Simülatör

Simülatör

Son dakika Simülatör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simülatör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simülatör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simülatör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simülatör gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 simülatör haberi bulunmuştur. Tüm simülatör haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir Çocukların ve gençlerin sıkça vakit geçirdiği sosyal mecralarda, oyun sektörünün de gelişmesiyle farklı ve yeni oyunlar da görücüye çıkarken, bunların hepsi eğlendirme amaçlı olmayabiliyor.
19.11.2023 Gündem
Peugeot’dan dayanıklılık işbirliği
Peugeot’dan dayanıklılık işbirliği Peugeot dijital dönüşümde işbirliklerini çoğaltıyor
29.04.2022 Otomobil
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı
Atatürk Havalimanı’ndaki 2 hurda uçak TIR’larla taşındı Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak uzun süredir bekleyen iki uçak ihale sürecinin tamamlanmasının ardından TIR’larla Pendik’te bulunan depoya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan...
Hurda uçak operasyonu! Hem havandan hem de karadan... Uzun yıllardır Atatürk Havalimanı’nda hurda olarak bekleyen iki yolcu uçağının ileri dönüşüm ve farklı alanlarda değerlendirilmesi için karadan taşıma işlemi başladı. Parçalanarak tırlara yüklenen uçak parçalarının bir kısmı karayoluyla Yeşilköy’den Tuzla’ya taşındı.
22.04.2022 Gündem
Askerler ile ilgili yeni düzenleme Meclis'e geliyor! Er ve erbaşlar...
Askerler ile ilgili yeni düzenleme Meclis'e geliyor! Er ve erbaşlar... Askerlere yeni haklar geliyor. Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli erbaşlara uzman erbaş olma hakkı tanıyan yasal düzenleme yapacak. Askeri kazalarda tazminatı bakanlığın ödemesini de içeren yasa teklifiyle Genelkurmay Başkanlığı’ndaki bazı yetkiler, MSB’ye aktarılıyor.
5.04.2022 Gündem
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Tam Donanımlı Köprüüstü Simülatörü törenle hizmete girdi. Kaptan adayları böylece denize açılmadan simülatör marifeti ile dünya denizlerinde, en zorlu deniz yollarında seyir edip gemilerini limanlara demirleyecekler.
5.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Evde uçuş keyfi! Çocukluk hayalini gerçekleştirdi
Evde uçuş keyfi! Çocukluk hayalini gerçekleştirdi Trabzonlu Alihan Kolaylı, çocukluk hayali olan Boeing 737-800'i kullanarak uçma hayalini uçağın kokpitinin birebir aynısını 2 katlı evinin bodrumunda yaparak gerçekleştirdi.
29.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Gelecek için Ar-Ge projesiyle Bilim Şenlikleri’ne destek!
Gelecek için Ar-Ge projesiyle Bilim Şenlikleri’ne destek! İlköğretim ve lise çağındaki çocukların bilim ve teknolojiye ilgilerini artırmak, onları Ar-Ge ve yazılıma yöneltmek için yerli simülatör ve robotik teknoloji şirketi SANLAB, 2013 yılında başlattığı “Gelecek için Ar-Ge” adlı projesini sürdürüyor. Proje kapsamında bilim şenliklerine, bilim festivallerine ve bilim fuarlarına katkı sağlayamaya devam eden şirket, son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Konya Bilim Festivali’nde yüzlerce öğrenciyi simülasyon teknolojisiyle tanıştırdı.
25.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Savunma ve havacılık sektörü ihracatta hedef büyütüyor
Savunma ve havacılık sektörü ihracatta hedef büyütüyor Savunma ve Havacılık Sanayi İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Naki Polat, birliğin 10 yıllık çalışma döneminde sektördeki ihracatın 3 milyar dolar seviyesine çıktığını, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında yeni hedefler için çalışacaklarını belirtti.
23.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli kripto parayla ilgili son dakika açıklaması! Dijital TL'de...
Yerli kripto parayla ilgili son dakika açıklaması! Dijital TL'de... Yerli kripto para uygulamasıyla ilgili son dakika açıklaması! HAVELSAN duyurdu. Tasarımı, geliştirilmesi, siber güvenlik, dijital cüzdan uygulamalarından sorumlu olacak. HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar, “Yoğun işlerde her zaman olduğu gibi bu projeye de destek verecek" dedi.
24.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Ülkemizde en fazla oynanan simülasyon oyunlarından birisi olan Euro Truck Simulator (ETS2) oyunu, tır simülasyon oyunu olarak geçmektedir. ETS2 oyunu geniş harita desteği ile birlikte bilgisayarlarda fazla yer kaplayan oyunların başında geliyor. ETS2 oyunu için minimum RAM gereksinimi 4 GB şeklindedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Türk gencinin tasarımda uluslararası başarısı!
Türk gencinin tasarımda uluslararası başarısı! Renault Trucks kamyonlarının düzenlediği tasarım yarışmasında bir Türk genci ipi göğüsledi.
