Sınavlar İptal Mi

Sınavlar İptal Mi

Son dakika Sınavlar iptal mi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sınavlar iptal mi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sınavlar iptal mi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınavlar İptal Mi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınavlar iptal mi gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 sınavlar iptal mi haberi bulunmuştur. Tüm sınavlar iptal mi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı!
Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İstanbul Valisi açıkladı! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya resmen duyurdu! İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik önlem almaya devam ediyor. Kar kalınlığının artmasıyla birlikte trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için önlemler alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'daki hava şartları nedeniyle eğitime ve sınavlara ara verildiğini açıkladı. Peki, Üniversitelerde kar tatili oldu mu? Üniversiteler tatil mi? İstanbul'da sınavlar ertelendi mi? Kar tatili kaç gün? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları...
24.01.2022 Gündem
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi?
Üniversiteler tatil mi? 24- 25 Ocak sınavlar iptal mi, İstanbul Üniversitesi, Yıldız Teknik, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi tatil mi? Yarın üniversiteler tatil mi, 24 Ocak tatil mi? soruları en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul'da üniversiteler Vali Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi. Açıklama sonrası üniversite öğrencileri İstanbul'da üniversiteler yarın tatil mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İşte, 24 Ocak üniversiteler tatil mi, sınavlar iptal mi? sorularının yanıtı…
23.01.2022 Eğitim
Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak?
Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak? Milyonlarca öğrecinin beklediği haber MEB'ten geldi. Tam kapanma süreci nedeniyle ertelenen lise sınavları ile ilgili detaylar belli oldu. MEB, 17 Mayıs'tan sonra yapıcalacak yüz yüze sınavlar ile ilgili yeni düzenleme yaptı ve resmen duyurdu. Normalleşme dönemi takvimi ile ilgili detaylar gelmeye devam ederken lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıfları kapsayan uzaktan eğitim ve sınav süreci gündemde. Peki, Liselerde 2. sınavlar ne zaman? Lise hazırlık ile 9, 10 ve 11'inci sınıflar nasıl sınav olacak? Sınavlar iptal mi? Sınavlar ertelendi mi? Lise 2. sınavlar ne zaman? İşte MEB tarafından yapılan açıklama ve sınavlara ilişki ayrıntılar...
15.05.2021 Eğitim
Sınavlar iptal mi olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı...
Sınavlar iptal mi olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milyonlarca kişinin beklediği soruya yanıt verdi. "Öğrencilerin merakla beklediği sınavların iptal olup olmayacağı konusuna değinen Bakan Selçuk "Bir dönemde 3 sınav yapmamız gerekirken, tek sınav yapıyoruz. Bizim bir not vermemiz gerekiyor. Hiç merak etmesinler. Onların hayrına olmayan hiçbir şey yapmayız. Geleceği de düşünmek zorundayız" dedi.
4.05.2021 Eğitim
Üniversite sınavları ertelendi mi, yüz yüze sınavlar iptal mi?
Üniversite sınavları ertelendi mi, yüz yüze sınavlar iptal mi? Üniversite sınavları ertelendi mi, iptal mi edildi? Yükseköğretim Kurumu, üniversitelere gönderdiği yazı ile 17 Mayıs tarihine kadar yüz yüze eğitimlere ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesini, yüz yüze sınavların ertelenmesini veya online yapılmasını istedi.
28.04.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi oldu? Kabine Toplantısı sona erdi! İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak ediyor!
Sınavlar ertelendi mi, lise sınavları iptal mi oldu? Kabine Toplantısı sona erdi! İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak ediyor! Milli Eğitim Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada İlkokul, ortaokul ve liseler öğrencileri merak içinde "Sınavlar iptal mi olacak, ertelendi mi?" sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuyla ilgili açıkla yapıp kabine toplantısına işaret etmişti. Kabine Toplantısı sona erdi. Peki, liselerde sınavlar ertelendi mi, iptal edildi mi?
26.04.2021 Eğitim
Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi? Hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri merak ediliyor!
Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi? Hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencileri merak ediliyor! Sınavların durumu artan vaka sayılar nedeniyle yeniden gündeme geldi. Öğrenciler ve veliler koronavirüs nedeniyle ertelenen sınavların yeniden ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı hazırlık sınıfı, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin yüz yüze sınavları için 3 Mayıs’ı göstermişti. Peki, Lise sınavları ne zaman, 3 Mayıs’ta yapılacak lise sınavları ertelenecek mi?
26.04.2021 Eğitim
Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?
Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Binlerce öğrenci ortaokul ve lise sınavlarını merak ediyor. Belenen açıklamayı MEB yaptı. Uzaktan eğitim kararının alınmasının ardından lise ve ortaokul sınavlarının nasıl yapılacağı merak konusu olmuştu. Pek çok kişi sıklıkla "Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Sınavlar iptal mi? 3 Mayıs sınavlar iptal mi? Sınavlar erteleniyor mu?" soruları pek çok öğrenci arafından araştırılıyor. Son kabine toplantısında alınan karar göre tüm resmi ve özel okulların 12'nci sınıflarında yüz yüze eğitime, diğer sınıfların ise uzaktan eğitime devam edeceği açıklandı. MEB'den yapılan açıklamada liselerin sınav tarihleri de netleşti. Peki, Hazırlık, 9, 10 ve 11'inci sınıfların 2. dönem lise sınavları ne zaman yapılacak? Lise 2. dönem sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Sınavlar iptal olur mu? İşte lise 2. dönem sınavları ile ilgili detaylar...
20.04.2021 Eğitim
Ortaokullar sınav olacak mı? Ortaokullarda sınavlar iptal mi, ertelendi mi ne zaman yapılacak, nasıl olacak? 5, 6, 7 ve 8. sınıflar merak ediyor!
Ortaokullar sınav olacak mı? Ortaokullarda sınavlar iptal mi, ertelendi mi ne zaman yapılacak, nasıl olacak? 5, 6, 7 ve 8. sınıflar merak ediyor! Ortaokul sınavları ne zaman 2021? Ortaokullarda sınavların nasıl ve ne zaman olacağı merak ediliyor, sınavlarla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı sınavlarla hakkında yaptığı açıklamayla 5,6,7 ve 8.sınıfların sınav durumu netleşti. Peki ortaokullarda sınavlar iptal mi, ne zaman nasıl olacak 2021?
25.03.2021 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi? Sınavlar ne zaman olacak? MEB'den liselerde yüz yüze sınav açıklaması
Sınavlar ertelendi mi? Sınavlar ne zaman olacak? MEB'den liselerde yüz yüze sınav açıklaması MEB'den yüz yüze sınav açıklaması geldi. MEB, hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'tan itibaren başlatılması planlanan sınavları ile ilgili açıklama yaptı. Milyonlarca öğrenci de Sınavlar ertelendi mi? Ortaokullara sınav var mı? sorularını araştırıyor. Peki, MEB liseler ve ortaokullarda sınav ne zaman olacak? Sınavlar ertelendi mi? Ortaokullara sınav var mı? İşte MEB'in liselerde yüz yüze sınav açıklaması...
24.03.2021 Eğitim
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak?
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak? MEB açıkladı. Lise 2. sınavlar ile ilgili detaylar belli oldu. Binlerce öğrencinin gözü MEB tarafından açıklanacak sınav tarihlerindeydi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı sınav takvimine göre, birinci döneme ilişkin sınavları yapamamış olan okullar ikinci dönemin birinci sınavlarını Nisan ayında tamamlayacak. Peki, Lise sınavları ne zaman? Lise 2. sınavlar ne zaman? 2. sınavlar ne zaman lise? Lise sınavları iptal mi? Bu sene kalma var mı 2021? İşte lise sınavlarına ilişkin tüm detaylar...
21.03.2021 Eğitim
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Liselerde 2. sınavlar olacak mı?
Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Liselerde 2. sınavlar olacak mı? Koronavirüs nedeniyle kontrollü normalleşme sürecinde düşük, orta ve yüksek riskli illerde okullarda kısmen eğitim başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, düşük, orta ve yüksek riskli illerde başlayan yüz yüze eğitim ve sınavların detaylarını paylaşmıştı. Türkiye'nin koronavirüs risk haritasının belli olmasının ardından binlerce öğrenci "Liselerde ikinci sınav olacak mı? Liselerde kalma var mı? Liselerde sınavlar iptal mi?" sorularını araştırıyor. Peki, Liselerde 2. dönem sınavları ne zaman? Liselerde 2. sınavlar olacak mı? İşte lise sınavları ile ilgili tüm detaylar...
17.03.2021 Eğitim
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama! Milyonlarca öğrenci bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılış tarihi ve sınavlar ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından öğrencilerin gözü, Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan vaka sayısı haritası ve Kabine toplantısına çevrildi. Peki, Sınavlar iptal mi? Lise sınavları ertelendi mi? Sınavlar ne zaman yapılacak? MEB'den lise sınavları ile ilgili açıklama!
28.02.2021 Eğitim
Sınavlar iptal mi? Pazartesi sınav var mı, liselerde yüze yüze yazılı sınavlar iptal mi edildi ertelendi mi? 1 Mart’ta sınav olacak mı?
Sınavlar iptal mi? Pazartesi sınav var mı, liselerde yüze yüze yazılı sınavlar iptal mi edildi ertelendi mi? 1 Mart’ta sınav olacak mı? Sınavların iptali ile ilgili açıklamalar devam ederken, yüz binlerce öğrenci de Twitter'da #TurkishStudentsLivesMatter etiketiyle sınavların iptal edilmesi istedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk liselerde birinci dönem yapılamayan sınavlar ile ilgili 1 Mart tarihini işaret etmişti. Ancak Bakan Selçuk’un bugün yeni bir açıklama yaparak, sınavlara ilişkin bilgiyi güncelledi. Peki, sınavlar iptal mi? Pazartesi sınav var mı, yüze yüze sınavlar iptal mi ertelendi mi? 1 Mart’ta sınav olacak mı?
27.02.2021 Eğitim
MEB 81 ile yazı yolladı ve belli oldu! Yapılan sınavlar da iptal mi?
MEB 81 ile yazı yolladı ve belli oldu! Yapılan sınavlar da iptal mi? MEB'in yüz yüze yapılacak sınavları ertelemesinin milyonlarca kişi merak ediyordu. MEB, 81 ile yazı yollayarak notların nasıl verileceğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzasıyla illere gönderilen yazıda liselerde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde bugüne kadar sınav gerçekleştirilememiş derslerden herhangi bir sınav yapılmamasına karar verildiği belirtildi. Bu döneme ilişkin kalan sınavlar, salgının seyri göz önünde bulundurularak yapılacak planlama doğrultusunda 15 Şubat 2021 sonrasına ertelendi. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin iş ve işlemler bu sınavların yapılmasından sonra tamamlanacak, karne basımı ve dağıtımı yapılmayacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nı yazısına göre şimdiye kadar yapılan sınavların geçerli olduğu belirtildi. Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 22 Ocak'a kadar uzaktan devam edeceği belirtilen yazıda, ikinci dönemin ise 15 Şubat'ta başlayacağı vurgulandı.
25.12.2020 Eğitim
Yüz yüze sınav kararı verildi! Yüz yüze sınavlar iptal mi oldu? 4 Ocak’ta yapılması planlanan yüz yüze sınav olacak mı, ertelendi mi?
Yüz yüze sınav kararı verildi! Yüz yüze sınavlar iptal mi oldu? 4 Ocak’ta yapılması planlanan yüz yüze sınav olacak mı, ertelendi mi? Yüz yüze sınavlar iptal mi? Okullarda yüz yüze sınavlar ertelendi. Karne notu için sınavlar sömestr tatili sonrasına bırakıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan duyuruda, 4 Ocak tarihinde başlayacağı duyurulan yüz yüze sınavların ertelendiği, karne notlarının da bu dönemki ders etkinliklerine katılım puanı üzerinden belirleyeceği belirtildi.
25.12.2020 Eğitim
Okullarda sınav olacak mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde sınav yapılacak mı?
