Silikon

Silikon

Son dakika silikon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan silikon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını silikon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Silikon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan silikon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.046 silikon haberi bulunmuştur. Tüm silikon haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kristal Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kristal Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kristal kuvars taşı, katı ve sert halde bulunan bir mineral grubudur. Yer kabuğunun ortalama %10'luk bir bölümünden fazlası da kristal kuvarstan oluşmaktadır.
7.02.2024 Yaşam
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kuvars taşı oldukça değerli olduğu bilinen doğal taşlardan birisidir. Silikon ve oksijen elementleri tarafından volkanik kayaçların çevresinde oluşan doğal taşlar kuvars olarak bilinmektedir. Kristalli bir yapıya sahip olduğu için kuvars kristali olarak da adlandırılmaktadır. Yeryüzünde en fazla bulunan doğal taşlar arasında kuvars taşı da yer almaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Beyaz Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Beyaz Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Beyaz kuvars taşı kristal kuvars ya da kuvars kristali olarak da bilinir. Bütün şifalı taşların efendisi olarak görülen beyaz kuvars renksiz bir taştır. 
27.01.2024 Yaşam
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Silisyum Kullanım Alanları Nelerdir? Silisyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Silisyum, yer kabuğunun %25'ini meydana getiren ve dünyada oksijenden sonra en çok bulunan elementtir. Denizlerde yaşayan diatomların hücre duvar yapılarında, bitki dokularında ve hayvan iskeletlerinde de bulunur.
5.01.2024 Sağlık
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Asteroit Nedir, Özellikleri Nelerdir? Asteroitlerin Kimyasal Yapıları...
Asteroit Nedir, Özellikleri Nelerdir? Asteroitlerin Kimyasal Yapıları... Hem Güneş sisteminde hem de birçok farklı sistemde asteroidler bulunmaktadır. Bunların sayısının rakamla ele almak dahi mümkün olmaz. Ancak asteroidler meteorlar ile beraber ayrıca gezegenlerden farklı bir yapıya sahiptir. Küçük Güneş sistemi cisimleri olarak da ifade edilen bu sistemler, aynı zamanda bir gezegeni alt üst edecek güce ve boyutlara sahiplerdir.
14.12.2023 Eğitim
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak Şarkıcı Fulden Uras gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son 13 yılda 22 kez ameliyat olan şarkıcı memesini aldıracağını açıkladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Uras, 'Artık acı yok' sözleriyle ameliyat olacağını duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Ebru Polat 'Silikon kafa' yorumunu affetmedi! Soluğu mahkemede aldı
Ebru Polat 'Silikon kafa' yorumunu affetmedi! Soluğu mahkemede aldı Şarkıcı Ebru Polat, bir takipçisinin sosyal medyada kendisi için yaptığı "Silikon kafa" yorumunu görünce soluğu mahkemede aldı. Küçük düşürüldüğünü ve hakarete uğradığını söyleyen şarkıcı, suç duyurusunda bulundu.
4.10.2023 Magazin
Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması
Gülben Ergen'den 'taksi plakaları' açıklaması Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinlikleri düzenliyor. Ünlü şarkıcı, son olarak "silikon" konusundaki soruya verdiği yanıtla magazin gündemine oturdu. Ayrıca, uzun süredir taksi plakaları konusunda çıkan haberlere açıklık getirerek bu konuya bir kez daha netlik kazandırdı.
25.09.2023 Magazin
Gülben Ergen iddialara yanıt verdi! Onlarca taksisi var efsanesi gerçek mi?
Gülben Ergen iddialara yanıt verdi! Onlarca taksisi var efsanesi gerçek mi? Ünlü şarkıcı Gülben Ergen gündemde dolaşan 'Onlarca taksisi var' söylentilerine yanıt verdi. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Gülben Ergen, sık sık takipçileriyle soru-cevap etkinliği yapıyor. Ergen, son olarak 'silikon' sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemine geldi. Uzun süredir taksi plakaları olduğuna dair haberler çıkan Gülben Ergen, bu konuya da bir kez daha açıklık getirdi.
25.09.2023 Magazin
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi
Erkul, Forbes Teknoloji Konseyi’ne seçildi Yapay zeka, IoT, Gaming sektörlerinde faaliyet gösteren girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, dünya çapında saygın ve etkili iş liderlerinin davet edildiği Forbes Teknoloji Konseyi’ne kabul edildi.
29.08.2023 Ekonomi
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu
Botoks sonrası ölüm davasında doktora istene hapis cezası belli oldu Geçen yıllarda yaşanan botoks ölümlerinden sonra yetkililer kaçak yollarla Türkiye'ye sokulan botoks ilaçlarına karşı vatandaşları uyarmış ve şüpheli kliniklere peş peşe operasyonlar düzenlenmişti. Beylikdüzü'nde meydana gelen botoks ölümü günlerce Türkiye'nin gündeminde yer almıştı. Bir rezidansta bulunan güzellik merkezinde kalçasına botoks yaptırdıktan sonra yaşamını yitiren Kübra Boyraz Solmazgül'ün (38) ölümüyle ilgili davada, doktor Öner Özsoyeri'nin "Bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
20.06.2023 Gündem
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi
Metaverse’ten Türkiye ekonomisine 2035’e kadar 37,5 milyar dolar ekonomik katkı beklentisi Metaverse’ün e-ticaret, perakende, turizm, kültür-sanat eğitim, oyun ve e-spor başta olmak üzere farklı sektörler aracılığıyla Türkiye'ye potansiyel ekonomik katkısının 2035 yılına kadar 37,5 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor.
