Şilan Topal

Şilan Topal

Son dakika Şilan Topal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şilan Topal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şilan Topal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şilan Topal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şilan topal gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 şilan topal haberi bulunmuştur. Tüm şilan topal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şilan Topal'ı kaçıran boşanma aşamasındaki eşi tekrar gözaltına alındı
Şilan Topal'ı kaçıran boşanma aşamasındaki eşi tekrar gözaltına alındı Şişli'de boşanma aşamasındaki eşini kaçırdığı iddiasıyla yargılandığı davada tahliye kararı verilen Mithat Topal, hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından tekrar gözaltına alındı.  
3.02.2022 Gündem
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi İstanbul'da boşanmak istediği eşi tarafından kaçırıldıktan 3 gün sonra kurtarılan Şilan Topal, 'Ece Üner İle Susma' programına katılarak, kaçırılan oğlunun bulunmasını istiyordu. Şilan Topal'ın eşinin ailesi tarafından kaçırıldığı belirlenen oğlu Yamaç, polis tarafından babaannesinin evinde bulundu.
5.11.2021 Yaşam
'Sen gidersen kız kardeşini alırım!' Genç kadının kan donduran hikayesi
'Sen gidersen kız kardeşini alırım!' Genç kadının kan donduran hikayesi Mithat Topal’ın 13 yaşındayken kaçırdığı Şilan Topal’ın İstanbul’da başlayan, Bingöl’de eziyetlerle devam eden ve canını kurtarmak için neredeyse il il Türkiye’yi dolaştığı kâbusunun izleri dava dosyalarında ortaya çıktı.
27.09.2021 Yaşam
Şilan Topal'ı kaçıran şüpheli adliyeye sevk edildi
Şilan Topal'ı kaçıran şüpheli adliyeye sevk edildi İstanbul Şişli'de boşanma aşamasındaki eşini kaçırdığı iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Mithat Topal (27) adliyeye sevk edildi. Şüpheli emniyet binası çıkışında "Ben eşimi kaçırmadım." dedi. Şüpheli Mithat Topal'ın daha önceden çeşitli suçlardan birçok kez polise geliş kaydı olduğu öğrenildi.
10.09.2021 Gündem
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı
İstanbul'un göbeğinde eşini kaçıran kişi yakalandı Şişli'de boşanma aşamasında olduğu eşi Şilan Topal’ı zorla taksiye bindirerek kaçıran Mithat Topal polis ekiplerince yakalandı.
9.09.2021 Yaşam
Zorba kocası tarafından İstanbul'un göbeğinde kaçırıldı
Zorba kocası tarafından İstanbul'un göbeğinde kaçırıldı Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
9.09.2021 Yaşam
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı
Şişli'de kadın boşanma aşamasındaki eşi tarafından böyle kaçırıldı Şişli'de bir çocuk annesi Şilan Topal, boşanma aşamasında olduğu eşi Mithat Topal tarafından babasının evinin önünden zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
8.09.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şilan Topal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şilan topal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.