Simge Tertemiz

Simge Tertemiz

Son dakika Simge Tertemiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Simge Tertemiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Simge Tertemiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge Tertemiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge tertemiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 simge tertemiz haberi bulunmuştur. Tüm simge tertemiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şarkıcı Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı!
Şarkıcı Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Eski manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan Altıntop'a dikiş atıldı.
9.09.2022 Yaşam
Kanal D’ye Ödül Yağmuru…
Kanal D’ye Ödül Yağmuru… Bu yıl ikincisi gerçekleşen “Uluslararası Zirve Ödülleri’’ ödülleri sahiplerini buldu.
23.02.2022 Televizyon
Ünlü manken Simge Tertemiz'in babası balkondan düşerek hayatını kaybetti
Ünlü manken Simge Tertemiz'in babası balkondan düşerek hayatını kaybetti Manken Simge ile modacı kardeşi Eylem Terzemiz’in Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan babası Metin Tertemiz (60), oturduğu apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.
4.05.2020 Magazin
Simge Tertemiz'in oğlu sünnet oldu
Simge Tertemiz'in oğlu sünnet oldu Sunucu Simge Tertemiz'in Murat Kadıoğlu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kayra sünnet oldu.
7.09.2019 Magazin
Şebnem gibi  kadınlar için yuvamı bozmam
Şebnem gibi kadınlar için yuvamı bozmam Simge Tertemiz 6 yıl önce şiddet gördüğünü söyleyerek iş adamı Murat Kadıoğlu’ndan boşanmıştı.
25.09.2017 Magazin
Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Simge Tertemiz kimdir? Sağlık durumu nasıl? Mankenlik ve oyunculuk yapan Simge Tertemiz'in hastanelik olması gündeme bomba gibi düştü. Simge Tertemiz'in kim olduğuna dair merak edilen sorular araştırılmaya başladı. Diğer yandan Simge Tertemiz'in sağlık durumu merak ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Simge Tertemiz hastanelik oldu!
Simge Tertemiz hastanelik oldu! Simge Tertemiz, solaryumda olması gerektiğinden fazla kalınca haşlandı. Hastaneye kaldırılan güzel oyuncunun durumu iyi.
10.05.2017 Magazin
Eğlenilecek değil evlenilecek insanım
Eğlenilecek değil evlenilecek insanım Manken Simge Tertemiz, önceki gün Nişantaşı’nda gelinlik firması Seyranlı’nın mağaza açılışında görev aldı.
9.05.2017 Magazin
Eski eşimle kanka gibiyiz
Eski eşimle kanka gibiyiz Simge Tertemiz, önceki gün Nişantaşı’nda muhabirlerle sohbet etti.
4.04.2017 Magazin
Yola düştüler
Yola düştüler 19 Mayıs tatilinde ünlü isimler yine yollardaydı...
20.05.2016 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Simge Tertemiz'in eski eş isyanı!
Simge Tertemiz'in eski eş isyanı! Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu'nun nafaka ve çocuğunun okul parasını ödemediğini iddia etti. İş adamının kayıplara karıştığını söyleyen Tertemiz, dava açtı.
28.03.2016 Magazin
Acun bombayı patlatıyor!
Acun bombayı patlatıyor! TV8 kanalından yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışması yaklaşık bir ay sonra final yapıyor ve 2015 yılının en tarz kadını belli oluyor...
1.12.2015 Magazin
Bayramda neredeler?
Bayramda neredeler? Magazin ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri ramazan bayramında nerede olacaklar? Hafta Sonu dergisi araştırdı...
14.07.2015 Magazin
149 bin liradan başlıyor
149 bin liradan başlıyor Relax Plus projesinde konutlar 149 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
5.06.2015 Arşiv
'İlk hedefim çocuk'
'İlk hedefim çocuk' Gelinlikleri gördüğünde çok heyecanlandığını belirten Loughnan, bundan sonraki hedefinin çocuk yapmak olduğunu söyledi
23.03.2015 Magazin
Meral Kaplan anne oldu...
Meral Kaplan anne oldu... Sunucu ve oyuncu Meral Kaplan anne oldu...
13.03.2015 Magazin
‘Yeniden evlenebilirim’
‘Yeniden evlenebilirim’ Oyuncu Arzu Yanardağ ve kızı Alara Serter, Fatoş Kabasakal, Ece Gürsel, Simge Tertemiz, Tuba Altıntop önceki gün Palladium’da düzenlenen çekilişe katıldı...
7.02.2015 Magazin
‘Bebeğim tekme attı’
‘Bebeğim tekme attı’ Özlem?Yıldız ve Simge Tertemiz’le boks maçı izleyen 5 aylık hamile Ece Erken “Tam bu sırada oğlum tekme attı, arkadaşlarım şahit” dedi....
27.12.2014 Magazin
Simge Tertemiz yere kapaklandı!
Simge Tertemiz yere kapaklandı! Güzel sunucu ve manken Simge Tertemiz, oğlu Kayra'yla katıldığı davette zor anlar yaşadı.
31.10.2014 Magazin
'Senin o köftelerini yerim'
'Senin o köftelerini yerim' Mahmut Tuncer'den canlı yayında şok!
1.10.2014 Magazin
Seda Sayan Show İzdivaç programına dönüşürse
Seda Sayan Show İzdivaç programına dönüşürse Show TV'de yayınlanan Seda Sayan Show programının bugünkü bölümüne Mahmut Tuncer, Uğur Arslan ve Simge Tertemiz konuk oldu. Programda ilginç anlar yaşandı.
21.01.2022 Magazin
"Kovulmadım ayrıldım"
"Kovulmadım ayrıldım" Simge Tertemiz, Twitter hesabından açıklama yaptı
28.09.2014 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Simge Tertemiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge tertemiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.