13.06.2023 Ekonomi
Fren Hidroliği Nedir, Ne İşe Yarar? Fren Hidroliği Biterse Ne Olur?
Fren Hidroliği Nedir, Ne İşe Yarar? Fren Hidroliği Biterse Ne Olur? Araçlarda fren sisteminin doğru çalışabilmesi için fren hidroliğine ihtiyaç duyulmaktadır. Fren hidroliği araçlarda bulunan bir sıvıdır. Bu sıvı sayesinde basınç yolu ile frenler hareket etmektedir. Basınç vasıtasıyla tekerleklerin dönüşü engellenmektedir. 
3.06.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST’te bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST’te bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu Kocaeli’de Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması finallerine katılan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “TEKNOFEST, bizim beklediğimizden de çok daha büyük bir toplumsal dalgaya dönüştü. Düşünün ki ilk yıl 550 bin ziyaretçi ağırladık, 20 bin öğrenci yarıştı. O bile çok büyük bir rakamdı ama bu yıl sadece 1 milyon öğrenci yarışmalara başvurdu. Yani üniversite sınavına başvurur gibi 40 farklı alandaki yarışmaya, ülkemizin gelecek teknolojilerine bir anlamda damgasını vurmak için 1 milyona yakın gencimiz yarıştı” dedi.
13.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Altın fiyatları uçuşa geçti! Rekor fiyatlar üst üste geliyor
Altın fiyatları uçuşa geçti! Rekor fiyatlar üst üste geliyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında yükseliş trendi başladı. ABD’nin en büyük 16’ncı bankası Silikon Vadisi Bankası’nın (SVB) iflası piyasalardaki dengeler, altın lehine değişti. Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar bu defa yukarı yönlü oldu. Hareketlenen altın fiyatları ile birlikte ONS altın fiyatı 1960 doları arkasında bıraktı. 2023 yılının rekorunu kıran altın fiyatları 11 ayın ardından rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
18.03.2023 Ekonomi
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin?
Silicon Valley Bank neden battı? ABD’de bankalar neden battı, Silikon Vadisi Bankası kimin? ABD bankaları neden batıyor, Silicon Valley Bank neden battı? ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Silikon Vadisi Bankası (Sillicon Valley Bank) iflas etti. Bankanın iflası edişi 2008 krizinden sonra ABD'deki en büyük banka krizi olarak nitelendirildi.
16.03.2023 Ekonomi
ABD'de iki günde iki banka battı!
ABD'de iki günde iki banka battı! Silicon Valley Bank'ın iflas etmesinin ardından New York merkezli Signature Bank da battı. İki bankanın batışı arasında sadece 2 gün bulunuyor.
13.03.2023 Ekonomi
Melek Mosso sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti!
Melek Mosso sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti! Şarkıcı Melek Mosso, klip çekiminde tanışarak aşk yaşamaya başladığı oyuncu ve manken Serkan Sağdıç'ın evlilik teklifini kabul etti. İkilinin teklif esnasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü şarkıcıya tebrik mesajları yağdı.
12.03.2023 Magazin
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı Ufak tefek estetik operasyonlar geçirdiğini gizlemeyen Melek Mosso, bu kez de kalçasını yaptırdı. Silikon taktıran Mosso'nun son hali merak edildi.
5.02.2023 Magazin
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarma furyası başladı
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarma furyası başladı İşten çıkarmalar, teknoloji sektörünü kasıp kavuruyor. Harcamalarını yakından takip etmesi gereken küçük ve büyümekte olan şirketlerle başlayan bu süreç, sonrasında Google, Meta, Amazon ve Microsoft gibi teknoloji devlerine kadar sıçradı.
29.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı
Estetiği kabusla biten kadın gerçeği öğrenince dehşete düştü! Eski eşin sahte doktor tuzağı böyle ortaya çıktı İstanbul’da yaşanan sahte estetisyen olayının her detayı skandallarla dolu. Göğüs estetiği yaptırmak isteyen İranlı Neda Farzadıfar’ın başına gelmeyen kalmadı. Sağlığından olan kadının, anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtti. Operasyonu gerçekleştiren doktor ile ilgili ortaya çıkanlar ise skandalı bambaşka bir boyuta taşıdı. Hayatını kabusa çeviren olaydan sonra ilgili kurum hakkında suç duyurusunda bulunan Farzadıfar’ın söylediğine göre ise eski eşi kendisini resmen dolandırdı. İşte içerisinde eş tarafından dolandırılma, sahte doktor ve merdiven altı sağlık kurumu olan haberin ilginç detayları...
24.12.2022 Yaşam
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu!
Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'ne damga vurdu! Love Island'a katılıp birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.
7.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Silikon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki silikon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.