşkta mutlu son Şarkıcı Kutsi 7 yıllık evliliğinin bitmesine neden olan sevgilisi Feyza Çıpa ile 2 yıl sonra ilk kez el ele poz verdi. Çıpa, “Evleniyoruz” dedi.
7.12.2016 Magazin
Eski eşine mutluluk diledi
Eski eşine mutluluk diledi 2015 yılında 7 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Sinem Bayraktutar’la boşanan Kutsi, eski eşinin nişanlanması hakkında ilk kez konuştu...
9.11.2016 Magazin
Kutsi eski eşinin yeni aşkı için ne dedi?
Kutsi eski eşinin yeni aşkı için ne dedi? Şarkıcı Kutsi ile eski eşi Sinem Bayraktutar 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2015 yılında ise ihanet iddiaları yüzünden Bayraktutar, Kutsi'den boşanmıştı...
9.11.2016 Magazin
Kutsi’nin eski eşi nişanlandı!
Kutsi’nin eski eşi nişanlandı! Şarkıcı Kutsi ile 7 yıllık evliliğini ihanet gerekçesiyle bitiren Sinem Bayraktutar, boşandıktan 15 ay sonra nişanlandı
2.11.2016 Magazin
Kutsi'nin eski eşi nişanlandı!
Kutsi'nin eski eşi nişanlandı! Geride bıraktığımız aylarda ikinci şans verdiği eşi Kutsi'den ihanet yüzünden ayrılan Sinem Bayraktutar evleniyor...
1.11.2016 Magazin
Kutsi'yi çıldırtan sözler!
Kutsi'yi çıldırtan sözler! Şarkıcı Kutsi, 2008 yılında evlendiği Sinem Bayraktutar'ı 2014'te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı...
16.08.2016 Magazin
Aşkın fotoğrafı!
Aşkın fotoğrafı! Feyza Çıpa, Kutsi’yle çekilmiş fotoğrafını profil fotoğrafı yaptı ve gizli aşk yine gündeme geldi.
9.08.2016 Magazin
5 dakikada bitti!
5 dakikada bitti! İsmi uzun süredir oyuncu Feyza Çıpa ile anılan şarkıcı Kutsi 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar’dan anlaşmalı olarak boşandı...
30.07.2015 Magazin
Kutsi aşkına geri mi döndü?
Kutsi aşkına geri mi döndü? Eşi Sinem ile sevgilisi Feyza Çıpa arasında defalarca git-gel yaşayan Kutsi, ikinci çocukları dünyaya gelince evine dönmüştü...
20.05.2015 Magazin
Kadınların ‘erkek’ kavgası
Kadınların ‘erkek’ kavgası Ünlüler dünyasında kadınlar arasında yaşanan ‘erkek’ kavgalarının dozu gittikçe artıyor
26.02.2015 Magazin
Kutsi'nin eşi ile yasak aşkı birbirine girdi
Kutsi'nin eşi ile yasak aşkı birbirine girdi Kutsi'nin eşi ile yasak aşkı birbirine girdi Kutsi'nin eşi Sinem Bayraktutar ile yasak aşkı Feyza Çıpa, Instagram'da kapıştı. Bayraktutar, 'soytarılı' bir paylaşım yapan Çıpa'ya 'Senden iyi soytarı mı var?' diye çıkıştı.
17.01.2015 Magazin
Mecburi dönüş!
Mecburi dönüş! Şarkıcı Kutsi 5 aylık hamile eşi Sinem Bayraktutar’aüçüncü kez geri döndü.
13.10.2014 Magazin
'Kocan benimle değil!..
'Kocan benimle değil!.. Feyza Çıpa, Kutsi’nin eşi Sinem Bayraktutar’ın açıklamalarına cevap verdi.
3.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Bayraktutar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem bayraktutar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.