Okullarda sınav olacak mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde sınav yapılacak mı? Okullarda sınav olacak mı? sorusu milyonlarca öğrenci ve velisi tarafından merak ediyor. Korovirüs salgını tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim süreci, okullardaki sınavlar ve yarıyıl tatili takvimiyle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı düzenleme yaptı. Peki, Sınavlar iptal mi oldu? Okullarda sınav olacak mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde sınav yapılacak mı? İşte okullarda sınavlar ile ilgili merak edilenler...
21.12.2020 Eğitim
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak?
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak? Sınavlar iptal mi, olacak mı? Koronavirüs tedbirler kapsamında, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yıl sonuna kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini açıklamış ve eğitimlerin online olacağını duyurmuştur. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim ile ilgili son detayları açıkladı ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Sınavlar nasıl olacak, ertelendi mi?
19.11.2020 Eğitim
Sınavlar nasıl olacak? Okullarda 1. dönem yazılı sınavları iptal mi, ertelendi mi yoksa online mı?
Sınavlar nasıl olacak? Okullarda 1. dönem yazılı sınavları iptal mi, ertelendi mi yoksa online mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs önlemleri kapsamında okullarda yıl sonuna kadar online eğitimine devam edileceğini duyurmasının ardından, pek soru da akabinde sorulmaya başladı. Sınavların nasıl olacağı ise en çok cevap aranan soruların başını çekiyor.
18.11.2020 Eğitim
Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? İşte MEB açıklaması!
Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? İşte MEB açıklaması! 'Okullarda sınavlar nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor?' soruları milyonlarca öğrenci ve velinin araştırdığı konuların başında geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okul sınavları ile ilgili merak edilen sorularla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, koronavirüs salgını döneminde yapılacak ölçme ve değerlendirme uygulamalarını belirlendiğini bildirdi. Peki, Okul sınavları nasıl olacak? Sınavlar ne zaman başlıyor? Sınavlar ertelendi mi yoksa iptal mi edildi? İşte MEB'in sınavlarla ilgili açıklamaları...
1.11.2020 Eğitim
Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi?
Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi? 9 Aralık 2022 tarihinde başlayan Açık Lise 1. dönem online sınavları devam ederken, kopya iddiaları gündeme geldi. Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) kayıtlı olan 1 milyon 207 bin 930 öğrenciden yaklaşık 600 bini sınavlara girdi. Peki, Açıköğretim sınavları iptal mi? AÖL sınav iptal yazıyor ne yapmalıyım, AÖL sınav iptali nasıl anlaşılır, kimlerin sınavı iptal edildi?
17.12.2022 Eğitim
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu!
KPSS sınav takvimi değişti! KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? ÖSYM’den KPSS sınav yeri değiştirme duyurusu! ÖSYM’den sınav takvimi duyurusu! 2022 KPSS sınav yeri değiştirme işlemleri için adaylara uyarı yapıldı. KPSS’ye girecek adaylar Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden yeni KPSS sınavları için değişiklik yapabilecek. Peki, KPSS sınav merkezi nasıl değiştirilir? KPSS ne zamana ertelendi? KPSS ne zaman olacak? İşte ÖSYM KPSS sınav takvimi ve sınav yeri değiştirme işlemleri hakkında bilmeniz gerekenler…
6.08.2022 Eğitim
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı?  Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak?
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak? İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına çeşitli pozisyon ve unvanlarda 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 5 katı aday değerlendirilmeye alınacaktır.
26.05.2022 Personel Alımı
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar! Yurt genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları uçak seferlerini de etkiledi. Pek çok ilde uçak seferleri, pisteki buzlanma ve yoğun kar nedeniyle iptal edildi. Özellikle İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı kalkış ve varışlı seferleri de etkiledi. Peki, İstanbul'da uçuşlar iptal mi? Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar iptal edildi mi? Sunexpress, THY, Pegasus uçuşları iptal etti mi? İşte 24 Ocak 2022 iptal olan uçuşlar!
24.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınavlar İptal Mi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınavlar iptal mi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.