12.07.2021 Otomobil
Konyalı iş insanı Airbus yolcu uçağı simülatörü üretti
Konyalı iş insanı Airbus yolcu uçağı simülatörü üretti ARC Simülatör Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Alyaz, "Bu simülatör daha önce ülkemizde üretilmiyordu. Bu Türkiye'de bir ilk. 2,5 yıllık çalışmanın sonucunda ortaya çıktı." dedi.
26.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Hisar milli hava savunma sistemi eğitimleri başladı
Hisar milli hava savunma sistemi eğitimleri başladı Türk Silahlı Kuvvetleri kullanımına sunulmaya başlanan Hisar hava savunma sistemleri için personele eğitimler veriliyor.
28.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Komandolar hedefi yerli simülatörle vuracak
Komandolar hedefi yerli simülatörle vuracak HAVELSAN tarafından geliştirilen, güvenlik güçlerinin görüş ve önerileriyle etkinliği artırılan Keskin Nişancı Simülatörü ilk olarak Isparta Dağ Komando Okulunda hizmete girecek.
18.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı
Yerli oyunlar dünya ortalamasının üzerinde beğeni kazandı Yerli oyun yayıncılarının geliştirdiği mobil oyunlar, 5 üzerinden ortalama 3,94 beğeni puanıyla genel ortalamanın (3,76) üzerinde performans sergiledi.
29.03.2021 Bilim ve Teknoloji
F16 için geliştirilen simülatörden ihracat fırsatı çıktı
F16 için geliştirilen simülatörden ihracat fırsatı çıktı HAVELSAN mühendisleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçak bakım teknisyenleri, F16 uçakları için Arıza Giderme Eğitim Simülatörü geliştirdi.
26.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ağır ticaride “çekici” dönem!
Ağır ticaride “çekici” dönem! 2021 Ocak-Şubat dönemi 16 ton ve üzeri ağır ticari araç pazarı yüzde 118 arttı. Yıl sonu satış tahminleri 20 binleri geçiyor.
25.03.2021 Otomobil
Yeni modellerini “video oyunu“ ile tanıtacak!
Yeni modellerini “video oyunu“ ile tanıtacak! Renault Trucks uzun yol (T) ve şantiye (C ve K) serisi araçlar 2021’de konfor, güvenlik ve verimlilik açısından geliştirildi.
25.03.2021 Otomobil
Bakan Varank, HAVELSAN'ın keskin nişancı simülatörünü denedi
Bakan Varank, HAVELSAN'ın keskin nişancı simülatörünü denedi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, HAVELSAN'a gerçekleştirdiği ziyarette, şirketin tamamlanan ve devam eden projelerine ilişkin bilgi alırken, keskin nişancı simülatörüyle de atış gerçekleştirdi.
21.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu
Ultimate Epic Battle Simulator ücretsiz oldu Dünyanın önde gelen dijital oyun kütüphanelerinden Steam, Ultimate Epic Battle Simulator isimli oyunu ücretsiz hale getirdi. Kullanıcılar, 1 Şubat tarihine kadar Steam hesaplarına erişerek oyunu ücretsiz indirebilecek.
30.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Antalya'da okul bahçesinden havalanan yolcu uçağı, dünyayı geziyor
Antalya'da okul bahçesinden havalanan yolcu uçağı, dünyayı geziyor Antalya'da okul bahçesinde park haldeki yolcu uçağının kokpitine 750 bin liralık simülatör yerleştirildi. Simülatörde bahçeden havalanan uçak, dünyanın 52 bin noktasındaki herhangi bir havalimanına iniş yapabiliyor. Simülatör, tarihi mekanları ve turizm destinasyonlarını havadan görme imkanı da sunuyor.
26.12.2020 Gündem
Mutlaka telefonunuzda olması gereken deprem uygulamaları!
Mutlaka telefonunuzda olması gereken deprem uygulamaları! Bir deprem veya başka bir doğal afet durumunda bilgi ve iletişim sağlamaya yardımcı olabilecek uygulamalar son günlerde en çok araştırılan konular arasında geliyor. Deprem gibi acil durumlarda yakınlarınıza kısa mesaj göndererek iyi olduğunuzu haber veren ve yerinizi bildiren, internetsiz ortamlarda iletişim kurmanızı sağlayan uygulamalara ilgi arttı. Özellikle de deprem anı ve sonrasında yaşanan iletişim sorunlarında bu uygulamalar etkin olarak kullanılabiliyor. Deprem ve acil yardım uygulamalarını da içeren bu uygulamalardan en az birini telefonunuza mutlaka indirin. İşte her telefonda olması gereken deprem uygulamaları...
2.11.2020 Gündem
Milli savaş uçağının motoru için iş birliği anlaşması
Milli savaş uçağının motoru için iş birliği anlaşması HAVELSAN, sahip olduğu simülasyon yazılımı teknolojisiyle Milli Muharip Uçak Projesi'nden sonra yerli uçak motoru geliştirilmesine de destek verecek.
8.10.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Simülatör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simülatör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.